Galériás garzonban én a fejünk fölé raktam valamivel. Villog percenként egyet, de nincs nagy fénye, sötétben sem zavaró egyáltalán, max ha nyitva van a szemed.
Ha merül benne az elem viszont készülj egy szívrohamra, szerencsére ez kb. 5 év még
HozzászólásSzerző: nmate » 2022. január 26., szerda 6:28
HozzászólásSzerző: Marci77 » 2022. január 25., kedd 16:23
Köszi mindkettőtöknek,meg is rendeltemkodo írta:Nekünk is Honeywell van, xc100. Polcon megall magatol.CS0ki írta:
Én ilyesmit vettem legutóbb, 1-2 tesztet elolvasva a Honeywell-t dicsérték. https://szen-monoxid-fust-es-gaz-riaszt ... 244935971/
Talpa volt, szóval a szekrény tetejére raktam. Kétoldalú ragasztóval biztos fel lehet ragasztani sok helyre amúgy, ha nincs magas bútor, polc, valami...
HozzászólásSzerző: kodo » 2022. január 25., kedd 15:52
Nekünk is Honeywell van, xc100. Polcon megall magatol.CS0ki írta:Én ilyesmit vettem legutóbb, 1-2 tesztet elolvasva a Honeywell-t dicsérték. https://szen-monoxid-fust-es-gaz-riaszt ... 244935971/Marci77 írta: Van itt olyan aki ért a szénmonoxid érzékelőkhöz vagy mostanában vett? Lehet olyat kapni,amit nem kell felfúrni,hanem megragad,vagy nemtudom? vagy mennyire hatékony,ha csak leteszem valamire a konvektor(sajnos ilyen még a fűtés az albérletembe) közelében?![]()
Ha nem itt,akkor privátban is jöhet válasz,ha valaki tud segíteni![]()
Talpa volt, szóval a szekrény tetejére raktam. Kétoldalú ragasztóval biztos fel lehet ragasztani sok helyre amúgy, ha nincs magas bútor, polc, valami...
HozzászólásSzerző: CS0ki » 2022. január 25., kedd 15:46
Én ilyesmit vettem legutóbb, 1-2 tesztet elolvasva a Honeywell-t dicsérték. https://szen-monoxid-fust-es-gaz-riaszt ... 244935971/Marci77 írta: Van itt olyan aki ért a szénmonoxid érzékelőkhöz vagy mostanában vett? Lehet olyat kapni,amit nem kell felfúrni,hanem megragad,vagy nemtudom? vagy mennyire hatékony,ha csak leteszem valamire a konvektor(sajnos ilyen még a fűtés az albérletembe) közelében?![]()
Ha nem itt,akkor privátban is jöhet válasz,ha valaki tud segíteni![]()
HozzászólásSzerző: Marci77 » 2022. január 25., kedd 15:29
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2022. január 22., szombat 23:55
HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2022. január 22., szombat 21:37
HozzászólásSzerző: halamadrid » 2022. január 22., szombat 21:31
HozzászólásSzerző: géza » 2022. január 22., szombat 21:24
Süti írta: És ilyen volatilis árfolyamnál milyen stoplosst adsz meg? Ez a "ránézek az árfolyamra és aki az alján megvette a tetején meg eladta az nagyon jól járt" meg mókás, csak nekem valaki előre mondja meg, hogy hol lesz az alja meg a teteje, mert utólag én is látom.![]()
Hat azt hogy hol van ATH konnyu megmondani, ket szamot kell osszehasonlitani, hogy mikor lesz, azt mar nehezebb.Halfkey írta: Húha, ha meg tudod mondani hogy hol van ATH akkor a nagy vagyonkezelők csilliárdokért alkalmaznak
HozzászólásSzerző: kodo » 2022. január 22., szombat 21:17
Barca megnyeri az első bl címét es spanyol bajnok, mi meg kikapunk a kupa dontoben az Atleticotol.Remy írta: 92.
HozzászólásSzerző: P. Krisz » 2022. január 22., szombat 21:17
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2022. január 22., szombat 21:13
Utána 5 meccs, rúgott gól nélkül, amiből asszem négy vereség volt.Remy írta: 92.
Kimentem veled meccsre, aztán utána volt egy "jobb" sorozatod, ha jól emlékszem. 3-0s vereség és társaik.![]()
Osztrákok is azóta hülyültek meg, mióta itt vagyok.![]()
HozzászólásSzerző: Remy » 2022. január 22., szombat 21:08
HozzászólásSzerző: halamadrid » 2022. január 22., szombat 20:47
Realista24 írta: A Real minden meccsen gólt lövök sikersorozata is akkor szakadt meg, amikor kiment élete első meccsere.
Elkezdett utazgatni, jött a Covid.
Meg kéne nézni mikor született, hogy abban az évben mik történtek.
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2022. január 22., szombat 20:46
HozzászólásSzerző: Faust » 2022. január 22., szombat 20:38
HozzászólásSzerző: h3x0r » 2022. január 22., szombat 20:37
Nem oda akart menni nyaralni? Pont 2020 banflori írta:Valószínűleg Kínában is volt 19 végén.atesz írta: Remy nem kriptózik?
Akkor kell eladni, ha ő vásárol![]()
![]()
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2022. január 22., szombat 20:24
HozzászólásSzerző: Halfkey » 2022. január 22., szombat 20:12
Húha, ha meg tudod mondani hogy hol van ATH akkor a nagy vagyonkezelők csilliárdokért alkalmaznakgéza írta:Hat aki ATH-nel vesz barmit is, az meg is erdemli.Realista24 írta:
November óta kb 50%ot esett. Vagy ez számít kicsinek?De tavaly julius kornyeken ment a kripto halott narrativa, aztan aki ott bevasarolt, es szeptemberben, vagy novemberben eladott az eleg jol kijott. Most is ez lesz, zuhan/stagnal meg valamennyi ideig, aztan jon majd +50% hirtelen.
HozzászólásSzerző: flori » 2022. január 22., szombat 20:11
Valószínűleg Kínában is volt 19 végén.atesz írta: Remy nem kriptózik?
Akkor kell eladni, ha ő vásárol![]()
Jelenlévő fórumozók: 3 regisztrált és 0 vendég
Real Madrid
Betis
Estadio Santiago Bernabéu
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem