Remy írta:
Csak egyet kérek a Ramstől. Innentől akkor legyen meg az SB, ha már ez így a végén összejött nekik OT helyett.
Mondjuk éreztem, hogy a kihagyott FG sokat fog számítani...
Fournettnek amúgy nem kellett volna bevinnie... És akkor van 4 kísérlet pár yardra.
Szvsz nem érdemelte meg a rams, mert a végén ahelyett, h játszottak volna, behúzták fülüket-farkukat és mertek kicsik lenni, zseniális hozzáállás. Jött is a labdavesztés a futójátékkal, ha kizúgnak, egy szavuk nem lehetett volna.
Ha ez volt Brady utolsó meccse, is emelt fővel távozhat (na nem mintha egy ilyen bámulatos pályafutásnál az utolsó meccs pont számítana). De remélem meg tudnak tartani egy jó keretet és nekimegy a kövi szezonnak is, nem szeretem, de milyen számokat hozott idén is?
Paytonnak a vége felé már sz@r ízű volt a palacsinta (hiszen sérülések, nyakműtét hátráltatta), de Brady kb. ugyanolyan számokat hozott, mint 5/10/15 éve (lol). Erről beszéltek a kommentátorok is, hogy nem látszik, hogy ne lenne benne még 1 szezon.
Meg az is megér egy misét, hogy gyak. O-line nélkül hozta vissza a csapatát X-re. Amikor írtad, hogy ott necces lehet a tampa, nem gondoltam, hogy ennyire nagy a baj. Gronk iszonyú sokat kellett tegnap melózzon, ha nem target volt, akkor blokkolt keményen..
A bills-chiefs-et nem néztem végig, de ott aztán nyitva maradt a gólcsap. Mondjuk mivel Mahomes-ot nagyon csípem, így örülök, hogy továbbmentek, délután majd megnézem mi volt ez az őrület.