Egyéb sportok

Forma-1, kézilabda, kosárlabda, motorsportok, Olimpia és minden más.
babaking
Kedvenc játékosaid: Guti, Kaká, Varane, Marcelo, SR4, Modric, Kroos, Nacho
Kedvenc csapatod: Real Madrid

Re: Egyéb sportok

HozzászólásSzerző: babaking » 2022. január 28., péntek 10:30

wZoLee7 írta:
nmate írta: Time trial pózban volt, nem vette észre, hogy a többiek jeleznek. Közlekedési baleset kvázi. Ilyenkor 40km/h+ sebesség is megvan síkon nekik simán. Nem kell sokat elbambulni, főleg ha egy keményebb edzés volt és a végén jársz már.
Virsli gumin, van az 50 felett is akár, mire észreveszi sem kerüli el ha rossz pozícióban van. Mondjuk azt nem értem az INEOS részéről, hogy miért kell időfutamra forgalomban edzeni. Nem hiszem el, hogy nincs a világon olyan helyszín ahol nulla vagy minimális forgalom mellett lehet erre készülni. Nyilván innen könnyen vagyok marha okos ezt nem kell írnotok, de a saját amatőr példámból kiindulva is tudom, hogy a gyorsan haladás és a forgalom nem barátok. Meg kell állni, előnyt kell adni, vagy elütnek
Ezt én sem tudom. Elég nagy tempóra képesek ezekkel a gépekkel és kívülállóként nehéz felmérni a sebességet, illetve, hogy mekkora a a fékút, szóval nagyon óvatosan kell közlekedni, mert az autó nem fog látni/ azt fogja hinni még elfér. Itt most nem ez volt gondolom, de pont emiatt nem értem miért TTznek közúton
A Futball mindenké. A pénz viszont, csak a kiválasztott keveseké, és mindent meg is tesznek, hogy ez így is maradjon.

wZoLee7
Kedvenc csapatod: REAL MADRID

HozzászólásSzerző: wZoLee7 » 2022. január 28., péntek 10:03

nmate írta: Time trial pózban volt, nem vette észre, hogy a többiek jeleznek. Közlekedési baleset kvázi. Ilyenkor 40km/h+ sebesség is megvan síkon nekik simán. Nem kell sokat elbambulni, főleg ha egy keményebb edzés volt és a végén jársz már.
Virsli gumin, van az 50 felett is akár, mire észreveszi sem kerüli el ha rossz pozícióban van. Mondjuk azt nem értem az INEOS részéről, hogy miért kell időfutamra forgalomban edzeni. Nem hiszem el, hogy nincs a világon olyan helyszín ahol nulla vagy minimális forgalom mellett lehet erre készülni. Nyilván innen könnyen vagyok marha okos ezt nem kell írnotok, de a saját amatőr példámból kiindulva is tudom, hogy a gyorsan haladás és a forgalom nem barátok. Meg kell állni, előnyt kell adni, vagy elütnek

nmate
Kedvenc játékosaid: Arbeloa

HozzászólásSzerző: nmate » 2022. január 27., csütörtök 16:33

Time trial pózban volt, nem vette észre, hogy a többiek jeleznek. Közlekedési baleset kvázi. Ilyenkor 40km/h+ sebesség is megvan síkon nekik simán. Nem kell sokat elbambulni, főleg ha egy keményebb edzés volt és a végén jársz már.

hehetheoriginal
Kedvenc játékosaid: elfenomeno

HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2022. január 27., csütörtök 16:25

Miert kell racuppanni a buszra?
Nem ertem teljesen a helyzetet
thereisonly1ronaldo

wZoLee7

HozzászólásSzerző: wZoLee7 » 2022. január 27., csütörtök 9:58

nmate írta: Bringa:

Egan Bernalt idén nem nézhetjük meg Magyarországon, az fix. Combcsont, térdkalács törött amikor nekiment egy busznak.
Kockázatos kijelentés mert náluk sosem lehet tudni, de ez könnyen lehet karrier vége is. Egy év kihagyás alsóhangon + rehab. Teljesen formánkívül az még egy elvesztegetett év. Az ineos nem fog várni, nem tudom milyen szerződése van, mikor jár le, de kétlem, hogy Ő még valaha győzelmekért fog tekerni komoly versenyen. Nagyon nagy kár érte, szimpatikus figura és tehetség.

nmate

HozzászólásSzerző: nmate » 2022. január 27., csütörtök 9:00

hehetheoriginal írta: hat ugye meg kéne tanulni potkerék nelkul bringazni vagy csak siman kikerulni a buszt. :mrgreen:
Elvileg besatuzott előtte a busz, a többiek meg tudtak állni vagy valahogy hirtelen kikerülni, ő nem.
Gerincműtét is volt, intenzíven tartják egyelőre. Benne volt még pár Tour/Giro győzelem pedig.

hehetheoriginal
Kedvenc játékosaid: elfenomeno

HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2022. január 27., csütörtök 8:21

nmate írta: Bringa:

Egan Bernalt idén nem nézhetjük meg Magyarországon, az fix. Combcsont, térdkalács törött amikor nekiment egy busznak.
hat ugye meg kéne tanulni potkerék nelkul bringazni vagy csak siman kikerulni a buszt. :mrgreen:

amugy:
jatszik a gyerek :D
https://www.youtube.com/watch?v=i9vDe8x ... mBensinger
thereisonly1ronaldo

nmate

HozzászólásSzerző: nmate » 2022. január 25., kedd 9:20

Bringa:

Nika91127
Kedvenc játékosaid: Guti, Marcelo,Valverde

HozzászólásSzerző: Nika91127 » 2022. január 24., hétfő 17:52

Remy írta:
Elhunyt Csollány Szilveszter olimpiai bajnok tornász!
RIP. :kivagyhe:
Béke vele. A többi körülmény lényegtelen.

'shutterisland
Kedvenc játékosaid: LM / GD
Kedvenc csapatod: fcb / esp / arg

HozzászólásSzerző: 'shutterisland » 2022. január 24., hétfő 17:51

sajnos erre nem jo egyik nyil sem a jobb felsoben.

regota cikkeztek rola. :(

RIP

Remy
Kedvenc játékosaid: Zidane, CR, Ramos, Jesé, Griezmann, Varane, Marcelo, Modric, Bappé, Ødegaard
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Remy » 2022. január 24., hétfő 17:44

Elhunyt Csollány Szilveszter olimpiai bajnok tornász!
RIP. :kivagyhe:
2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.

Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!

Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick

New England Patriots

Anthony
Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo

HozzászólásSzerző: Anthony » 2022. január 24., hétfő 9:48

Szépen dobigáltak a Chiefs - Bills meccsen, nem mondom. De mit csináltak a védelmek? A másik meccsen Bradynek levegőt venni nem volt ideje. Vagy a Chiefs nagyon jó vagy le lesznek bontva a következő meccsen.

wZoLee7

HozzászólásSzerző: wZoLee7 » 2022. január 24., hétfő 9:26

Na a rams mar most becsokizott es kitiltjak a leheto legtobb 49ers drukkert... Gratulalok nekik, remelem kiesnek a francba. Elnezve az afc csapatokat valszeg onnan lesz a vegso gyoztes, en meg behuzom a 3. Vesztes SB t is :lol:

Remy
Kedvenc játékosaid: Zidane, CR, Ramos, Jesé, Griezmann, Varane, Marcelo, Modric, Bappé, Ødegaard
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Remy » 2022. január 24., hétfő 8:57

Megnéztem a 20 perces összefoglalót. Hát ez valami egészen elképesztő volt. Mahomes goat szint, Allen szintén legfelső polc. Hihetetlen mik voltak és miket oldottam meg a csapatok.

Kurvára sajnálom a Billst, mert egy ideje már ott vannak a tűz közelében, de nem tudják átlépni az árnyékukat.

Azért az kemény, hogy a Chiefs milyen ívet ír le idén. Honnan hová fejlődtek még úgy is, hogy mindenki tudja mennyire jó alapanyag az a csapat.

Bengals nem tudom mit fog kapni, ha ehhez hasonlót produkálnak Mahomesék.
2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.

Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!

Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick

New England Patriots

raul 4 ever
Kedvenc játékosaid: Carvajal, Eder, Alaba, Mendy, Case, Modric, Kroos, Fede, Vini, BigBenz

HozzászólásSzerző: raul 4 ever » 2022. január 24., hétfő 8:07

Remy írta: Csak egyet kérek a Ramstől. Innentől akkor legyen meg az SB, ha már ez így a végén összejött nekik OT helyett.

Mondjuk éreztem, hogy a kihagyott FG sokat fog számítani...

Fournettnek amúgy nem kellett volna bevinnie... És akkor van 4 kísérlet pár yardra.
Szvsz nem érdemelte meg a rams, mert a végén ahelyett, h játszottak volna, behúzták fülüket-farkukat és mertek kicsik lenni, zseniális hozzáállás. Jött is a labdavesztés a futójátékkal, ha kizúgnak, egy szavuk nem lehetett volna.

Ha ez volt Brady utolsó meccse, is emelt fővel távozhat (na nem mintha egy ilyen bámulatos pályafutásnál az utolsó meccs pont számítana). De remélem meg tudnak tartani egy jó keretet és nekimegy a kövi szezonnak is, nem szeretem, de milyen számokat hozott idén is?
Paytonnak a vége felé már sz@r ízű volt a palacsinta (hiszen sérülések, nyakműtét hátráltatta), de Brady kb. ugyanolyan számokat hozott, mint 5/10/15 éve (lol). Erről beszéltek a kommentátorok is, hogy nem látszik, hogy ne lenne benne még 1 szezon.

Meg az is megér egy misét, hogy gyak. O-line nélkül hozta vissza a csapatát X-re. Amikor írtad, hogy ott necces lehet a tampa, nem gondoltam, hogy ennyire nagy a baj. Gronk iszonyú sokat kellett tegnap melózzon, ha nem target volt, akkor blokkolt keményen..

A bills-chiefs-et nem néztem végig, de ott aztán nyitva maradt a gólcsap. Mondjuk mivel Mahomes-ot nagyon csípem, így örülök, hogy továbbmentek, délután majd megnézem mi volt ez az őrület.
2021 04 20 - Ceferintakaroggy

2009 07 09 - 2023 06 06 - uno, dos, tres, Hala Madrid

poronty
Kedvenc játékosaid: M. Laudrup, Modric, Kroos, Courtois, Fede

HozzászólásSzerző: poronty » 2022. január 24., hétfő 4:09

Legközelebb majd megtanulja Sean McDermott, hogy 13 másodperccel a meccs vége előtt, nem touchback-re rúgjuk a kickoff-ot. Ha engedi, hogy visszahordják, lepörög 3-4 másodperc és Mahomes-nak 1 játéka van + egy hail mary, hogy megnyerje. Meg, ahogy Romo is mondta, a fasznak küldött 4 pass rushert, mikor nincs idejük odaérni Mahomes-hoz.

Josh Allen-t rendesen sajnálom. Mindkét playoff meccsen tökéletest nyújtott.
-----------Courtois
Fede--Saliba--Gvardiol-Mendes
------Tonali-----------Neves
Cherki------Musiala-----Bappé
-------------Haaland

https://www.youtube.com/watch?v=kRzMmt_MFko

ferni

HozzászólásSzerző: ferni » 2022. január 24., hétfő 4:01

Josh Allen szegény, megnyeri kb a meccset a Billsnek, 13 sec-et hagy az órán és az is sok volt :lol:
És vissza se jöhetett utána a pályára :/

Mindkét csapat megérdemelte volna, nagyon nagy meccs volt.

Puhák vagytok, attól hogy hétfő lesz nem kellett volna az év meccsét kihagyni :mrgreen:
Ilyen színvonalas, parádés játékokkal és fordulattal teli meccset én még nem is láttam szerintem.
Elképesztő volt ez a meccs offense szempontból, félelmetes színvonalon volt mindkét csapat

p.csabi1

HozzászólásSzerző: p.csabi1 » 2022. január 24., hétfő 3:59

Bazzeg ezt a Buffalo hogy nem védekezte ki?
Olyan simán átmentek.
Mi meccs volt...
„Úgy élünk együtt, két kis idegen,
valahol messze, mese-szigeten.”

ferni

HozzászólásSzerző: ferni » 2022. január 24., hétfő 3:45

Én tudtam ez lesz a szezon meccse, de hogy ennyire.... :lol: :lol: :lol:
Nem tudom melyik a legnagyobb űrlény, Josh Allen, Davis vagy Mahomes :lol:

13 sec alatt Field Goal 20 yardról :lol: :lol: :lol:
4 elkapott TD playoff meccsen :lol:
Josh Allenre meg szavak nincsenek szintén :lol: