Elektronika
Re: Elektronika
Akkor mondj egy profi projektort. Ideálisan kültérben is szuperál.
- hehetheoriginal
- Kedvenc játékosaid: elfenomeno
Projektor+laptop/mobil, tv-elofizut meg lemondani a gecibe.sebydani írta: Srácok, aki ért a Tv-khez tudna segíteni? Após venne egy újat maguknak így hogy már az HBO Go nem fut el a mostani LG-n de nekem elég alap tudásom van a témában. Mire kell mostanság figyelni? OLED, 4K stb., mit érdemes választani?
Köszi![]()
Halaadomanyokat majd megbeszeljuk privatban

thereisonly1ronaldo
Lg Oled..C1 már nagyon jó, B1 még jó, A1 kerulendő.
55 vagy 65 col. Egy jo hangprojektorral állat.
55 vagy 65 col. Egy jo hangprojektorral állat.
- sebydani
- Kedvenc játékosaid: Raúl, Zidane, Modric, Bellingham
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Eagles
400-500 között keresne elvileg, 150-160 cm környékén.KAG írta: Apos mennyire van fullon? Viccet felreteve.
Tok mast kell nezni egy 2 3 kilos tv-n, mint egy 8 kilosban
"A Barcelona történelme, amely az elmúlt 10 évből áll, soha nem lesz egyenlő a Real Madridéval.”- Álvaro Arbeloa
- KAG
- Kedvenc játékosaid: G.H#14 ; LuMo#19 ; M#12 ; SR#4 ; CR#7
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F
Apos mennyire van fullon? Viccet felreteve.
ZIDANE
- sebydani
Srácok, aki ért a Tv-khez tudna segíteni? Após venne egy újat maguknak így hogy már az HBO Go nem fut el a mostani LG-n de nekem elég alap tudásom van a témában. Mire kell mostanság figyelni? OLED, 4K stb., mit érdemes választani?
Köszi
Köszi

"A Barcelona történelme, amely az elmúlt 10 évből áll, soha nem lesz egyenlő a Real Madridéval.”- Álvaro Arbeloa
- ___Samy___
Lattam a fejlesztoi beallitasoknal egy megoldast ra, de ennel a miui verzional mar nincs benne az a lehetoseg.
Ez igy eleg gaz.
Ez igy eleg gaz.
"We will not fight for one decade, when Madrid is the best club of the last century and the best club in history, also the best in the last decade and is the best because we never do something like that, not appreciate someone success"
Gyári hiba, nincs rá tudtommal rendes megoldás.___Samy___ írta: Hasznal valaki kozulunk Poco X3 Pro-t? Nagyon idegesito, hogy telefonalas kozben meterekrol hallom azt, akivel beszelek, pedig csutkara le van huzva a hangero.
Letezik erre valami megoldas?
Redditen találtam valamit, de ez se működött mindenkinek, de ötletem sincs ez mit csinál pontosan.
https://i.ibb.co/bPg3qwt/IMG-20220203-151907.jpg
Vagy a másik amit olvastam, hogy olvadt csoki volt az ember zsebében, belerakta a telefont véletlen, a speakerbe is ment és azután pont jó lett a hangereje hívásoknál......

- ___Samy___
Hasznal valaki kozulunk Poco X3 Pro-t? Nagyon idegesito, hogy telefonalas kozben meterekrol hallom azt, akivel beszelek, pedig csutkara le van huzva a hangero.
"We will not fight for one decade, when Madrid is the best club of the last century and the best club in history, also the best in the last decade and is the best because we never do something like that, not appreciate someone success"
-
- Kedvenc játékosaid: Raul, Zidane, Benzema, CR7,
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
11Home van fent nekem és semmi gondom nem volt eddig vele,az Edge-re mondjuk lecseréltem a böngészőt a Chrome helyett,Word,Excel is simán fut rajta!ziro4vr írta: Bocs ha már volt a téma: Windows 11et ki rakta már fel/használja? Mennyire bugos kalapszar vagy megy minden rendesen?![]()
Ez az én tapasztalatom
En eddig semmi problemat nem tapasztaltam vele.ziro4vr írta: Bocs ha már volt a téma: Windows 11et ki rakta már fel/használja? Mennyire bugos kalapszar vagy megy minden rendesen?![]()
- ziro4vr
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Ronaldo
Bocs ha már volt a téma: Windows 11et ki rakta már fel/használja? Mennyire bugos kalapszar vagy megy minden rendesen?

Nem illik.
- h3x0r
Koszi, meglesem. Van par sitcom, ami TV csatorna helyett szokott menni, sokszor inkabb csak a hatterben. Mar zavar, hogy folyamatosan ki kell kapcsoljam a feliratot alattuk.davi10 írta:Én az MKVToolNix-et használom pár éve, azt tudom ajánlani.h3x0r írta: Tudnatok nekem ajanlani egy egyszeru, ingyenes programot, amivel sorozatokrol le tudnam szedni a feliratokat/hangsavot?
Ha jól értem ahhoz kell, hogy az mkv file-ban kevesebb "szemét" legyen, nekem se bírja a régi tv-m ha 20 felirat van benne.
- davi10
- Kedvenc csapatod: FC Barcelona
Én az MKVToolNix-et használom pár éve, azt tudom ajánlani.h3x0r írta: Tudnatok nekem ajanlani egy egyszeru, ingyenes programot, amivel sorozatokrol le tudnam szedni a feliratokat/hangsavot?
Ha jól értem ahhoz kell, hogy az mkv file-ban kevesebb "szemét" legyen, nekem se bírja a régi tv-m ha 20 felirat van benne.
Szigszalag.
- h3x0r
Tudnatok nekem ajanlani egy egyszeru, ingyenes programot, amivel sorozatokrol le tudnam szedni a feliratokat/hangsavot?
- sebydani
Köszi srácok, majd ma munka után beleásom magam

Az innr meg egy alternativa, fele annyi mint a hue es kompatibilis a birdge-dzsel. De amugy egy feher hue izzo 8k korul van, nyilvan draga, de elheto, szines mindenhova felesleges szerintem (csak ha akarod filmezeshez jatekhoz hasznalni, vagy csajozni)géza írta: Hue az jo tenyleg, de egy vagyon mire lecsereled az izzokat, foleg ha a szines verziot veszed. Budget megoldasbol a Lifx marka is egesz jo.
Hue az jo tenyleg, de egy vagyon mire lecsereled az izzokat, foleg ha a szines verziot veszed. Budget megoldasbol a Lifx marka is egesz jo.