Értékeld a legutóbbi meccset
Re: Értékeld a legutóbbi meccset
Volt tegnap 20+ helyzet ahogy raul 4 ever is írta, be kell lőni a 11-est, vagy a ziccerek/helyzetek valamelyikét. Aludt a védelem két helyzetnél, és Körte sem tudott csodát tenni kiszolgáltatott szituban. Sajnos ez van.
Kupában valószínűleg ha mindenki egészséges, jön a gálakezdő. Érthető Carlo is, kupát akar nyerni.
Amúgy ez az Elche meccs, pont arra lett volna megint tökéletes, hogy gurítson a csapat 3-5 gólt, aztán kicsit megint átszakadjon valami. Épp ezért fog valszeg a Granada ellen is játszani kb mindenki... Mert Carlo úgy van vele, hogy a gálakezdőnél szakadjon át, ne az epizódszereplőknél.
Azonban ha nincsenek normálisan meccsben tartva a cserearcok, akkor ilyen teljesítményt lehet tőlük várni beugróként, mint amit produkálnak egy ideje.
Kupában valószínűleg ha mindenki egészséges, jön a gálakezdő. Érthető Carlo is, kupát akar nyerni.
Amúgy ez az Elche meccs, pont arra lett volna megint tökéletes, hogy gurítson a csapat 3-5 gólt, aztán kicsit megint átszakadjon valami. Épp ezért fog valszeg a Granada ellen is játszani kb mindenki... Mert Carlo úgy van vele, hogy a gálakezdőnél szakadjon át, ne az epizódszereplőknél.
Azonban ha nincsenek normálisan meccsben tartva a cserearcok, akkor ilyen teljesítményt lehet tőlük várni beugróként, mint amit produkálnak egy ideje.
baxhatod, carlo meg a vezetőség bizalma töretlen lukács fele, ez van. csípem mert igazi szív lelek madridista de mint focista herótom van minden megmozdulásától.
- SzB
- Kedvenc játékosaid: CR7
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Nem csak szusszal, de sokszor fejjel sem bírja már egy-két ember. Case egy zseni, de tegnap két meccsre való labdát tett rossz helyre, Kroos aludt végig, egyedül Modric elnyűhetetlen. Kb. most bizonyítja igazán, hogy az az aranylabda járt neki. Viszont az, hogy a jobb oldalon kaptuk majdminden gólunkat, az azért jól mutatja, hogy van még hat nap, hogy lépjünk valamit. LV egy csődtömeg. Végig üresen fut, és nincsenek megoldásai, és persze fent lóg, és nem ér vissza. Nem igaz, hogy 1-2 millióért nem tudunk kölcsön venni valakit nyárig. Még Odri is jobb megoldás lenne, de annyi jó lehetőség van egyébként. De ha Carvajal nem épül fel, azon meccsek mehetnek el - és egy bajnokságban ez még köszörülhető, de a BL-ben ha elmegy egy meccs, akkor az kampó. Márpedig Vazquez Neymar-ral szemben... (Csak a Lipcsének négy jobbhátvédje van, és hadd ne soroljuk.)
- raul 4 ever
- Kedvenc játékosaid: Carvajal, Eder, Alaba, Mendy, Case, Modric, Kroos, Fede, Vini, BigBenz
Szerintem ilyet is láttunk már rengeteget. Ált. az ilyenek után szokott szakítani a csaj, köt beléd a csöves a 4/6-on, amikor mész a többiekhez meccs után a Morrison's-ba, stb.. (nekem a harmadikra kapott pfizer veszett össze a 2 astrával és váltólázzal néztem az nfl meccseket
), szóval új nem volt a nap alatt, bár a kupameccsből már sejteni lehetett, hogy ez a stílus hazai pályán sem lesz bejövős.. Bár engem igazából nem húzott fel, mert attól függetlenül, hogy esetleg lehetne vitatkozni a kezdőkkel, a helyzetek ott voltak, sőt, majdnem felborult a pálya, Ha a félidőben 2-0/3-0 nekünk, sem lett volna túlzás.
Azt remélem Benz hamar felépül, felőlem a kupameccset is skippelhetné, a bajnokik+psg fontosabb. Viszont attól kicsit én is tartok, hogy csapágyas lettek kicsit Kroos+Modric megint a szezon felére.. Pedig kemény kaptató vár a csapatra februárban, 4 meccs 12 nap alatt. Ráadásul a bl meccs előtt vizit a Villarrealnál (ami ősszel is egy sz@r meccs volt), szóval 11-12 emberrel vitézkedni nem tudom fog-e menni.
Kíváncsi vagyok, hogy kitalálnak-e valami rotációt Carloék február elejére/milyen formában lesz a CMK.

Azt remélem Benz hamar felépül, felőlem a kupameccset is skippelhetné, a bajnokik+psg fontosabb. Viszont attól kicsit én is tartok, hogy csapágyas lettek kicsit Kroos+Modric megint a szezon felére.. Pedig kemény kaptató vár a csapatra februárban, 4 meccs 12 nap alatt. Ráadásul a bl meccs előtt vizit a Villarrealnál (ami ősszel is egy sz@r meccs volt), szóval 11-12 emberrel vitézkedni nem tudom fog-e menni.
Kíváncsi vagyok, hogy kitalálnak-e valami rotációt Carloék február elejére/milyen formában lesz a CMK.
2021 04 20 - Ceferintakaroggy
2009 07 09 - 2023 06 06 - uno, dos, tres, Hala Madrid
2009 07 09 - 2023 06 06 - uno, dos, tres, Hala Madrid
- R. Carlos
- Kedvenc játékosaid: Daniel Carvajal, Xabi Alonso, Roberto Carlos
Lehet nem értünk annyira a keret menedzseléshez mint Ancelotti és nem is állunk annyira közel a csapathoz mint ő és az edzői gárdája, sőt még az is lehet, hogy látjuk, Camavinga, Valverde vagy Ceballos nem ér annyit mint CKM.
Azt viszont látjuk, hogy ez a középpálya kifogyott a szuszból és ez most már nagyon feltűnő. Ezért is kellene meghúzni a pihentetésüket. Most van a leghúzósabb időszak, és egészen márciusig kitart ez. Bőven mélyebb a keret mint tavaly, ideje lenne normális játékidőt adni a cseréknek és versenybe tartani őket. Benzema sérülése is egy jel arra, hogy elfogytak az erőből bizonyos kezdőjátékosok.
Azt viszont látjuk, hogy ez a középpálya kifogyott a szuszból és ez most már nagyon feltűnő. Ezért is kellene meghúzni a pihentetésüket. Most van a leghúzósabb időszak, és egészen márciusig kitart ez. Bőven mélyebb a keret mint tavaly, ideje lenne normális játékidőt adni a cseréknek és versenybe tartani őket. Benzema sérülése is egy jel arra, hogy elfogytak az erőből bizonyos kezdőjátékosok.
"When everyone thinks we are dead and buried we go and win the Champions League. This is what Real Madrid is all about." - Alvaro Arbeloa
Azért mert ha az a meccs megvan akkor független az addig elkövetett többi botlástól a bajnokság is megvan.Tavaly volt 9 döntetlen, és 4 zakó. Szvsz ezen ment el a bajnokság. Miért pont az a meccs a bűnbak?
„Úgy élünk együtt, két kis idegen,
valahol messze, mese-szigeten.”
valahol messze, mese-szigeten.”
- Süti
Most akkor minek van itt Jovic meg Isco meg Ceballos meg a többiek, vagy miért nem használjuk őket? Nyilván lehetne jobban menedzselni (bár azért ez az Ancellotti nevű figura állítólag ért a futballhoz, még ha nem is annyira mint az itteni szakértők), de most Benzema helyett pl. kihez kellett nyúlni? Carvajal helyén egész szezonban Vackezt nezegetjuk, milliós fizuval Bale meg Hazard vagy uldogelnek a padon, vagy még azt se stb. Nálam azért ez vékony.
Legends Never Die.
...popped into the penalty area towards Zidaaaaane! Oh, fantastic...
Real Madrid will be back.
You can put that on a poster.
Stick it on your wall.
Pray to it every night.
We will be back.

Stick it on your wall.
Pray to it every night.
We will be back.
- wZoLee7
- Kedvenc csapatod: REAL MADRID
Nagyobb baj, hogy aki van azt sem jól használjuk, de már írtad Valverdét. Nem bírom megérteni miért kell a széleken erőltetni.Kerlon írta:Szerintem azért az erős, hogy vékony a keret. Vannak hiány posztok, vannak fél megoldások, de többnyire azért jól állunk és ez összességében vissza is köszön az eddigi eredményeken.Süti írta: Az 5 meccs között nyertünk egy szuperkupat, meg tovabbjutottunk a kupaban. Nyilvánvaló hogy vékony a keret, de így is vezetjuk a bajnokságot, és mindenhol talpon vagyunk...
Ami bajo, az Ancelotti keret menedzselése. Hiába kezdtek jól a fiatalok a szezon elején, gyakorlatilag leépültek 10 perces átmozgató cserének.
Legalább tudjuk, hogy a csapat a sípszóig küzd, ezt már sokszor megmutatták, kár ennyiszer van erre szükség
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kapcsolat:
Olyanok vagytok mint a btc árfolyama

Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
A kontrázás ellen pont felesleges telepakolni a kp-t, mert úgy is csak átrohannak a részen. Ilyen esetben kéne felrakni Fedet a kpra, aki gyors és bírja az iramváltásokat, de Cama is jobb ilyen szempontból, mint Casemiro. Sőt labdajáratásban is sokkal ügyesebb, ami szintén fontos lenne, főleg a gyors ellentámadások miatt.Babinho írta: Mondjuk nem is csoda h ma Fede is semmi volt. Behozzák LV helyett úgy hogy lejon Kroos és bejon még egy támadó? Mit várunk?
Szerintem ha a Kroos-Rodrygo cserét nem húzza meg, nem is lett volna 2-0. Hozza be helyette Iscot, vagy Ceballost, de feladni az egyensúlyt, a biztos labdajáratást amikor addig is veszélyesen kontráztak?
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K
K
Mondjuk nem is csoda h ma Fede is semmi volt. Behozzák LV helyett úgy hogy lejon Kroos és bejon még egy támadó? Mit várunk?
Szerintem ha a Kroos-Rodrygo cserét nem húzza meg, nem is lett volna 2-0. Hozza be helyette Iscot, vagy Ceballost, de feladni az egyensúlyt, a biztos labdajáratást amikor addig is veszélyesen kontráztak?
- ziro4vr
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Ronaldo
Szerintem is a keret annál mindenképp mélyebb ahogy menedzselve van. Ma is bejött Isco meg Valverde, mit csináltak 15 perc alatt? Sztem a kettőnek összesen vagy volt 5 labdaérintése. Rodrygo, Jovic zéró hatás hetek óta, előbb hoztam volna a walesi bárdot de még Ceballost is.
Nem illik.
Szerintem azért az erős, hogy vékony a keret. Vannak hiány posztok, vannak fél megoldások, de többnyire azért jól állunk és ez összességében vissza is köszön az eddigi eredményeken.Süti írta: Az 5 meccs között nyertünk egy szuperkupat, meg tovabbjutottunk a kupaban. Nyilvánvaló hogy vékony a keret, de így is vezetjuk a bajnokságot, és mindenhol talpon vagyunk...
Ami bajo, az Ancelotti keret menedzselése. Hiába kezdtek jól a fiatalok a szezon elején, gyakorlatilag leépültek 10 perces átmozgató cserének.
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K
K
- Süti
Az 5 meccs között nyertünk egy szuperkupat, meg tovabbjutottunk a kupaban. Nyilvánvaló hogy vékony a keret, de így is vezetjuk a bajnokságot, és mindenhol talpon vagyunk...
Legends Never Die.
Stick it on your wall.
Pray to it every night.
We will be back.

Stick it on your wall.
Pray to it every night.
We will be back.
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kapcsolat:
De mit gondoltatok? Hogy mi nem veszítünk pontokat?
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- Torquemada
- Kedvenc játékosaid: Casemiro, Modric, Rüdiger, Asencio, Carvajal, Brahim D., Camavinga
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F., Honvéd FC
Utolsó 5 bajnokin 8 pont a 15ből. Vérszegény. Szerencse, hogy a többiek is bukdácsolnak.
""Pff, was heißt nicht selbstverständlich? Wir haben gewonnen, fertig!" (T.Kroos)
-
- Kedvenc játékosaid: Raúl, Robi Carlos, Modric
ezért írtam hogy minden esetben külön kellene vizsgálni. tökmindegy hogy a javunkra vagy sem.Pad'em írta:Erre még bólintanék is ha nem egy full ugyanilyen szitun ment volna el a bajnoki címünk tavaly vmelyik enyveskezű miatt, aki bezzeg azt befújta (Militao v Sevilla). Így szimplán csak azt mondom, hogy basszon egyedül az összes játékvezető, egészen nevetséges és felháborító a munkájuk, hogy minden meccsen pontok mennek el rajtuk majdhogynem. Az egyik vak, a másik következetlen, a harmadik meg szimplán kretén és befújja, hogy az ember piruett közben elesik miközben méter távolságból nézi Kroos. Kurvára nevetséges az egész. Legalább megmagyaraznák utólag, hogy mi a fene volt a különbség a két kezes eset között ma. Meg úgy unblock az összeset. Ja hogy nem tudják. Szánalmas.Tjacks írta: amit a végén nem fújt be azt én megértem, teljesen ártalmatlan szitu volt.
Ps. És még mielött valaki jön, hogy egy Elche volt az ellenfél, a korrekt játékvezetés alap kene legyen az Elche meg a Barca ellen is. Magunknak köszönhetjük, hogy nem lett 5-1, attól még ez igaz.
- Pad'em
Erre még bólintanék is ha nem egy full ugyanilyen szitun ment volna el a bajnoki címünk tavaly vmelyik enyveskezű miatt, aki bezzeg azt befújta (Militao v Sevilla). Így szimplán csak azt mondom, hogy basszon egyedül az összes játékvezető, egészen nevetséges és felháborító a munkájuk, hogy minden meccsen pontok mennek el rajtuk majdhogynem. Az egyik vak, a másik következetlen, a harmadik meg szimplán kretén és befújja, hogy az ember piruett közben elesik miközben méter távolságból nézi Kroos. Kurvára nevetséges az egész. Legalább megmagyaraznák utólag, hogy mi a fene volt a különbség a két kezes eset között ma. Meg úgy unblock az összeset. Ja hogy nem tudják. Szánalmas.Tjacks írta: amit a végén nem fújt be azt én megértem, teljesen ártalmatlan szitu volt.
Ps. És még mielött valaki jön, hogy egy Elche volt az ellenfél, a korrekt játékvezetés alap kene legyen az Elche meg a Barca ellen is. Magunknak köszönhetjük, hogy nem lett 5-1, attól még ez igaz.
"Down for Rodrygo... Éder Militao. Carvajal. It's Carvajal's cross... RODRYGOOO, oooh it's extraordinary!!! They prayed for miracles and miracles arrived! REAL MADRID, THE TEAM OF DREAMS. Where has that come from? How did that happen?!"
- whitemadrid
A kp. Nak ezt bőven kéne bírnia, hogy ne 11 emberrel álljunk a saját kapunk előtt mint Real Madrid.kiserik írta: Babinho nagyon szépen leírta a megy a meccs topikba, hogy mi várható Hazard kezdetésével. Kíváncsi vagyok hány pontot dobunk még el a kedvéért idén. Ha már ennyire játszatni kell, akkor játszon a bal oldalon, ott talán Mendy megoldja a védekezést egyedül, ha már a sztárnak úgysem kell...
Ahogy a Bale Benzema Ronaldot is elbírta a csapat annó.
Csak a kp már öreg ehhez ezért mindig be kell a támadóknak segíteni a kp-ra és a védekezésben is.
Ma is a világ legjobb középpályásait egy szem Elche játékos eltette zsebre egy támadásnál. Ami azért meredek.
A támadók folyamatosan letámadnak de a kp nem lépett fel sokszor ehhez mert, ha megtetszik mar nem érnének vissza a kapu elé ha átmegy a labda.
Nincs már sebesség se robbanékonyság a középpályán.
Ehhez hozzájön még pluszban, hogy nincs jhv se.
Vicc tényleg, hazai oldalon 23/8, vendég oldalon 3/2 és 2-2 bazdmeg.
Én nem tudom mivan, de lassan Mourinho óta balfaszkodunk a helyzetkihasználásokkal. Ennyi helyzetből ciki 1 akció gólt szerezni.
Jó lett volna kicsit leszakadni a Sevilláról, de szerintem nekik is jönnek a bukdácsolások, szóval nem aggódom.

Én nem tudom mivan, de lassan Mourinho óta balfaszkodunk a helyzetkihasználásokkal. Ennyi helyzetből ciki 1 akció gólt szerezni.

Jó lett volna kicsit leszakadni a Sevilláról, de szerintem nekik is jönnek a bukdácsolások, szóval nem aggódom.