nem lehet egy hsz-t kitűzni állandó jelleggel legfelülre? akkor nem kéne újra beírogatniRealista24 írta:Kell egy prémium madridom előfizetés, mint youtube és társain, és akkor nincs reklámd.gergo írta: KÖZÉRDEKŰ
Kedves fórumozók!
Közeleg a 2022-es Országgyűlési választás, és ennek apropójából szeretném segítségeteket kérni a weboldal felügyeletében.
Bár a reklámszerződésben kifejezetten rögzítettem, hogy politikai tartalmú hirdetést nem akarunk a weboldalon megjeleníteni, előfordulhat hogy mégis átcsusszan a szűrőkön egy-egy ilyen hirdetés.
Szeretnélek megkérni benneteket, hogyha bármilyen, a választásokhoz/választások résztvevőihez/politikai pártokhoz/politikusokhoz - közvetve vagy közvetlenül - köthető hirdetéssel találkoztok a madridom.hu-n, arról készítsetek egy képernyőképet és küldjétek el a madridom (kukac) madridom.hu email címre "Hirdetés jelentése" tárggyal.
Az így jelentett hirdetéseket (párthovatartozástól függetlenül) azonnal továbbítom a reklámokat közvetítő ügynökségünk felé, hogy kerüljenek tiltólistára.
A politizálás természetesen továbbra engedélyezett számotokra a fórum berkein belül az erre dedikált topikban, fizetett hirdetéseknek viszont nem szeretnénk felületet biztosítani ebben a témában, remélem ezt megértitek és elfogadjátok Ti is.
Együttműködéseteket előre is köszönöm!
További szép napot és jó forumozást mindenkinek!
Üdv,
Gergő
U.i.: Ezt a felhívást időről-időre el fogom helyezni a fórumban amíg le nem cseng a történet, előre is bocsánat az ismétlés miatt![]()
![]()

OFF
- El Sie7e
- Kedvenc játékosaid: Raúl
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Re: OFF
“Mindig emlékezz rá; a Real Madrid azért harcol, hogy megvédje a dicsőségét, a többi csapat pedig azért harcol, hogy felérjen a Real Madrid szintjére. Ez az igazság.”
egy 64 éves Real Madrid drukker
egy 64 éves Real Madrid drukker
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kapcsolat:
Kell egy prémium madridom előfizetés, mint youtube és társain, és akkor nincs reklámd.gergo írta: KÖZÉRDEKŰ
Kedves fórumozók!
Közeleg a 2022-es Országgyűlési választás, és ennek apropójából szeretném segítségeteket kérni a weboldal felügyeletében.
Bár a reklámszerződésben kifejezetten rögzítettem, hogy politikai tartalmú hirdetést nem akarunk a weboldalon megjeleníteni, előfordulhat hogy mégis átcsusszan a szűrőkön egy-egy ilyen hirdetés.
Szeretnélek megkérni benneteket, hogyha bármilyen, a választásokhoz/választások résztvevőihez/politikai pártokhoz/politikusokhoz - közvetve vagy közvetlenül - köthető hirdetéssel találkoztok a madridom.hu-n, arról készítsetek egy képernyőképet és küldjétek el a madridom (kukac) madridom.hu email címre "Hirdetés jelentése" tárggyal.
Az így jelentett hirdetéseket (párthovatartozástól függetlenül) azonnal továbbítom a reklámokat közvetítő ügynökségünk felé, hogy kerüljenek tiltólistára.
A politizálás természetesen továbbra engedélyezett számotokra a fórum berkein belül az erre dedikált topikban, fizetett hirdetéseknek viszont nem szeretnénk felületet biztosítani ebben a témában, remélem ezt megértitek és elfogadjátok Ti is.
Üdv,
Gergő
U.i.: Ezt a felhívást időről-időre el fogom helyezni a fórumban amíg le nem cseng a történet, előre is bocsánat az ismétlés miatt![]()

Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- Anthony
- Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo
Most egy pár hónapig a csapból is ez fog folyni, szóval úgy is mindegy. Ha sok pénzt hoz a madridistának részemről jöhet Orbán, Gyurcsány, Bangónéd.gergo írta: Bár a reklámszerződésben kifejezetten rögzítettem, hogy politikai tartalmú hirdetést nem akarunk a weboldalon megjeleníteni, előfordulhat hogy mégis átcsusszan a szűrőkön egy-egy ilyen hirdetés.

- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
Na, jön a pfizer korona bogyó.

Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- e.gergo
- Kedvenc játékosaid: David Beckham
- Kapcsolat:
KÖZÉRDEKŰ
Kedves fórumozók!
Üdv,
Gergő
U.i.: Ezt a felhívást időről-időre el fogom helyezni a fórumban amíg le nem cseng a történet, előre is bocsánat az ismétlés miatt
Kedves fórumozók!
Üdv,
Gergő
U.i.: Ezt a felhívást időről-időre el fogom helyezni a fórumban amíg le nem cseng a történet, előre is bocsánat az ismétlés miatt

- hehetheoriginal
- Kedvenc játékosaid: elfenomeno
Titokban megbúvó harmadikkent vittem volna a freeforall audi rendorauttotsebydani írta:Pörgött élőben a GTA rendesen.'shutterisland írta: ilyet is ritkan kapnak lencse vegre szephazankban.
egy kis action debrecenben.
Az ékszerekre nincs árstop úgyhogy azokat még lopni kell az embereknek![]()

thereisonly1ronaldo
- sebydani
- Kedvenc játékosaid: Raúl, Zidane, Modric, Bellingham
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Eagles
Pörgött élőben a GTA rendesen.'shutterisland írta: ilyet is ritkan kapnak lencse vegre szephazankban.
egy kis action debrecenben.
Az ékszerekre nincs árstop úgyhogy azokat még lopni kell az embereknek

"A Barcelona történelme, amely az elmúlt 10 évből áll, soha nem lesz egyenlő a Real Madridéval.”- Álvaro Arbeloa
- 'shutterisland
- Kedvenc játékosaid: LM / GD
- Kedvenc csapatod: fcb / esp / arg
- nmate
- Kedvenc játékosaid: Arbeloa
Már késő, de pluszegy a honeynak.
Galériás garzonban én a fejünk fölé raktam valamivel. Villog percenként egyet, de nincs nagy fénye, sötétben sem zavaró egyáltalán, max ha nyitva van a szemed.
Ha merül benne az elem viszont készülj egy szívrohamra, szerencsére ez kb. 5 év még

Galériás garzonban én a fejünk fölé raktam valamivel. Villog percenként egyet, de nincs nagy fénye, sötétben sem zavaró egyáltalán, max ha nyitva van a szemed.
Ha merül benne az elem viszont készülj egy szívrohamra, szerencsére ez kb. 5 év még

- Marci77
- Kedvenc játékosaid: Raúl.....Kocsárdi,Huszti.
- Kedvenc csapatod: ZTE FC, Real Madrid, Juventus, Arsenal, Boston Celtics, NE Patriots
Köszi mindkettőtöknek,meg is rendeltemkodo írta:Nekünk is Honeywell van, xc100. Polcon megall magatol.CS0ki írta:
Én ilyesmit vettem legutóbb, 1-2 tesztet elolvasva a Honeywell-t dicsérték. https://szen-monoxid-fust-es-gaz-riaszt ... 244935971/
Talpa volt, szóval a szekrény tetejére raktam. Kétoldalú ragasztóval biztos fel lehet ragasztani sok helyre amúgy, ha nincs magas bútor, polc, valami...

Mindörökké KÉK-FEHÉR szív!
Nekünk is Honeywell van, xc100. Polcon megall magatol.CS0ki írta:Én ilyesmit vettem legutóbb, 1-2 tesztet elolvasva a Honeywell-t dicsérték. https://szen-monoxid-fust-es-gaz-riaszt ... 244935971/Marci77 írta: Van itt olyan aki ért a szénmonoxid érzékelőkhöz vagy mostanában vett? Lehet olyat kapni,amit nem kell felfúrni,hanem megragad,vagy nemtudom? vagy mennyire hatékony,ha csak leteszem valamire a konvektor(sajnos ilyen még a fűtés az albérletembe) közelében?![]()
Ha nem itt,akkor privátban is jöhet válasz,ha valaki tud segíteni![]()
Talpa volt, szóval a szekrény tetejére raktam. Kétoldalú ragasztóval biztos fel lehet ragasztani sok helyre amúgy, ha nincs magas bútor, polc, valami...
Én ilyesmit vettem legutóbb, 1-2 tesztet elolvasva a Honeywell-t dicsérték. https://szen-monoxid-fust-es-gaz-riaszt ... 244935971/Marci77 írta: Van itt olyan aki ért a szénmonoxid érzékelőkhöz vagy mostanában vett? Lehet olyat kapni,amit nem kell felfúrni,hanem megragad,vagy nemtudom? vagy mennyire hatékony,ha csak leteszem valamire a konvektor(sajnos ilyen még a fűtés az albérletembe) közelében?![]()
Ha nem itt,akkor privátban is jöhet válasz,ha valaki tud segíteni![]()
- Marci77
- Kedvenc játékosaid: Raúl.....Kocsárdi,Huszti.
- Kedvenc csapatod: ZTE FC, Real Madrid, Juventus, Arsenal, Boston Celtics, NE Patriots
Van itt olyan aki ért a szénmonoxid érzékelőkhöz vagy mostanában vett? Lehet olyat kapni,amit nem kell felfúrni,hanem megragad,vagy nemtudom? vagy mennyire hatékony,ha csak leteszem valamire a konvektor(sajnos ilyen még a fűtés az albérletembe) közelében?
Ha nem itt,akkor privátban is jöhet válasz,ha valaki tud segíteni

Ha nem itt,akkor privátban is jöhet válasz,ha valaki tud segíteni

Mindörökké KÉK-FEHÉR szív!
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
Modric is beugrik az NFT világába.
Eternity.io
Eternity.io
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- halamadrid
- Kedvenc játékosaid: C. Ronaldo, Modrić, Asensio, Ramos, Casemiro, Marcelo, Håland, Fede
93 január elsején alakult meg Szlovákia,, de szerintem számítsuk 92-höz 
+ The Stade Armand-Cesari disaster happened at Bastia on the French island of Corsica at the Stade Armand-Cesari, on 5 May 1992. 18 people were killed when one of the terraces collapsed.

+ The Stade Armand-Cesari disaster happened at Bastia on the French island of Corsica at the Stade Armand-Cesari, on 5 May 1992. 18 people were killed when one of the terraces collapsed.
Ceballos: “When I saw all those players — Karim, Carvajal, Modric… — playing cards just a few hours before the game I thought ‘wow, well, there’s calmness anyway’. I couldn’t even sleep.”

Süti írta: És ilyen volatilis árfolyamnál milyen stoplosst adsz meg? Ez a "ránézek az árfolyamra és aki az alján megvette a tetején meg eladta az nagyon jól járt" meg mókás, csak nekem valaki előre mondja meg, hogy hol lesz az alja meg a teteje, mert utólag én is látom.![]()
Hat azt hogy hol van ATH konnyu megmondani, ket szamot kell osszehasonlitani, hogy mikor lesz, azt mar nehezebb.Halfkey írta: Húha, ha meg tudod mondani hogy hol van ATH akkor a nagy vagyonkezelők csilliárdokért alkalmaznak

De nem vagyok nagy zseni, de nekem nem volt nehez kis zsebpenzt szerezni, SOL-bol pl. bevasaroltam amikor 25 korul mozgott, eladtam amikor 150 volt, utana feljebb ment 230 kornyekere, de az mar nem erdekelt, mert igy is a semmibol hoztam szepet. Most pl. vettem ADA-t 0.9-ert, majd ha felmegy 1.2-1.3 koze akkor el is adom, ha meg ra ket hettel felmegy 2.8-ra akkor se banom nagyon.
Barca megnyeri az első bl címét es spanyol bajnok, mi meg kikapunk a kupa dontoben az Atleticotol.Remy írta: 92.

- P. Krisz
Gyors guglizás után.
1992 was the worst year on record for natural and man-made disasters in the United States.
1992 was the worst year on record for natural and man-made disasters in the United States.

Hogy híjják?
Bill.
Ide hallgass Bill!... Bill??!!! Mi a lófaszt hallok én, Bill?
Bill.
Ide hallgass Bill!... Bill??!!! Mi a lófaszt hallok én, Bill?
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
Utána 5 meccs, rúgott gól nélkül, amiből asszem négy vereség volt.Remy írta: 92.
Kimentem veled meccsre, aztán utána volt egy "jobb" sorozatod, ha jól emlékszem. 3-0s vereség és társaik.![]()
Osztrákok is azóta hülyültek meg, mióta itt vagyok.![]()
Tartozol. Sokkal

Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema