Plusz a hírek szerint megvan az egyezség Azpilicuetával is, három évre írna alá.
HozzászólásSzerző: flori » 2022. január 25., kedd 15:20
HozzászólásSzerző: 'shutterisland » 2022. január 25., kedd 10:30
HozzászólásSzerző: Berti » 2022. január 25., kedd 10:08
Vlahovic és Morata szerintem még most váltani fog.Sorrentino írta: Nyáron nagy csatárkeringő lesz várhatóan, és egyszerre kellene majd az összes nagynak egy új csatár.![]()
Adeyemi, Haaland, Vlahovic, Morata nyáron biztosan csapatot vált.
Lewa, Kane, Cavani, Suarez esetében csak pletykálnak még.
HozzászólásSzerző: Sorrentino » 2022. január 25., kedd 10:03
HozzászólásSzerző: Berti » 2022. január 25., kedd 9:44
HozzászólásSzerző: lordgabi » 2022. január 24., hétfő 1:06
Eredmények.com-on ránéztem a kezdőre meccs elején, azt írta, hogy "Inaktív" az oka, ami miatt kihagyja a meccset.Ladislao Suarez írta: Dembele nem jelent meg ma az edzőközpontban a kerethirdetésnél. Állítólag betegség miatt. Kicsit sztrájk feelingje van ennek.![]()
HozzászólásSzerző: Ladislao Suarez » 2022. január 23., vasárnap 14:00
HozzászólásSzerző: halamadrid » 2022. január 23., vasárnap 13:52
HozzászólásSzerző: whitemadrid » 2022. január 22., szombat 12:35
Messit is hasonlították Maradonához és rengeteg más játékoshoz.ziro4vr írta: Nem kéne vele egy kontextusba helyezni, ez is probléma, mentálisan ez se segít egy kölyöknek. Jó darabig nem lesz most olyan nekik. Ezért se kéne Dembelet elcseszniük például de ez már az ő bajuk.
HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2022. január 22., szombat 12:26
HozzászólásSzerző: whitemadrid » 2022. január 22., szombat 12:22
Szerintem nem kéne még temetni, ha jól emlékszem Messi is küzdött az elején rengeteg sérüléssel.ziro4vr írta: Tehetséges gyerek, mégha túlságosan hamar fel is kapták, mondjuk a mostani barca generációt nézve még meg is értem.
De valóban ez így offos sajnos, nem fogják tudni úgy felépíteni.
HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2022. január 22., szombat 12:02
HozzászólásSzerző: realbeckham » 2022. január 22., szombat 11:34
HozzászólásSzerző: Dupla D » 2022. január 21., péntek 18:49
HozzászólásSzerző: sonic » 2022. január 21., péntek 18:47
Es ezek szerint most sem mondta el az allaspontjat? Vagy most ezzel mire reagalt?Babinho írta: Nem tudom volt e:
Őszintén reagálok, anélkül, hogy engednék bármiféle zsarolásnak. Megtiltom, hogy bárki is azt a benyomást keltse, hogy nem kívántam részt venni a sportprojektben, vagy hogy olyan dolgokat tulajdonítsanak nekem, amelyek ne voltak kapcsolhatóak hozzám. Négy éve, hogy folyamatosan olvasom magamról a híreket, anélkül, hogy valaha megvédtem volna magam. Négy éve halmozódnak fel rólam a különböző történetek. Négy éve beszélnek rólam az emberek, akik szégyenletes módon hazudoznak, egyetlen céllal, hogy engem bántsanak. Négy éve tartom magam, hogy semmire sem válaszolok, nem mondom el álláspontomat. Hogy ez hiba volt tőlem? Egészen biztosan” – olvasható Dembélé Instagram-oldalán.
HozzászólásSzerző: Babinho » 2022. január 21., péntek 14:58
HozzászólásSzerző: zsírosdeszka » 2022. január 21., péntek 13:15
HozzászólásSzerző: CS0ki » 2022. január 21., péntek 13:02
De ez akkor, ha tényleges kivasarlasi árat akarnak, mert a játékos ragaszkodik hozzá. De itt nyilván nem azzal számolnak, hogy egy milliárdért eladjak, és jó lesz az adózás, hanem nem akarnak előre meghatarozni értéket.El Sie7e írta:talán olyan szempontból van értelme egy normális, még a klubnak elfogadható árat meghatározni, hogy a kivásárlás esetén a vevő fizeti az adót is és nem az eladó klub, ha jól rémlikCS0ki írta:
Ahol nem akarok kivasarlasi árat meghatarozni, ott 100 milliárd trilliot tennék, hogy szopassam a ligat az előírásuk miatt, hátha lehal tőle a rendszerük.baromság ez a kötelező kivasarlasi ár, semmit nem jelent, hogy mennyi.
HozzászólásSzerző: zsírosdeszka » 2022. január 21., péntek 12:55
HozzászólásSzerző: Wecker » 2022. január 21., péntek 12:34
Mert ahhoz képest, hogy kik vannak elől, ezek a játékosok is jelentős erősítést jelentenének, viszonylag olcsón. Tűzoltásra, odaérni a BL helyekre jók lennének.wZoLee7 írta:ha Haaland szeretne is odamenni, akkor is a fél csapatot elkell adni fizetéseket csökkenteni, hogy a leigazolása mellett a fizetése is beférjen...esélytelen rá, Raiola is tudja, hogy a pénzét máshol is megkapja, Haalandék meg tudják hogy a barcaban lenne Ő meg sok 50 kilós kisgyerek akik a spanyol közepet sem biztos, hogy megütik. Azt viszont nem értem barcaék részéről, miért az ilyen kivénhedt Oscar-Morata duóban látnak megoldást.Ladislao Suarez írta: 3 hír a Barcával kapcsolatban.
Korábban tagadták de Oscar egy vidiben elmondta, hogy tárgyalnak a katalánokkal.
Morata továbbra is napirenden van náluk. A Juve eladná, ha sikerül leigazolniuk Vlahovicsot.
Dembele a Chelsea-ben vagy a Newcastle-ben köthet ki.
Hááát.. Nem lesz ebből egy világverő gárda továbbra sem.
Szerintem Haaland is offolja őket. Ez nem egy olyan projekt, amire egy Aranylabdára és kupákra hajtó játékos vágyna.
Jelenlévő fórumozók: 15 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem