Mondjuk még mindig inkább veszek bitcoint mint egy hazardot

Itt csak 20% a bukta

HozzászólásSzerző: Babinho » 2022. január 22., szombat 18:47
HozzászólásSzerző: Remy » 2022. január 22., szombat 18:46
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2022. január 22., szombat 18:43
Most kell venni, most lesz igazán bika a piac.Babinho írta: Na mizu bitcoin?![]()
HozzászólásSzerző: sebydani » 2022. január 22., szombat 0:01
HozzászólásSzerző: Faust » 2022. január 21., péntek 23:41
Kb. ilyen összeggel számoltam, rájuk csekkolok, köszi!ANDS írta:Endomedixnél csináltattuk, először én, aztán a nejem és akét gyerek is.(Bp, 13. Kerület).Faust írta: Madridom mindentudo nepe!
Teljeskoru etelallergia vizsgalatrol van valaminek barmilyen tapasztalata? Kulon laktoz/laktulozon voltam mar, az negativ lett, de random puffadok dolgoktol, es mar szeretnek utanamenni, pontosan mi a baj. A medicoverrol rosszakat hallottam, de az sem tunt szazas infonak.
Nagyon bejött. Amit nem lehet enni, azokat igyekszûnk kerülni, amennyire lehet.
Nejemnél eltűntek a bőrkiütések.
Fiamnak elmúltak a pattanásai.
Nekem elmúlt az állandó hasmenés.
Drága? Relatív, mi is szívtuk a fogunkat kifizetni 4 emberre kifizetni. Utólag azt kell mondjam, megérte.
HozzászólásSzerző: Faust » 2022. január 21., péntek 15:30
HozzászólásSzerző: Dupla D » 2022. január 21., péntek 15:12
HozzászólásSzerző: Dupla D » 2022. január 21., péntek 14:52
HozzászólásSzerző: Tjacks » 2022. január 21., péntek 14:49
Hát a jogsit kipipálhatod, de elég nagy az esély rá hogy ha kis tesót is akartok akkor az oldalbordád hamarosan elkezd baszogatni ezügybenFaust írta: Hat igen, csak eliminacios dietat egy 7 honapos gyerek + melo + jogsi kozben csinaljon az, akinek het anyja van.De valoban az lenne az idealis. Csak gondoltam hatha a vizsgalat eszrevesz valamit, aminek a nyoman el lehet indulni.
HozzászólásSzerző: Faust » 2022. január 21., péntek 13:40
HozzászólásSzerző: fiore » 2022. január 21., péntek 13:32
Én is mérlegeltem egy időben, hogy ráfordítsam-e azt a nem kevés összeget, amit elkérnek érte, de végül kis utánajárás után elvetettem az ötletet. Az internet népének az volt a konszenzusa, hogy hasztalan az egész. Sajnos szakmailag nem tudom véleményezni, de sok jót nem olvastam róla. A járható út egy eliminációs diéta lehet, viszont ez elég sok nélkülözéssel, próbálgatással és idővel jár.Faust írta: Madridom mindentudo nepe!
Teljeskoru etelallergia vizsgalatrol van valaminek barmilyen tapasztalata? Kulon laktoz/laktulozon voltam mar, az negativ lett, de random puffadok dolgoktol, es mar szeretnek utanamenni, pontosan mi a baj. A medicoverrol rosszakat hallottam, de az sem tunt szazas infonak.
HozzászólásSzerző: Babinho » 2022. január 21., péntek 13:26
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2022. január 21., péntek 13:09
Nem tudnak mindent...nekem már két problémámmal is lyukra futottak...Faust írta: Madridom mindentudo nepe!
HozzászólásSzerző: Halfkey » 2022. január 21., péntek 13:05
Faust írta: Madridom mindentudo nepe!
HozzászólásSzerző: Wecker » 2022. január 21., péntek 12:50
Próbáld a synlab-ot. Elég jó a vélemény róluk, és a vizsgálatok is részletesnek tűnnekkiserik írta:Foodtest-re nézz rá. Nekem azt ajánlották.Faust írta: Madridom mindentudo nepe!
HozzászólásSzerző: kiserik » 2022. január 21., péntek 12:45
Foodtest-re nézz rá. Nekem azt ajánlották.Faust írta: Madridom mindentudo nepe!
HozzászólásSzerző: Faust » 2022. január 21., péntek 12:38
HozzászólásSzerző: h3x0r » 2022. január 21., péntek 12:37
Ha mar allamkassza, a romanok meg Karacsony elott, mielott a sok vendegmunkas haza indult, kitalaltak, hogy hataratlepes utan maximum 24 oraig neten ki kell tolteni, hogy az azt megelozo 2 hetben milyen orszagokban jartal, hol fogsz lakni, telefonszam, stb. Aki nem tolti ki, annak 140 ezer forintos buntetes (ha 1 vagy 2 heten belul kifizeted, akkor csak 70). Aki nem kovette a hireket vagy indulas elott nem nezett korbe facebook csoportokban, az rendesen megszivja, mert a vamnal ugyan van egy darab kis A3-as plakat, de nem szolnak, hogy figyelj, nezz fel arra a weboldalra. Ismerosi korben is sokan mondtak, hogy egyszer csak postan jott a buntetes.hehetheoriginal írta: ezek az 50-100 euros buntik parhavonta nem fajnak senkinek, de az allamkassza jol fog jarni nyilvan, aztan el lehet mondani, hogy mi a tarsadalom erdekeit neztuk, es minden tolunk telhetot megtettunk a jovojukert.
HozzászólásSzerző: atesz » 2022. január 21., péntek 12:27
Jelenlévő fórumozók: 17 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem