OFF
- Süti
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Re: OFF
És ilyen volatilis árfolyamnál milyen stoplosst adsz meg? Ez a "ránézek az árfolyamra és aki az alján megvette a tetején meg eladta az nagyon jól járt" meg mókás, csak nekem valaki előre mondja meg, hogy hol lesz az alja meg a teteje, mert utólag én is látom.

Legends Never Die.
...popped into the penalty area towards Zidaaaaane! Oh, fantastic...
Real Madrid will be back.
You can put that on a poster.
Stick it on your wall.
Pray to it every night.
We will be back.
...popped into the penalty area towards Zidaaaaane! Oh, fantastic...

Real Madrid will be back.
You can put that on a poster.
Stick it on your wall.
Pray to it every night.
We will be back.
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kapcsolat:
Na, koszi, SLre voltam kíváncsi.reeed_ati írta:HA megnézitek, elég erős lélektani határ lenne az a 29,5-ös szint.. Ha ott nem jönnek meg a vevők, akkor hol? Nyilván persze nem ilyen egyszerű a dolog, mert a gazdasági hírek sem kedvezőek egyelőre.Realista24 írta:
Magyarul?![]()
SL meg a stop loss, hogy időben kiszállj, ha beszakad az árfolyam, sokan nem használják, mert bika piacnál minek ugyee.., de most azért elég hasznos opció tud lenni..![]()
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- reeed_ati
- Kedvenc játékosaid: Zinedine Zidane
HA megnézitek, elég erős lélektani határ lenne az a 29,5-ös szint.. Ha ott nem jönnek meg a vevők, akkor hol? Nyilván persze nem ilyen egyszerű a dolog, mert a gazdasági hírek sem kedvezőek egyelőre.Realista24 írta:Magyarul?reeed_ati írta:
29,5-ről pattanunk, nem kell fosni..![]()
Akinél meg nincs SL, az beszopta..![]()
![]()
SL meg a stop loss, hogy időben kiszállj, ha beszakad az árfolyam, sokan nem használják, mert bika piacnál minek ugyee.., de most azért elég hasznos opció tud lenni..

Hat aki ATH-nel vesz barmit is, az meg is erdemli.Realista24 írta:November óta kb 50%ot esett. Vagy ez számít kicsinek?géza írta: Kis akcio van most, ugy is visszamegy majd, mint eddig mindig.

- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
November óta kb 50%ot esett. Vagy ez számít kicsinek?géza írta: Kis akcio van most, ugy is visszamegy majd, mint eddig mindig.
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
Magyarul?reeed_ati írta:29,5-ről pattanunk, nem kell fosni..Babinho írta: Na mizu bitcoin?![]()
![]()
Akinél meg nincs SL, az beszopta..![]()

Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Kis akcio van most, ugy is visszamegy majd, mint eddig mindig.
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
Részvények is szepet mennek, Netflix pl.
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Így is el lehet égetni a pénzt
Mondjuk még mindig inkább veszek bitcoint mint egy hazardot
Itt csak 20% a bukta

Mondjuk még mindig inkább veszek bitcoint mint egy hazardot

Itt csak 20% a bukta

- Remy
- Kedvenc játékosaid: Zidane, CR, Ramos, Jesé, Griezmann, Varane, Marcelo, Modric, Bappé, Ødegaard
- Kapcsolat:
Ferninél most olcsón lehet venni videókártyát.

2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick
New England Patriots
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick
New England Patriots
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
Most kell venni, most lesz igazán bika a piac.Babinho írta: Na mizu bitcoin?![]()
Gondolom

Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Na mizu bitcoin?

- sebydani
- Kedvenc játékosaid: Raúl, Zidane, Modric, Bellingham
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Eagles
Hiába az új like jel, +1 írásban is az Endomedixre. Engem rendbe raktak pont 2 éve. Nálunk a fél család megfordult már náluk, csak jó tapasztalat. Minden kezelhető tünet elmúlt.
Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Na jó, majdnem minden. Viszont az ivás nem az ő hibájuk
Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Na jó, majdnem minden. Viszont az ivás nem az ő hibájuk

"A Barcelona történelme, amely az elmúlt 10 évből áll, soha nem lesz egyenlő a Real Madridéval.”- Álvaro Arbeloa
Kb. ilyen összeggel számoltam, rájuk csekkolok, köszi!ANDS írta:Endomedixnél csináltattuk, először én, aztán a nejem és akét gyerek is.(Bp, 13. Kerület).Faust írta: Madridom mindentudo nepe!
Teljeskoru etelallergia vizsgalatrol van valaminek barmilyen tapasztalata? Kulon laktoz/laktulozon voltam mar, az negativ lett, de random puffadok dolgoktol, es mar szeretnek utanamenni, pontosan mi a baj. A medicoverrol rosszakat hallottam, de az sem tunt szazas infonak.
Nagyon bejött. Amit nem lehet enni, azokat igyekszûnk kerülni, amennyire lehet.
Nejemnél eltűntek a bőrkiütések.
Fiamnak elmúltak a pattanásai.
Nekem elmúlt az állandó hasmenés.
Drága? Relatív, mi is szívtuk a fogunkat kifizetni 4 emberre kifizetni. Utólag azt kell mondjam, megérte.
Csupa jó hír.
Köszönöm mindenkinek!

- Dupla D
- Kedvenc játékosaid: Guti, Carvajal
Még egy megjegyzés:
intolerancia vizsgálat után a belgyógyász elküldött cöliákia vérvételre. Az negatív lett, pedig az búza, köles, rozs stb nagyon magas értéket dobott ki az intolerancia vizsgálaton. Ebből szűrte le, hogy itt valami teljesen félrevitte az értékeket.
intolerancia vizsgálat után a belgyógyász elküldött cöliákia vérvételre. Az negatív lett, pedig az búza, köles, rozs stb nagyon magas értéket dobott ki az intolerancia vizsgálaton. Ebből szűrte le, hogy itt valami teljesen félrevitte az értékeket.
"Louie, I think this is a beginning of beautiful friendship" - Garga Pitic.
- Dupla D
- Kedvenc játékosaid: Guti, Carvajal
Medicovernél csináltattam. Kb. mindenre, amit eszek az jött ki, hogy intoleráns vagyok rá.
Elmentem utána belgyógyászhoz, aki elküldött egy-két vizsgálatra, mert azt mondta, hogy ilyen nem létezik, ezek az ételintolerancia vizsgálatok gyakran félrevisznek. Ő azt találta, hogy valami bélbetegségem van, adott rá antibiotikumot meg 5 hét fodmap diétára küldött (ezalatt fogytam 4 kilót, nem nekem való ez a mindenmentes étkezés
). Nem változott semmi. De különösebben nincs is bajom egy kajától se, ahogy ezelőtt se volt.
A bőrprobléma meg ugyanúgy fennáll, ami miatt elküldött a bőrgyógyász anno ételintolerancia vizsgálatra. Szóval nem jutottam semerre.
Elmentem utána belgyógyászhoz, aki elküldött egy-két vizsgálatra, mert azt mondta, hogy ilyen nem létezik, ezek az ételintolerancia vizsgálatok gyakran félrevisznek. Ő azt találta, hogy valami bélbetegségem van, adott rá antibiotikumot meg 5 hét fodmap diétára küldött (ezalatt fogytam 4 kilót, nem nekem való ez a mindenmentes étkezés

A bőrprobléma meg ugyanúgy fennáll, ami miatt elküldött a bőrgyógyász anno ételintolerancia vizsgálatra. Szóval nem jutottam semerre.
"Louie, I think this is a beginning of beautiful friendship" - Garga Pitic.
-
- Kedvenc játékosaid: Raúl, Robi Carlos, Modric
Hát a jogsit kipipálhatod, de elég nagy az esély rá hogy ha kis tesót is akartok akkor az oldalbordád hamarosan elkezd baszogatni ezügybenFaust írta: Hat igen, csak eliminacios dietat egy 7 honapos gyerek + melo + jogsi kozben csinaljon az, akinek het anyja van.De valoban az lenne az idealis. Csak gondoltam hatha a vizsgalat eszrevesz valamit, aminek a nyoman el lehet indulni.

Onnantól meg mindennap küzdelem a szabad percekért

Hat igen, csak eliminacios dietat egy 7 honapos gyerek + melo + jogsi kozben csinaljon az, akinek het anyja van.
De valoban az lenne az idealis. Csak gondoltam hatha a vizsgalat eszrevesz valamit, aminek a nyoman el lehet indulni.