Real Madrid vs. Barcelona
- Dupla D
- Kedvenc játékosaid: Guti, Carvajal
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Re: Real Madrid vs. Barcelona
Nem hát, mert a véleménye az, hogy duplázzák meg a fizuját. Hülye lenne ezt a sajtóban szajkózni.

"Louie, I think this is a beginning of beautiful friendship" - Garga Pitic.
- sonic
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Modric
Es ezek szerint most sem mondta el az allaspontjat? Vagy most ezzel mire reagalt?Babinho írta: Nem tudom volt e:
Őszintén reagálok, anélkül, hogy engednék bármiféle zsarolásnak. Megtiltom, hogy bárki is azt a benyomást keltse, hogy nem kívántam részt venni a sportprojektben, vagy hogy olyan dolgokat tulajdonítsanak nekem, amelyek ne voltak kapcsolhatóak hozzám. Négy éve, hogy folyamatosan olvasom magamról a híreket, anélkül, hogy valaha megvédtem volna magam. Négy éve halmozódnak fel rólam a különböző történetek. Négy éve beszélnek rólam az emberek, akik szégyenletes módon hazudoznak, egyetlen céllal, hogy engem bántsanak. Négy éve tartom magam, hogy semmire sem válaszolok, nem mondom el álláspontomat. Hogy ez hiba volt tőlem? Egészen biztosan” – olvasható Dembélé Instagram-oldalán.
"..We change the course of history. Everyday people like you and me.."
Nem tudom volt e:
Őszintén reagálok, anélkül, hogy engednék bármiféle zsarolásnak. Megtiltom, hogy bárki is azt a benyomást keltse, hogy nem kívántam részt venni a sportprojektben, vagy hogy olyan dolgokat tulajdonítsanak nekem, amelyek ne voltak kapcsolhatóak hozzám. Négy éve, hogy folyamatosan olvasom magamról a híreket, anélkül, hogy valaha megvédtem volna magam. Négy éve halmozódnak fel rólam a különböző történetek. Négy éve beszélnek rólam az emberek, akik szégyenletes módon hazudoznak, egyetlen céllal, hogy engem bántsanak. Négy éve tartom magam, hogy semmire sem válaszolok, nem mondom el álláspontomat. Hogy ez hiba volt tőlem? Egészen biztosan” – olvasható Dembélé Instagram-oldalán.
- zsírosdeszka
- Kedvenc játékosaid: Raúl Gonzalez, Fernando Hierro, Roberto Carlos, Zinédine Zidane, Claude Makélélé
- Kedvenc csapatod: Real Madrid CF
Már csak azért is jó lenne a Bilbao-t kiejteni idegenben, hogy ne tudjanak azzal takarózni, hogy a Real Madrid is kiesett ellenük.
Az idényben mondjuk 3-szor vertük őket, nagyon menni fognak.

De ez akkor, ha tényleges kivasarlasi árat akarnak, mert a játékos ragaszkodik hozzá. De itt nyilván nem azzal számolnak, hogy egy milliárdért eladjak, és jó lesz az adózás, hanem nem akarnak előre meghatarozni értéket.El Sie7e írta:talán olyan szempontból van értelme egy normális, még a klubnak elfogadható árat meghatározni, hogy a kivásárlás esetén a vevő fizeti az adót is és nem az eladó klub, ha jól rémlikCS0ki írta:
Ahol nem akarok kivasarlasi árat meghatarozni, ott 100 milliárd trilliot tennék, hogy szopassam a ligat az előírásuk miatt, hátha lehal tőle a rendszerük.baromság ez a kötelező kivasarlasi ár, semmit nem jelent, hogy mennyi.
- zsírosdeszka
- Kedvenc játékosaid: Raúl Gonzalez, Fernando Hierro, Roberto Carlos, Zinédine Zidane, Claude Makélélé
- Kedvenc csapatod: Real Madrid CF
Ez a szerencsénk. Hogy nem új dolgokban gondolkodnak, hanem a régiben. Az összes játékos, aki nem ennek veti alá magát, az mehet. Pedig voltak, vannak jó játékosaik. De rendszerbe kellett volna foglalni DeJongot, Dembélét, Coutinhot stb. Ők mégis a tiniket játszatják. Ez elég degradáló lehet. Nekünk is bajunk, hogy a CKM-et egy sz egybe a járjuk pótolni. Nem lehet. Modriccal nagy szerencsénk van, hogy ennyi idősen még így teljesít.
-
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Modric, Vinicius jr., Casemiro
- Kapcsolat:
Mert ahhoz képest, hogy kik vannak elől, ezek a játékosok is jelentős erősítést jelentenének, viszonylag olcsón. Tűzoltásra, odaérni a BL helyekre jók lennének.wZoLee7 írta:ha Haaland szeretne is odamenni, akkor is a fél csapatot elkell adni fizetéseket csökkenteni, hogy a leigazolása mellett a fizetése is beférjen...esélytelen rá, Raiola is tudja, hogy a pénzét máshol is megkapja, Haalandék meg tudják hogy a barcaban lenne Ő meg sok 50 kilós kisgyerek akik a spanyol közepet sem biztos, hogy megütik. Azt viszont nem értem barcaék részéről, miért az ilyen kivénhedt Oscar-Morata duóban látnak megoldást.Ladislao Suarez írta: 3 hír a Barcával kapcsolatban.
Korábban tagadták de Oscar egy vidiben elmondta, hogy tárgyalnak a katalánokkal.
Morata továbbra is napirenden van náluk. A Juve eladná, ha sikerül leigazolniuk Vlahovicsot.
Dembele a Chelsea-ben vagy a Newcastle-ben köthet ki.
Hááát.. Nem lesz ebből egy világverő gárda továbbra sem.
Szerintem Haaland is offolja őket. Ez nem egy olyan projekt, amire egy Aranylabdára és kupákra hajtó játékos vágyna.
"A győzelem mindig jobb, mint a döntetlen.”
"Ha a csapat jól játszik, akkor nyer, ha nem játszik jól, akkor nem nyer.”
Benitez 
"Ha a csapat jól játszik, akkor nyer, ha nem játszik jól, akkor nem nyer.”

- wZoLee7
- Kedvenc csapatod: REAL MADRID
ha Haaland szeretne is odamenni, akkor is a fél csapatot elkell adni fizetéseket csökkenteni, hogy a leigazolása mellett a fizetése is beférjen...esélytelen rá, Raiola is tudja, hogy a pénzét máshol is megkapja, Haalandék meg tudják hogy a barcaban lenne Ő meg sok 50 kilós kisgyerek akik a spanyol közepet sem biztos, hogy megütik. Azt viszont nem értem barcaék részéről, miért az ilyen kivénhedt Oscar-Morata duóban látnak megoldást.Ladislao Suarez írta: 3 hír a Barcával kapcsolatban.
Korábban tagadták de Oscar egy vidiben elmondta, hogy tárgyalnak a katalánokkal.
Morata továbbra is napirenden van náluk. A Juve eladná, ha sikerül leigazolniuk Vlahovicsot.
Szerintem Haaland is offolja őket. Ez nem egy olyan projekt, amire egy Aranylabdára és kupákra hajtó játékos vágyna.
- El Sie7e
- Kedvenc játékosaid: Raúl
talán olyan szempontból van értelme egy normális, még a klubnak elfogadható árat meghatározni, hogy a kivásárlás esetén a vevő fizeti az adót is és nem az eladó klub, ha jól rémlikCS0ki írta:A Barca vezetősége is 1 Mrd eurós kivásárlási árakat tesz rájuk.Akkora tehetségek.
Ahol nem akarok kivasarlasi árat meghatarozni, ott 100 milliárd trilliot tennék, hogy szopassam a ligat az előírásuk miatt, hátha lehal tőle a rendszerük.baromság ez a kötelező kivasarlasi ár, semmit nem jelent, hogy mennyi.
“Mindig emlékezz rá; a Real Madrid azért harcol, hogy megvédje a dicsőségét, a többi csapat pedig azért harcol, hogy felérjen a Real Madrid szintjére. Ez az igazság.”
egy 64 éves Real Madrid drukker
egy 64 éves Real Madrid drukker
- Ladislao Suarez
- Kedvenc játékosaid: CR7, Ronaldo, Zidane, Raúl, Varane
3 hír a Barcával kapcsolatban.
A Barca vezetősége is 1 Mrd eurós kivásárlási árakat tesz rájuk.Akkora tehetségek.
Ahol nem akarok kivasarlasi árat meghatarozni, ott 100 milliárd trilliot tennék, hogy szopassam a ligat az előírásuk miatt, hátha lehal tőle a rendszerük.

- hehetheoriginal
- Kedvenc játékosaid: elfenomeno
nekem a szőrös kisember sport tv-s kommentátor malacvisítása jut eszembe mindig, amikor fati nevet meghallom, szoval már elvbol okádok a gyerektol, kozben meg lehet tok normalis arc.
bar az el clasicon nyomorult kis buzi benyomását keltette, ahogy fetrengett minden tizenegyesert
bar az el clasicon nyomorult kis buzi benyomását keltette, ahogy fetrengett minden tizenegyesert
thereisonly1ronaldo
-
- Kedvenc játékosaid: Morata, Zidane, Cristiano Ronaldo
Olvasom, hogy Ansu Fati megint megsérült:/ Sajnálom csóri gyereket, mert remek kis játékos lehetett volna, de így hogy állandóan sérült nem lesz belőle semmi. Nem lett volna Messi, de jó kis játékossá válhatott volna belőle ebben a mostani felhozatalban. Most inkább az mondanám, hogy 29 évesen a spanyol 2-ben fogja rúgni a bőrt, mint Jese
Aki mai napig óriási szívfájdalmam.

- hehetheoriginal
- Kedvenc játékosaid: elfenomeno
mint anno pedro a kis fickós bajszával, barmelyik reggel felebredt, a kezebe nyomtak egy kupát, azt se tudta miert kaptaTjacks írta:A világ egyik legtúlértékeltebb karrierje lesz az övé , tipikus azaz eset akinél összeálltak a csillagok és egy korszakos csapatban egy jó rendszer játékos volt. fizikum nulla, tempó nulla. Szerintem időnként ő maga sem érti hogy juthatott el erre a szintre.hehetheoriginal írta: busi 20 éve ugyanabban a traktor eggyes sebességi fokozatban játszik - mint anno pepperóni meg xavi - meg ahogy most az óvodások is.
szóval aki ott fejlodest lat, abból az anyagból kérek én is

thereisonly1ronaldo
-
- Kedvenc játékosaid: Raúl, Robi Carlos, Modric
A világ egyik legtúlértékeltebb karrierje lesz az övé , tipikus azaz eset akinél összeálltak a csillagok és egy korszakos csapatban egy jó rendszer játékos volt. fizikum nulla, tempó nulla. Szerintem időnként ő maga sem érti hogy juthatott el erre a szintre.hehetheoriginal írta: busi 20 éve ugyanabban a traktor eggyes sebességi fokozatban játszik - mint anno pepperóni meg xavi - meg ahogy most az óvodások is.
szóval aki ott fejlodest lat, abból az anyagból kérek én is
Igaz hogy fura, még attól.
- davi10
- Kedvenc csapatod: FC Barcelona
Attól, hogy igaz, még fura.
- ___Samy___
Attol, hogy fura, meg igaz.
"We will not fight for one decade, when Madrid is the best club of the last century and the best club in history, also the best in the last decade and is the best because we never do something like that, not appreciate someone success"
- davi10
- Kedvenc csapatod: FC Barcelona
Persze, csak nekem ez is fura, hogy csak nyáron derül ki, hogy ja, jövőre nem lesz itt a csk. És ezt nem feltétlenül a klub nyakába varrom, mert pl. Ramos-szal szerintem teljesen jól járt el a klub.___Samy___ írta: No offense, de ezt ugy birom, hogy hogy mentek el tolunk a csapatkapitanyok meg regimotorosok.
Nagyon sok embertol hallottam mar ezt, barcastol, mas szurkolotol, hogy a Real Madrid nem banik szepen az ilyen jatekosokkal, es a hatso ajton tavoznak.
Abba viszont senki nem gondol bele, hogy ezek a tavozasok az idenyt kovetoen, a nyaralas kozben valtak valosagga. Megis hogyan lehetne igy bucsubulit vagy bucsumeccset szervezni egy-egy tavozonak?
Zidane ota nem volt erre precedens, valoszinu most Marcelo fog melto modon bucsuzni, majd kesobb Modric, Karim es Kroos. De aki nyaron donti el, hogy o menni akar, az meg nem jelenti azt, hogy a hatso ajton lett elengedve.