(lássuk működnek e a lajkok)

HozzászólásSzerző: Csabi » 2022. január 21., péntek 12:34
HozzászólásSzerző: wZoLee7 » 2022. január 21., péntek 12:29
ha Haaland szeretne is odamenni, akkor is a fél csapatot elkell adni fizetéseket csökkenteni, hogy a leigazolása mellett a fizetése is beférjen...esélytelen rá, Raiola is tudja, hogy a pénzét máshol is megkapja, Haalandék meg tudják hogy a barcaban lenne Ő meg sok 50 kilós kisgyerek akik a spanyol közepet sem biztos, hogy megütik. Azt viszont nem értem barcaék részéről, miért az ilyen kivénhedt Oscar-Morata duóban látnak megoldást.Ladislao Suarez írta: 3 hír a Barcával kapcsolatban.
Korábban tagadták de Oscar egy vidiben elmondta, hogy tárgyalnak a katalánokkal.
Morata továbbra is napirenden van náluk. A Juve eladná, ha sikerül leigazolniuk Vlahovicsot.
Dembele a Chelsea-ben vagy a Newcastle-ben köthet ki.
Hááát.. Nem lesz ebből egy világverő gárda továbbra sem.
Szerintem Haaland is offolja őket. Ez nem egy olyan projekt, amire egy Aranylabdára és kupákra hajtó játékos vágyna.
HozzászólásSzerző: El Sie7e » 2022. január 21., péntek 11:51
talán olyan szempontból van értelme egy normális, még a klubnak elfogadható árat meghatározni, hogy a kivásárlás esetén a vevő fizeti az adót is és nem az eladó klub, ha jól rémlikCS0ki írta:A Barca vezetősége is 1 Mrd eurós kivásárlási árakat tesz rájuk.Akkora tehetségek.
Ahol nem akarok kivasarlasi árat meghatarozni, ott 100 milliárd trilliot tennék, hogy szopassam a ligat az előírásuk miatt, hátha lehal tőle a rendszerük.baromság ez a kötelező kivasarlasi ár, semmit nem jelent, hogy mennyi.
HozzászólásSzerző: Ladislao Suarez » 2022. január 21., péntek 11:40
HozzászólásSzerző: CS0ki » 2022. január 21., péntek 11:18
A Barca vezetősége is 1 Mrd eurós kivásárlási árakat tesz rájuk.Akkora tehetségek.
HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2022. január 21., péntek 11:17
HozzászólásSzerző: MorataMartin » 2022. január 21., péntek 11:14
HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2022. január 21., péntek 11:10
mint anno pedro a kis fickós bajszával, barmelyik reggel felebredt, a kezebe nyomtak egy kupát, azt se tudta miert kaptaTjacks írta:A világ egyik legtúlértékeltebb karrierje lesz az övé , tipikus azaz eset akinél összeálltak a csillagok és egy korszakos csapatban egy jó rendszer játékos volt. fizikum nulla, tempó nulla. Szerintem időnként ő maga sem érti hogy juthatott el erre a szintre.hehetheoriginal írta: busi 20 éve ugyanabban a traktor eggyes sebességi fokozatban játszik - mint anno pepperóni meg xavi - meg ahogy most az óvodások is.
szóval aki ott fejlodest lat, abból az anyagból kérek én is
HozzászólásSzerző: Tjacks » 2022. január 21., péntek 11:01
A világ egyik legtúlértékeltebb karrierje lesz az övé , tipikus azaz eset akinél összeálltak a csillagok és egy korszakos csapatban egy jó rendszer játékos volt. fizikum nulla, tempó nulla. Szerintem időnként ő maga sem érti hogy juthatott el erre a szintre.hehetheoriginal írta: busi 20 éve ugyanabban a traktor eggyes sebességi fokozatban játszik - mint anno pepperóni meg xavi - meg ahogy most az óvodások is.
szóval aki ott fejlodest lat, abból az anyagból kérek én is
HozzászólásSzerző: géza » 2022. január 21., péntek 10:44
HozzászólásSzerző: davi10 » 2022. január 21., péntek 10:38
HozzászólásSzerző: ___Samy___ » 2022. január 21., péntek 10:36
HozzászólásSzerző: davi10 » 2022. január 21., péntek 10:25
Persze, csak nekem ez is fura, hogy csak nyáron derül ki, hogy ja, jövőre nem lesz itt a csk. És ezt nem feltétlenül a klub nyakába varrom, mert pl. Ramos-szal szerintem teljesen jól járt el a klub.___Samy___ írta: No offense, de ezt ugy birom, hogy hogy mentek el tolunk a csapatkapitanyok meg regimotorosok.
Nagyon sok embertol hallottam mar ezt, barcastol, mas szurkolotol, hogy a Real Madrid nem banik szepen az ilyen jatekosokkal, es a hatso ajton tavoznak.
Abba viszont senki nem gondol bele, hogy ezek a tavozasok az idenyt kovetoen, a nyaralas kozben valtak valosagga. Megis hogyan lehetne igy bucsubulit vagy bucsumeccset szervezni egy-egy tavozonak?
Zidane ota nem volt erre precedens, valoszinu most Marcelo fog melto modon bucsuzni, majd kesobb Modric, Karim es Kroos. De aki nyaron donti el, hogy o menni akar, az meg nem jelenti azt, hogy a hatso ajton lett elengedve.
HozzászólásSzerző: ___Samy___ » 2022. január 21., péntek 10:12
No offense, de ezt ugy birom, hogy hogy mentek el tolunk a csapatkapitanyok meg regimotorosok.davi10 írta:Mondjuk ezt egy Real-szurkolótól szép olvasni, ha végignézem hogy léptek le a kapitányokzsírosdeszka írta:Szépen nem távozott senki mostanában
De mi számít szépnek? Ilyen Coutinho, Trincao, Mina, Digne, Alena, Vidal, Semedo meg még vagy 20 név nem kapott nagy búcsúztatást, de nem is járt nekik.
Az látszik, hogy nagyon utálod a Barcát, és szerintem kicsit szomorú is, hogy csak ezzel vagy elfoglalva (a hsz-eid 99%-a ide jön, és a többiben is elrejtesz egy-két kikacsintást), de akkor legalább írjál olyat ami igaz. Nem kiragadsz 1db hsz-t és beírod emojikkal teletűzdelve, hogy "Most meg azt gondolják, hogy.....![]()
"
HozzászólásSzerző: zsírosdeszka » 2022. január 21., péntek 9:58
Tökéletesen leírtad! Ez a lényeg!hehetheoriginal írta:egyik se volt képes magát es az érdekeit a klub es a csapat mögé helyezni, hanem abban az álomvilagban éltek tavozásukig, hogy még mindig kezdőcsapat kategóriák és faktorok.Mondjuk ezt egy Real-szurkolótól szép olvasni, ha végignézem hogy léptek le a kapitányok![]()
ehhez képest szépen távozott mindegyik.
max az ellenfelek szurkolói szerették volna, ha még maradnak, mert akkor könnyebb legyőzni a madridot.
az összes kapitány es real játékos meg volt es meg van becsülve, a játékos kezdi a faszkodást általában, vagy saját indittatasból, vagy mert duruzsolnak a jóakarók a fülébe.
HozzászólásSzerző: zsírosdeszka » 2022. január 21., péntek 9:56
HozzászólásSzerző: davi10 » 2022. január 21., péntek 9:55
Igen, lásd most épp Dembele, akinek szintén nem lesz egy tündérmese a távozása.hehetheoriginal írta: az összes kapitány es real játékos meg volt es meg van becsülve, a játékos kezdi a faszkodást általában, vagy saját indittatasból, vagy mert duruzsolnak a jóakarók a fülébe.
HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2022. január 21., péntek 9:50
egyik se volt képes magát es az érdekeit a klub es a csapat mögé helyezni, hanem abban az álomvilagban éltek tavozásukig, hogy még mindig kezdőcsapat kategóriák és faktorok.Mondjuk ezt egy Real-szurkolótól szép olvasni, ha végignézem hogy léptek le a kapitányok![]()
HozzászólásSzerző: davi10 » 2022. január 21., péntek 9:38
Mondjuk ezt egy Real-szurkolótól szép olvasni, ha végignézem hogy léptek le a kapitányokzsírosdeszka írta:Szépen nem távozott senki mostanában
HozzászólásSzerző: zsírosdeszka » 2022. január 21., péntek 9:15
Nem sajnálja senki. De ahogy kezelik a médiában, nagy öngól nekik. Szépen nem távozott senki mostanában. Talán egyedül Aguero. De az más volt. Megy a mutyizás, a fenyegetőzés, lelátóra küldés, Laporta hazugságai (pl. Messi), Barto-t se kellett félteni. Szóval ez a több, mint egy klub szlogen csak más nézőpontból állja meg a helyét.Remy írta: Dembelé hozzárakta a magáét is, hogy idejusson. Nem kell sajnálni.
Jelenlévő fórumozók: 9 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem