Értékeld a legutóbbi meccset

A Real Madrid mérkőzéseivel, átigazolásaival, aktuális edzőjével foglalkozó fórumrész.
Tjacks
Kedvenc játékosaid: Raúl, Robi Carlos, Modric
Kedvenc csapatod: Real Madrid

Re: Értékeld a legutóbbi meccset

HozzászólásSzerző: Tjacks » 2022. január 23., vasárnap 18:45

ha van szabály amit módosítanék akkor ez a kezezés= 11-es. most nekünk jól jött, de mindegyik esetet külön kellene kezelni. Hány olyan tizit fújtak már be amikor az alapvonalnál izomból rábikázta a támadó a labdát a védő kezére - ami mellesleg teljesen normális pozícióban lógott .

amit a végén nem fújt be azt én megértem, teljesen ártalmatlan szitu volt.

RealVazquez
Kedvenc játékosaid: CR

HozzászólásSzerző: RealVazquez » 2022. január 23., vasárnap 18:40

p.csabi1 írta:
szégyen hogy egy xnek kell örülni otthon egy elche ellen.
Szerintem meg az a szégyen hogy amit 5 percel azelőtt befujnak 11-nek azt utánna nem.
Szánalom.
Ezt en sem ertem, elotte miert volt tizenegyes ugyanaz, ami utana nem?
:goat:

kiserik

HozzászólásSzerző: kiserik » 2022. január 23., vasárnap 18:36

Babinho nagyon szépen leírta a megy a meccs topikba, hogy mi várható Hazard kezdetésével. Kíváncsi vagyok hány pontot dobunk még el a kedvéért idén. Ha már ennyire játszatni kell, akkor játszon a bal oldalon, ott talán Mendy megoldja a védekezést egyedül, ha már a sztárnak úgysem kell...
Járjatok nyitott szemmel, legyetek bátorak!

Torquemada
Kedvenc játékosaid: Casemiro, Modric, Rüdiger, Asencio, Carvajal, Brahim D., Camavinga
Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F., Honvéd FC

HozzászólásSzerző: Torquemada » 2022. január 23., vasárnap 18:29

Sosem fogom megérteni, hogy az ilyen fos csapatokat miért nem tudjuk sosem komolyan venni ? Sima gálameccs lett volna. Nézzük meg, kik ellen vesztünk pontokat.
Amikor meg úgy néz ki, hogy minden elveszett, elkezd a reménytelennek tűnő csapat focizni. Miért nem lehet ezt megfordítani ? Rúgnánk hármat az ilyeneknek, aztán lehetne flegmázni. Amikor már az első három percben a harmadik sarkazást láttam, már gondoltam, hogy nehéz lesz.
Én sem értem, miért nincs használva a keret. Rendben, hogy a CKM a legjobb, de amikor már a fülükön veszik a levegőt meg hánynak, ha meglátják a labdát, akkor már lehetne akár sort is cserélni, mert rosszabb nem lenne. Camáék felpörgették volna egy kicsit a meccset.
Remélem, Benzema sérülése nem komoly. Mert Vini is el lesz tiltva a következő meccsen. Akkor nem tudom, ki fog gólt rúgni. Jovic és Rodrygo kb. sajnos akkor, mint amikor én.
""Pff, was heißt nicht selbstverständlich? Wir haben gewonnen, fertig!" (T.Kroos)

géza

HozzászólásSzerző: géza » 2022. január 23., vasárnap 18:25

Tjacks írta: [quote=géza post_id=<a href="tel:1150883">1150883</a> time=<a href="tel:1642958256">1642958256</a> user_id=4925]
Nem az x-nek orulunk, hanem annak, hogy sikerult kiegyenliteni -2-rol.
elche ellen. értem. :kivagyhe:
[/quote]Barki ellen. Annak nem orulok, hogy -2es szituacioba keveredtunk, de ha mar ott vagyunk akkor orulni fogok annak is, hogy tiz perc alatt visszahoztuk. Lehet felolem Mezobereny ellen is.

petiamadridista
Kedvenc játékosaid: Ronaldo

HozzászólásSzerző: petiamadridista » 2022. január 23., vasárnap 18:23

Azért valahol vicc volt a meccs.
Sheriff/Cadiź utánérzes volt.
Hazai oldalon vagy ezer helyzet. Jó szabadrúgás, kapufa, kihagyott tizi, ordas nagy ziccerek a kapu szájában, amott meg 2 kapuralövés. Végeredmény 2-2.

Tjacks

HozzászólásSzerző: Tjacks » 2022. január 23., vasárnap 18:21

géza írta: Nem az x-nek orulunk, hanem annak, hogy sikerult kiegyenliteni -2-rol.
elche ellen. értem. :kivagyhe:
unom már hogy annyira úriemberek klubja vagyunk hogy a közvetlen rivális pontokat bukik akkor mi tuti leolvadunk fejben.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Tjacks 2022. január 23., vasárnap 18:24-kor.

p.csabi1

HozzászólásSzerző: p.csabi1 » 2022. január 23., vasárnap 18:19

szégyen hogy egy xnek kell örülni otthon egy elche ellen.
Szerintem meg az a szégyen hogy amit 5 percel azelőtt befujnak 11-nek azt utánna nem.
Szánalom.
„Úgy élünk együtt, két kis idegen,
valahol messze, mese-szigeten.”

géza

HozzászólásSzerző: géza » 2022. január 23., vasárnap 18:17

Nem az x-nek orulunk, hanem annak, hogy sikerult kiegyenliteni -2-rol.

Tjacks

HozzászólásSzerző: Tjacks » 2022. január 23., vasárnap 18:15

szégyen hogy egy xnek kell örülni otthon egy elche ellen. súlytalan volt az egész, ma vini se volt acélos, a lelkesedése az csillagos 5ös. Hazard csak a szokásos, de ma mindenki kula volt.

kodo

HozzászólásSzerző: kodo » 2022. január 23., vasárnap 18:13

Ha leolvadunk megint szezon vegere mint 2015-ben akkor megint fejeknek kell hullaniuk.

Kurvara birom az oreget es egy legenda, de ezek nagyon vészes jelek.

Yazid
Kedvenc játékosaid: Zidane

HozzászólásSzerző: Yazid » 2022. január 23., vasárnap 17:57

vege. lesznek még ilyen meccsek meg ezektől még nehezebb. km a ckm benz gárdában, most kezdjük inni a levét. tudom fede, cama meg a többi nem üti a meg a mércét abban a havi 1 meccsen amit kaptak.

R. Carlos
Kedvenc játékosaid: Daniel Carvajal, Xabi Alonso, Roberto Carlos

HozzászólásSzerző: R. Carlos » 2022. január 22., szombat 7:12

TheBull6 írta: Jovicnak ott volt a Soci meccse, meg utána amíg Karim rendesen fel nem épült még kettő és fél, amikor marha hasznosan és jól játszott. Utána lebetegedett plusz Carlo is megint elfelejtette. Ha már itt van, bőven lehetne jobban használni és nem csak a semmiből bedobálni meccsekre.
Nem csak Jovic esetében baj ez, hogy az edző nem használja. Más játékosokat is bőven jobban lehetne használni, mivel bő a keret. Úgy ne várjunk el senkitől se nagy teljesítményt, hogy 3-4 hónapon át 5-10 perceket kap, majd egyszer csak élesben bedobjuk és várjuk a csodát. Carlo jelenleg ugyanazokat a hibákat követi el mint, amikor távozni kellett, legalábbis külső szemmel ez látható. A játékosokhoz ő áll közelebb nyilván és ő látja milyen formában vannak, de én továbbra is tartom, hogy látni a fáradtság jeleit, ez ellen pedig jó lenne valamit tenni. A megoldás szerintem az lenne, hogy nem 15 játékost használunk, hanem az egész keretet, ami rendelkezésre áll, most ugyanis vagyunk bőven, ZZ-nek tavaly nem volt ennyi embere. Tűz közelben kell hagyni a játékosokat és számolni velük.
"When everyone thinks we are dead and buried we go and win the Champions League. This is what Real Madrid is all about." - Alvaro Arbeloa

TheBull6

HozzászólásSzerző: TheBull6 » 2022. január 21., péntek 8:53

Jovicnak ott volt a Soci meccse, meg utána amíg Karim rendesen fel nem épült még kettő és fél, amikor marha hasznosan és jól játszott. Utána lebetegedett plusz Carlo is megint elfelejtette. Ha már itt van, bőven lehetne jobban használni és nem csak a semmiből bedobálni meccsekre.

Ez az egy meccses kupameccs téma amúgy jobban tetszik a kiscsapatoknak is szemmel láthatólag. Egy-egy meccsen kell kiadni magukból mindent. Másik oldalról ez meg pont szívás a csereembereinknek, mert ők meg ilyen 300%-on pörgő játékosokkal találják magukat szembe. Ez a Mojica meg a Palacios gyerek is az Elcheben, szerintem vért ittak a szünetben meg a meccs közben is kb.

R. Carlos
Kedvenc játékosaid: Daniel Carvajal, Xabi Alonso, Roberto Carlos

HozzászólásSzerző: R. Carlos » 2022. január 21., péntek 8:02

Látom háborút robbantottam ki Joviccal. :mrgreen: Nyílván nem minden második meccsen akarom őt látni. Csak azt szeretném, hogy Benzemát ne facsarjuk ki márciusra. Most (már régebben is) nyilván kiderült, hogy Isco is tud 9-esként tevékenykedni. Így van egy gyenge Marianonk és Jovicunk meg a kiégett Isconk oda. Valahogy lehetne perceket osztani nekik, mondjuk minden 4-5 meccsen, amikor a BL is beindul főképp akkor.
"When everyone thinks we are dead and buried we go and win the Champions League. This is what Real Madrid is all about." - Alvaro Arbeloa

Csabi
Kedvenc játékosaid: Figo, Cristiano Ronaldo, Modric
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Csabi » 2022. január 21., péntek 7:56

KAG írta:
Pad'em írta: https://twitter.com/RNMJ_TV/status/1484 ... 28868?s=20

Micsoda csodás szakbarbár volt ez a baromarcú is. Két konkrét műhiba, VAR mellett, bravúros teljesítmény. Persze gondolom garázdálkodhat majd tovább.
Marcinal en ugy lattam, hogy volt kontakt.
szerintem is volt, ha csak nagyon minimális akkor is. és ha elesett akkor adható a piros. nyilván a csatár nyakára tapostam volna de ez mellékes. de kroos. :lol: :lol: :lol:
Kerlon írta: Két pozitivumot tudok kiemelmi:
tovabbjutottunk
7kor kezdodott a meccs es nem kellett 11ig fent maradni
big plusz 1. bár a fél 10-et is alig bírtam kivárni.

jovics bazmeg. :lol: :lol: :lol: :lol: hát az ember konkrétan azért van fizetve, hogy beáll a védő mögé is követi. :lol:

wZoLee7
Kedvenc csapatod: REAL MADRID

HozzászólásSzerző: wZoLee7 » 2022. január 21., péntek 7:51

Az a baj ezekkel az emberekkel, hogy barki ellen kepesek vereseget szerezni. Azt kellene megerteni, hogy Cama nem Casemiro, Valverde nem Modric. Jovic nem Benzema. Teljesen mas tipusu jatekosok akikkel ugyan azt probaljuk jatszani. Persze lehet hasznos Ceba is, Hazard is, Isco is, de ugy is kellene hasznalni oket ahogyan tudnak jatszani.
Tegnap a brazil szelsoink nagyon gyengek voltak, Rodrygonak mondjuk alig akadt segitsege a jobb oldalon. LV vagy abszolut nem mozdult fel, vagy amikor igen akkor semmit nem ert. Valverden is azt erzi az ember hogy gyors, eros, de goze sincs hogy hol kellene lennei adott pillanatokban. Jovic detto, ha nincs a palyan lehet az sem tunik fel. Carlonak megvan a kepessege, hogy a hibakat kijavitsuk.
Tegnap a majdnem katasztrofabol egy jo este lett.

El Sie7e
Kedvenc játékosaid: Raúl

HozzászólásSzerző: El Sie7e » 2022. január 21., péntek 7:51

Süti írta: Jovic mondjuk ékes példája hogy ennyit se érdemelne. 5 méterről futják le, belefordul az emberébe. Senki nem gátolja hogy edzésen rendesen fusson, és meccsen ne úgy mozogjon mint egy 60 éves.
Mindent elmond h Isco is hasznosabb volt nála
“Mindig emlékezz rá; a Real Madrid azért harcol, hogy megvédje a dicsőségét, a többi csapat pedig azért harcol, hogy felérjen a Real Madrid szintjére. Ez az igazság.”
egy 64 éves Real Madrid drukker

Süti

HozzászólásSzerző: Süti » 2022. január 21., péntek 7:48

Jovic mondjuk ékes példája hogy ennyit se érdemelne. 5 méterről futják le, belefordul az emberébe. Senki nem gátolja hogy edzésen rendesen fusson, és meccsen ne úgy mozogjon mint egy 60 éves.
Legends Never Die.

...popped into the penalty area towards Zidaaaaane! Oh, fantastic... :sziv:

Real Madrid will be back.
You can put that on a poster.
Stick it on your wall.
Pray to it every night.
We will be back.

___Samy___

HozzászólásSzerző: ___Samy___ » 2022. január 21., péntek 7:46

Marcelo esete nalam tovabbra sem piros. Labdat erte elobb.
"We will not fight for one decade, when Madrid is the best club of the last century and the best club in history, also the best in the last decade and is the best because we never do something like that, not appreciate someone success"

Vissza: