Politika
- ikelemen5
- Kedvenc játékosaid: Zidane,Guti,Modric, Kroos
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Re: Politika
Valaki röviden összefoglalnám nekem, hogy mi a tökömet akarnak az oroszok Ukrajnában?
“I don’t trust fish.They breathe water…..that’s crazy.”
- 'shutterisland
- Kedvenc játékosaid: LM / GD
- Kedvenc csapatod: fcb / esp / arg
- El Sie7e
- Kedvenc játékosaid: Raúl
Egy gyűjtés erről:'shutterisland írta: penztaros lorinc memes csoportban lattam (sajna nem tudom linkelni onnan) egy kepet, hogy fogadoirodanal 1.25x az odds az orban winre.
https://index.hu/belfold/2022/01/16/orb ... 2-fogadas/
“Mindig emlékezz rá; a Real Madrid azért harcol, hogy megvédje a dicsőségét, a többi csapat pedig azért harcol, hogy felérjen a Real Madrid szintjére. Ez az igazság.”
egy 64 éves Real Madrid drukker
- 'shutterisland
- Kedvenc játékosaid: LM / GD
- Kedvenc csapatod: fcb / esp / arg
penztaros lorinc memes csoportban lattam (sajna nem tudom linkelni onnan) egy kepet, hogy fogadoirodanal 1.25x az odds az orban winre.
- flori
Délelőtt ingyenes, utána fizetős lesz. Az összes tldr és a nagyobb cikkek is. Nem nagy összeg amúgy.
¡Va!
¡1, 2 y 3, Madrid!
¡1, 2 y 3, Madrid!
- Caraway
- Kedvenc csapatod: Manchester United
Amugy eddig ez nem ingyenes volt? Most lenne idom elolvasni, erre mar fizetos lett a cikk..flori írta: https://444.hu/tldr/2022/01/17/a-volner ... sWDMc7EzVk
Délelőtti olvasnivaló.![]()
Én is láttam dolgokat, de ez nagyon más szint.
- nmate
- Kedvenc játékosaid: Arbeloa
Elég éjjel nappal budapest feelingsoadroli írta:https://youtu.be/e3negY1Nno4flori írta: https://444.hu/tldr/2022/01/17/a-volner ... sWDMc7EzVk

-
- Kedvenc játékosaid: R9, CR7, Benzema, Marcelo
- Kedvenc csapatod: csakamadrid.
Direkt nem nyulnak bele kenyes temakba, valoszinuleg naluk is van par kamujogasznmate írta: Ellenzék közben otthon kussban tervezgeti a kampánypénzt hogyan nyúlja le, tudva hogy 4 év múlva ugyanúgy ebből keresik kenyerüket.![]()

- soadroli
- Kedvenc csapatod: a másik
https://youtu.be/e3negY1Nno4flori írta: https://444.hu/tldr/2022/01/17/a-volner ... sWDMc7EzVk

- nmate
- Kedvenc játékosaid: Arbeloa
Ellenzék közben otthon kussban tervezgeti a kampánypénzt hogyan nyúlja le, tudva hogy 4 év múlva ugyanúgy ebből keresik kenyerüket.

- hehetheoriginal
- Kedvenc játékosaid: elfenomeno
Vajon lesz kovetkezmenye?flori írta: https://444.hu/tldr/2022/01/17/a-volner ... sWDMc7EzVk

thereisonly1ronaldo
- flori
https://444.hu/tldr/2022/01/17/a-volner ... sWDMc7EzVk
Délelőtti olvasnivaló.
Délelőtti olvasnivaló.

¡Va!
¡1, 2 y 3, Madrid!
¡1, 2 y 3, Madrid!
- csababarca
- Kedvenc játékosaid: Messi, Iniesta, MBappé
- Kedvenc csapatod: FC Barcelona,Pats,Saints,Celtics, GSW.
szakmájában lehet, ezt nem vitatom.kierkegaard írta: Kásler amúgy a szakmájában egy eléggé elismert személy. Az meg, hogy sárgafogú..egy csomó orvos elhízott, láncdohányos.![]()
de ő már megnyilvánul és döntést hoz a magyar őstörténetről, történelemről, oktatásról, ki tudja még miről.
hobbitörténészként eldönti hogy mi legyen a tankönyvekben és tudományos berkekben.
Lásd mi történt a napokban/hetekben a témában.
"Ma is itt ül lomhán, petyhüdten,
Fejét, jussát, szivét kobozzák
S ha nehányan nem kiáltoznánk,
Azt se tudná, hogy őt pofozzák."
-
Kásler amúgy a szakmájában egy eléggé elismert személy. Az meg, hogy sárgafogú..egy csomó orvos elhízott, láncdohányos.
Most nem mondok helyet de pesten az egyik pszichiátrián a páciens előtt cigizik a doki a terápia során.
Nyilván Kásler akklimatizálódott a rendszerbe. A hatalom az hatalom.
Dolgoztam a Róbert magánkorházban, ott tudtam meg, hogy tényleg a magánegészségügy felé akarják vinni a dolgot. Mindenesetre szerintem csak így lehet megmenteni.

Most nem mondok helyet de pesten az egyik pszichiátrián a páciens előtt cigizik a doki a terápia során.
Nyilván Kásler akklimatizálódott a rendszerbe. A hatalom az hatalom.
Dolgoztam a Róbert magánkorházban, ott tudtam meg, hogy tényleg a magánegészségügy felé akarják vinni a dolgot. Mindenesetre szerintem csak így lehet megmenteni.
- csababarca
Én is így látom, csak nem "merik" kommunikálni, vagyis nem érdekük természetesen.sámat írta:
Feltételezem, hogy az állami oktatás ellehetetlenítése és a fizetős oktatás a célja kormányunknak, így majd nem kell rá költeni, hasonlóan az egészségügyhöz.
De ez lesz a vége, ha így haladnak a dolgok, amíg ilyen harácsoló sarlatánok vannak pozícióban mint sárgafogú Kásler, addig itt nincs is miről beszélni.
Feltételezem, hogy az állami oktatás ellehetetlenítése és a fizetős oktatás a célja kormányunknak, így majd nem kell rá költeni, hasonlóan az egészségügyhöz.csababarca írta: De, nálunk azóta is kopogtatnak a civil szervezetek, hogy a homoszexualitásról beszéljenek.
Soha. sehol.
Nálunk ez egy lufi, szándékos hergelés, amcsiknál elhiszem hogy valós probléma.
Most ki szól bele hogy én mit tanítok? Az állam. Nem a szülő.
Így ez rendben is van akkor.
Nevetséges amikor az a szöveg, hogy a szülő joga eldönteni mit tanítsanak a gyerekeknek.
Mivel ilyen nincs nálunk.
Kásler meg Vitya dönti el.
Egyébként 10 év és olyan lesz egy állami iskola itthon, mint amit a filmekben látunk az usaból.
Mondjuk már ma is nagyon sok az olyan.
De be fog dőlni az oktatási rendszer, hamarabb mint gondolnánk.
Nem véletlen jön létre egyre több alapítványi iskola, akik kivonják magukat az állami ámokfutás alól.
Akkor a portfoliosok hulyek.
Foleg hogy irjak h ujra matekot meg torit tanitanak majd, amikor az orderba konkretan ez van:
“ Political indoctrination has no place in our classrooms. The vast majority of learning in our schools involves imparting critical knowledge and skills in math, science, history, reading and other areas that should be non-controversial. Inherently divisive concepts, like Critical Race Theory and its progeny, instruct students to only view life through the lens of race and presumes that some students are consciously or unconsciously racist, sexist, or oppressive, and that other students are victims. This denies our students the opportunity to gain important facts, core knowledge, formulate their own opinions, and to think for themselves. Our children deserve far better from their education than to be told what to think.”
Arrol hogy a crt-nek helye van-e iskolakban beszelhetunk napestig, ugy sem jutunk dulore, szoval bele sem kezdek. De ez a felreforditas botranyos, es olyan narrativat teremt, ami nincs.
Bocsanat hogy picit vehemensebben irtam, hangulatkeltes triggerel.

Foleg hogy irjak h ujra matekot meg torit tanitanak majd, amikor az orderba konkretan ez van:
“ Political indoctrination has no place in our classrooms. The vast majority of learning in our schools involves imparting critical knowledge and skills in math, science, history, reading and other areas that should be non-controversial. Inherently divisive concepts, like Critical Race Theory and its progeny, instruct students to only view life through the lens of race and presumes that some students are consciously or unconsciously racist, sexist, or oppressive, and that other students are victims. This denies our students the opportunity to gain important facts, core knowledge, formulate their own opinions, and to think for themselves. Our children deserve far better from their education than to be told what to think.”
Arrol hogy a crt-nek helye van-e iskolakban beszelhetunk napestig, ugy sem jutunk dulore, szoval bele sem kezdek. De ez a felreforditas botranyos, es olyan narrativat teremt, ami nincs.
Bocsanat hogy picit vehemensebben irtam, hangulatkeltes triggerel.

- El Sie7e
- Kedvenc játékosaid: Raúl
a portfolio-rol másoltam be, az általad említett oldalakat nem szoktam olvasnigéza írta: Homoszexualitasrol szo sincs, gondolom origo vagy 888 vagy hasonlo minosegu idiota jobboldali “forras” forditotta le igy a critical race theoryt, hogy a fideszesek altal felt es rettegett nemletezo problemakra elorantsak a vasvillakat.
Amugy pontosan azt vezette be hogy nem lehet tanitani megoszto temakrol, konkretan a crt-t kiemelve, ami szinten egy nemletezo problema.
Pluszban eltorolte az ujabb hullam kozelem az allami dolgozok vakcina kotelezettseget, es az iskolakban valo kotelezo maszkviselest. Errol is irt a 888, vagy ezt valahogy kenyelmesebb kihagyni?

amúgy a critical race theory elég széles kört felölel, lásd itt
“Mindig emlékezz rá; a Real Madrid azért harcol, hogy megvédje a dicsőségét, a többi csapat pedig azért harcol, hogy felérjen a Real Madrid szintjére. Ez az igazság.”
Homoszexualitasrol szo sincs, gondolom origo vagy 888 vagy hasonlo minosegu idiota jobboldali “forras” forditotta le igy a critical race theoryt, hogy a fideszesek altal felt es rettegett nemletezo problemakra elorantsak a vasvillakat.
Amugy pontosan azt vezette be hogy nem lehet tanitani megoszto temakrol, konkretan a crt-t kiemelve, ami szinten egy nemletezo problema.
Pluszban eltorolte az ujabb hullam kozelem az allami dolgozok vakcina kotelezettseget, es az iskolakban valo kotelezo maszkviselest. Errol is irt a 888, vagy ezt valahogy kenyelmesebb kihagyni?
- csababarca
De, nálunk azóta is kopogtatnak a civil szervezetek, hogy a homoszexualitásról beszéljenek.
Soha. sehol.
Nevetséges amikor az a szöveg, hogy a szülő joga eldönteni mit tanítsanak a gyerekeknek.
Egyébként 10 év és olyan lesz egy állami iskola itthon, mint amit a filmekben látunk az usaból.
Nem véletlen jön létre egyre több alapítványi iskola, akik kivonják magukat az állami ámokfutás alól.
Soha. sehol.