OFF

Filmek, zenék, könyvek, off... Egyszóval minden más.
lestat
Kedvenc játékosaid: Beckham, Zidane, C.Ronaldo, Ramos
Kedvenc csapatod: Real Madrid

Re: OFF

HozzászólásSzerző: lestat » 2022. január 20., csütörtök 16:27

Köszi köszi! :agree:

Utánajárok ennek a folyamatnak.
Cristiano Ronaldo :goat:
2014-2024 Champions League Dynasty.
Danke Toni 🎱
Zinedine Zidane

92:48 :sziv:

Realista24
El Padre
Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2022. január 20., csütörtök 16:17

lestat írta: Kis segitseget kernek a forumtol. :D

Meg karacsony elött rendelt növèrem baba cuccokat egy külföldi oldalról.
De igazabol ez az èn ajàndèkom lett volna nekik. Szoval megkertem hogy rendelje meg stb es akkor majd az en kartyam adatait adja meg.

Na eddig minden stimmelt. Levontak a penzt.
Küldtek is rola egy visszaigazolast tesom email cimere hogy a tranzakcio megtortent.
Ès ennyi.

A csomagrol semmi. Meg csomagszamot sem kaptam.
Magarol a vasarlasrol es hogy miket vettem egy banki tranzakcion kivul nincs semmi.

Na mar most ez a visszaigazolo email is tesom cimere ment ugye.
De èn irtam nekik emailt a sajatomrol hogy amugy lenne egy csomagom es semmi info ket het utan sem.
Es akkor jott a valasz hogy " igen igen latjuk a rendelest covid miatt tobb idobe telik a szallitas kulfoldre".

Na innen azert lehet tudni hogy valami nem stimmel mivel hogy az en email cimemmel semmi rendeles nem tortent akkor meg megis mi az istenrol beszel? :lol:

Elkuldtem nekik a banki tranzakciot igazolasnak hogy akkor ezt az osszeget utaljak mar vissza mert 3 het eltelt es semmi. Valaszoltak hogy hat ez nem igy mukodik mert hogy nekik le kell vonni az osszegbol a csomag koltsegeit bla bla bla....
De mondom csomag a mai napig nem erkezett.

Nincs csomagszam amin az oldalukon allitasuk szerint ezt nyomon kovethetnem.
Kozben utana jartam az oldalnak es perszeeee tele van hasonlo panasszal.

Kerdesem az lenne hogy ilyenkor mi a teendo? Kinek kell jelenteni hogy az ilyen csalo oldalak visszaualjak a penzt?
Vagy nyeljem be es kesz ?
Elvileg minden banknál van egy form, a kifizetett soha nem teljesült szolgáltatásokat lehet rajta bejelenteni, és a bank/kártyakibocsátó kártalanít.
Saját tapasztalat.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

lestat
Kedvenc játékosaid: Beckham, Zidane, C.Ronaldo, Ramos

HozzászólásSzerző: lestat » 2022. január 20., csütörtök 16:16

Kis segitseget kernek a forumtol. :D

Meg karacsony elött rendelt növèrem baba cuccokat egy külföldi oldalról.
De igazabol ez az èn ajàndèkom lett volna nekik. Szoval megkertem hogy rendelje meg stb es akkor majd az en kartyam adatait adja meg.

Na eddig minden stimmelt. Levontak a penzt.
Küldtek is rola egy visszaigazolast tesom email cimere hogy a tranzakcio megtortent.
Ès ennyi.

A csomagrol semmi. Meg csomagszamot sem kaptam.
Magarol a vasarlasrol es hogy miket vettem egy banki tranzakcion kivul nincs semmi.

Na mar most ez a visszaigazolo email is tesom cimere ment ugye.
De èn irtam nekik emailt a sajatomrol hogy amugy lenne egy csomagom es semmi info ket het utan sem.
Es akkor jott a valasz hogy " igen igen latjuk a rendelest covid miatt tobb idobe telik a szallitas kulfoldre".

Na innen azert lehet tudni hogy valami nem stimmel mivel hogy az en email cimemmel semmi rendeles nem tortent akkor meg megis mi az istenrol beszel? :lol:

Elkuldtem nekik a banki tranzakciot igazolasnak hogy akkor ezt az osszeget utaljak mar vissza mert 3 het eltelt es semmi. Valaszoltak hogy hat ez nem igy mukodik mert hogy nekik le kell vonni az osszegbol a csomag koltsegeit bla bla bla....
De mondom csomag a mai napig nem erkezett.

Nincs csomagszam amin az oldalukon allitasuk szerint ezt nyomon kovethetnem.
Kozben utana jartam az oldalnak es perszeeee tele van hasonlo panasszal.

Kerdesem az lenne hogy ilyenkor mi a teendo? Kinek kell jelenteni hogy az ilyen csalo oldalak visszaualjak a penzt?
Vagy nyeljem be es kesz ?
Cristiano Ronaldo :goat:
2014-2024 Champions League Dynasty.
Danke Toni 🎱
Zinedine Zidane

92:48 :sziv:

Realista24
El Padre
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2022. január 20., csütörtök 15:51

hehetheoriginal írta: de keci, ez lenne a dolguk, próbavásárlás, aztan ha nem stimmel faszbahuzni mindet
á mindegy, vegyed Atti, jo lesz az :mrgreen:
De minőségileg szar, amit árulnak. Ilyen alapon a Tescótól kezdve elég sok üzletre lakat kéne, hogy kerüljön :lol: hacsak a húsos pultból indulok ki. :lol:
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

hehetheoriginal
Kedvenc játékosaid: elfenomeno

HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2022. január 20., csütörtök 12:25

de keci, ez lenne a dolguk, próbavásárlás, aztan ha nem stimmel faszbahuzni mindet
á mindegy, vegyed Atti, jo lesz az :mrgreen:
thereisonly1ronaldo

Realista24
El Padre
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2022. január 20., csütörtök 11:04

hehetheoriginal írta: de hogy több, mint 1 éve van egy halom negativ visszajelzés, és hogy még mindig nem zárták be őket a gecibe, es a fogyasztovedelem ül es szedi a köldökszöszmöszt másik kézzel a szaros popsiban matatva a balhán (asszem ott a hq) az hihetetlen.
Amíg nem lopják el az emebrek pénzét, azt csinálnak amit akarnak és várják Atit, hogy lehúzhassák :mrgreen:
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

hehetheoriginal

HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2022. január 20., csütörtök 11:02

de hogy több, mint 1 éve van egy halom negativ visszajelzés, és hogy még mindig nem zárták be őket a gecibe, es a fogyasztovedelem ül es szedi a köldökszöszmöszt másik kézzel a szaros popsiban matatva a balhán (asszem ott a hq) az hihetetlen.
thereisonly1ronaldo

69erssam

HozzászólásSzerző: 69erssam » 2022. január 20., csütörtök 9:22

69erssam írta:

Szabad tudni kik a célzott brigád?
Ők azok
Nagyon ne röhögjetek ki :D , mert épeszű ember nyilván nem rendel innen semmit, egyből levágós, hogy valami kamu oldal, vagy wishről van a minden is..
Óvatlan gyenge pillanatom volt, mikor lenyomtam azt a rendelés gombot.. :x :kalapos:
[/quote]

Semmi gond...mi is szoktunk alkoholt inni :D

reeed_ati
Kedvenc játékosaid: Zinedine Zidane

HozzászólásSzerző: reeed_ati » 2022. január 20., csütörtök 8:23

hehetheoriginal írta: Jo oke, tegyuk fel az uj mobilod helyett hasznalt faszgyűrű van benne (bar sztem azt Atti megtartana nagy orommel :mrgreen: ) de akkor ez bizonyitek, hogy rajuk hivd a yardokat.
Vagy az tul sok energia, es amugy se lesz belole semmi, es a vegen meg te leszel a hibas? Megint ez a franya politika.
Amarha :lol: Azt simán megtartom, de kétlem, hogy ilyen jó arcok lennének.. :D
NA szóval, nem mystery boxot rendeltem, viszont a vélemények alapján azt küldenek mindenkinek..
Utána meg a nemlétező ügyfélszolgálatukkal nincsen kedvem hadakozni..
Szóval egy csomó kellemetlenségtől megkímélem magam, ha most szépen lehalkítom a telómat.. :smile:
69erssam írta:
reeed_ati írta:

Jogos, az lesz a legegyszerűbb, ha át sem veszem.. :D
Ők azok
Nagyon ne röhögjetek ki :D , mert épeszű ember nyilván nem rendel innen semmit, egyből levágós, hogy valami kamu oldal, vagy wishről van a minden is..
Óvatlan gyenge pillanatom volt, mikor lenyomtam azt a rendelés gombot.. :x :kalapos:

hehetheoriginal

HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2022. január 20., csütörtök 7:58

Nem igaz, van 4 oltasom :kalapos:

(Nyilván nem ez a risszrossz covid, de megint a kerdes amator szinten, kinaipiacos verzioban lett felteve :mrgreen: )
thereisonly1ronaldo

69erssam

HozzászólásSzerző: 69erssam » 2022. január 20., csütörtök 7:54

reeed_ati írta:
Realista24 írta:

Hogy vasalnak be rajtad a szállítást?
Ne vedd át, esetleg írj egy emailt hogy élsz az elállás jogával. De ha árverés amúgy is...akkor még azt se.

Realista24
El Padre
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2022. január 20., csütörtök 7:33

hehetheoriginal írta: Jo oke, tegyuk fel az uj mobilod helyett hasznalt faszgyűrű van benne (bar sztem azt Atti megtartana nagy orommel :mrgreen: ) de akkor ez bizonyitek, hogy rajuk hivd a yardokat.
Vagy az tul sok energia, es amugy se lesz belole semmi, es a vegen meg te leszel a hibas? Megint ez a franya politika.
Igen. És mert nem vagy beoltva.
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

hehetheoriginal

HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2022. január 20., csütörtök 7:22

Jo oke, tegyuk fel az uj mobilod helyett hasznalt faszgyűrű van benne (bar sztem azt Atti megtartana nagy orommel :mrgreen: ) de akkor ez bizonyitek, hogy rajuk hivd a yardokat.
thereisonly1ronaldo

Realista24
El Padre
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2022. január 20., csütörtök 7:17

hehetheoriginal írta: De varnyal mar, mit szamit hogy csalo banda, ha megkapod a csomagot, amit rendeltel? :kalapos:
Vagy nem ertem, meg felalomban vagyok.
Honnan tudod hogy mi van benne? :kalapos:
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

hehetheoriginal

HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2022. január 20., csütörtök 7:13

De varnyal mar, mit szamit hogy csalo banda, ha megkapod a csomagot, amit rendeltel? :kalapos:
Vagy nem ertem, meg felalomban vagyok.
thereisonly1ronaldo

reeed_ati

HozzászólásSzerző: reeed_ati » 2022. január 20., csütörtök 6:37

Realista24 írta:
reeed_ati írta: Skacok, rendeltem egy weboldalròl utánvèttel, holnap hozná a dpd..
Utòlag nèztem csak rá a cègre ès valami csalò banda, szòval át sem akarom venni a csomagot.
Ilyenkor hogyan működik az elállás?
Nem fogom kifizetni az már fix, viszont a szállìtást nekem kell állnom ilyenkor? :hmmm:
Ne vedd át, esetleg írj egy emailt hogy élsz az elállás jogával. De ha árverés amúgy is...akkor még azt se.

Realista24
El Padre
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2022. január 20., csütörtök 5:04

reeed_ati írta: Skacok, rendeltem egy weboldalròl utánvèttel, holnap hozná a dpd..
Utòlag nèztem csak rá a cègre ès valami csalò banda, szòval át sem akarom venni a csomagot.
Nem fogom kifizetni az már fix, viszont a szállìtást nekem kell állnom ilyenkor? :hmmm:
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

reeed_ati

HozzászólásSzerző: reeed_ati » 2022. január 20., csütörtök 0:27

Skacok, rendeltem egy weboldalròl utánvèttel, holnap hozná a dpd..

Kyller
Kedvenc játékosaid: Raúl, Guti, Higuain, Ramos, Alvaro Recoba

HozzászólásSzerző: Kyller » 2022. január 19., szerda 16:12

Süti írta: Cimbiék is Péren építkeznek éppen, elég jó áron, én azon gondolkoztam, hogy ott a reptér mennyire necces? Nyilván akkora forgalma nincs, de mégis...
Őszintén szólva, egyáltalán nem lehet hallani. A falu másik végén van. Polgári kis gépek szállnak le/fel ott, Audis fejesek...

69erssam

HozzászólásSzerző: 69erssam » 2022. január 19., szerda 15:27

Kyller írta: Sziasztok!
Mi majdnem egy éve költöztünk Győr mellé, Töltéstavára albérletbe, mivel a környéken akartunk családi házat venni készen. Sajnos akkoriban semmi nem volt, ami jó lett volna. Néztük Győrszentivánt, Győrújbarátot, Nyúlt, Győrújfalut, de vagy az ár volt nagyon magas, vagy nem volt elég nagy a telek. Aztán úgy hozta a sor, hogy Péren találtunk egy üres telket elég jó árban, közművesített 1249nm. Maga a falu egy átlagos falu, nem annyira rendezett, mint Töltéstava(ami szerintem elég jó hely), de végül belevágtunk az építkezésbe, és a nagyobbik gyereket is ide írattuk be oviba, amit nagyon szeret. Győr kb 10-15 perc autóval, Pannonhalma is kb, viszont látni az Apátságot. Nagyon sok ház épül a határban, szerintem vannak is eladóak, érdemes rájuk nézni.
Természetesen az is szempont hogy valamirevaló iskola és óvoda legyen. Ahhoz hozzászoktam a falun :mrgreen:
Bár az sem baj ha a szomszéd településre kell kocsikázni vagy ha a tömegközlekedés megfelelő oda.

Vissza: