Real Madrid játékosok a múltban
- halamadrid
- Kedvenc játékosaid: C. Ronaldo, Modrić, Asensio, Ramos, Casemiro, Marcelo, Håland, Fede
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Re: Real Madrid játékosok a múltban
Hatalmas játékos volt, nyugodjon békében!

Ceballos: “When I saw all those players — Karim, Carvajal, Modric… — playing cards just a few hours before the game I thought ‘wow, well, there’s calmness anyway’. I couldn’t even sleep.”

- kecsu10
- Kedvenc játékosaid: Guti, Figo, Iker
Ez is nagy kedvencem, ezen nem vitatkozunk, hogy melyik volt a szebb.géza írta:Gyonyoru volt, de ez szerintem szebb, pedig par eve volt. https://www.youtube.com/watch?v=QWc_2jXKswEkecsu10 írta: Sajnos ez így van. Ma megnéztem ezt, és a könny szökött a szemembe... Mikor lesz vajon ismét ilyen, és nem az xg mutatókkal való huszárkodás? https://youtu.be/O-7CECdXum4

Gyonyoru volt, de ez szerintem szebb, pedig par eve volt. https://www.youtube.com/watch?v=QWc_2jXKswEkecsu10 írta: Sajnos ez így van. Ma megnéztem ezt, és a könny szökött a szemembe... Mikor lesz vajon ismét ilyen, és nem az xg mutatókkal való huszárkodás? https://youtu.be/O-7CECdXum4
Nyugodjon békében!
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K
K
- kecsu10
- Kedvenc játékosaid: Guti, Figo, Iker
Sajnos ez így van. Ma megnéztem ezt, és a könny szökött a szemembe... Mikor lesz vajon ismét ilyen, és nem az xg mutatókkal való huszárkodás? https://youtu.be/O-7CECdXum4hehetheoriginal írta:itt is latszik, hogy az egyetemes futballoktatás es edzokepzes mennyire megolte az egyenisegeket, hogy mar lebaszas es csapatbol valo kikerules jar azert, ha nekimesz az ellenfelnek, hogy megbontsd a vedelmet, az "okos" visszapassz korbejaratott labda jobban dijazva van.Swineherd írta: Paco Gento (1933-2022) - Nyugodjék békében!
Isten nyugosztalja, bácsi tudott fotballozni.
- hehetheoriginal
- Kedvenc játékosaid: elfenomeno
itt is latszik, hogy az egyetemes futballoktatás es edzokepzes mennyire megolte az egyenisegeket, hogy mar lebaszas es csapatbol valo kikerules jar azert, ha nekimesz az ellenfelnek, hogy megbontsd a vedelmet, az "okos" visszapassz korbejaratott labda jobban dijazva van.Swineherd írta: Paco Gento (1933-2022) - Nyugodjék békében!
Isten nyugosztalja, bácsi tudott fotballozni.
thereisonly1ronaldo
- Swineherd
- Kedvenc játékosaid: Il Fenomeno
Schmeichel - Cafú, Nesta, Ramos, RC - Modric, Redondo - Laudrup, Zidane - Ronaldo, Benzema
- raul 4 ever
- Kedvenc játékosaid: Carvajal, Eder, Alaba, Mendy, Case, Modric, Kroos, Fede, Vini, BigBenz
Sok boldogságot neki, ott ne hülyeskedje el a dolgait, mert a viz nem játék..
Amúgy én is csíptem, korrekt védő volt, abszolút, de nekem a bohém oldala jött be a legjobban.. Juve elleni bl döntő után még a UK-ban tűnt el?!?!
Ha komolyan is vette volna a sportot.. ki tudja hol a határ..
Amúgy én is csíptem, korrekt védő volt, abszolút, de nekem a bohém oldala jött be a legjobban.. Juve elleni bl döntő után még a UK-ban tűnt el?!?!

Ha komolyan is vette volna a sportot.. ki tudja hol a határ..
2021 04 20 - Ceferintakaroggy
2009 07 09 - 2023 06 06 - uno, dos, tres, Hala Madrid
Az öreg Coentrao nyugisba tolja a dolgokat
Jó kis balhátvéd volt.
La Decimához sokat hozzátett, az a gólpassz Karimnak a Bayern ellen, majd a visszavágón a 0-4....

BL kieséses szakaszt vele játszottuk le végig kb, a Döntőben lett lecserélve és jött Marcelo, mert kellett a gól.
Fura hivatás, de hát ha ezt élvezi csinálja ezt

Jó kis balhátvéd volt.
La Decimához sokat hozzátett, az a gólpassz Karimnak a Bayern ellen, majd a visszavágón a 0-4....

BL kieséses szakaszt vele játszottuk le végig kb, a Döntőben lett lecserélve és jött Marcelo, mert kellett a gól.
Fura hivatás, de hát ha ezt élvezi csinálja ezt

- sonic
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Modric
Figyelj, ez mar nagyon reg volt. Azota annyi BL-t nyertunk mint mas top csapat egesz tortenelme soran.Faust írta: Gyerekek, en konkretan nem is emlekszem hogy itt jatszott.![]()
![]()
![]()

"..We change the course of history. Everyday people like you and me.."
- chronic
- Kedvenc játékosaid: R9, Modric
- Kedvenc csapatod: fehér balett
Én emlékszem rá, sajnos.
Real, City, Juve. Ezeknek a csapatoknak a közelébe se lett volna szabad kerülnie, de ő mindegyikben játszott(játszik) és relatíve sokat.
Brazil szélső védőként zavarja a labda, ez már egy anomália ugye, mint ahogy az egész ember karrierje.
De az atma elleni második döntőben tényleg nagyot mentett, arra a mai napig emlékszem.
Már csak azért megérte leigazolni.
Real, City, Juve. Ezeknek a csapatoknak a közelébe se lett volna szabad kerülnie, de ő mindegyikben játszott(játszik) és relatíve sokat.
Brazil szélső védőként zavarja a labda, ez már egy anomália ugye, mint ahogy az egész ember karrierje.
De az atma elleni második döntőben tényleg nagyot mentett, arra a mai napig emlékszem.
Már csak azért megérte leigazolni.
- Remy
- Kedvenc játékosaid: Zidane, CR, Ramos, Jesé, Griezmann, Varane, Marcelo, Modric, Bappé, Ødegaard
- Kapcsolat:
Hát előbb jut eszembe Balboa, mint Danilo.

2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick
New England Patriots
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick
New England Patriots
Gyerekek, en konkretan nem is emlekszem hogy itt jatszott.

- raul 4 ever
- Kedvenc játékosaid: Carvajal, Eder, Alaba, Mendy, Case, Modric, Kroos, Fede, Vini, BigBenz
ikelemen5 írta: Hé! Ott mentett egy Griezmann ziccernél, akkor ott megbocsátottam neki mindent.![]()
Jó, ok, persze. Nem az a meccs volt a pályafutása mélypontja. De mindig az az érzés fogott el, amikor játszott, hogy: csak ezt éljük túl valahogy..

Nem bántom, mert már minek, arra ott a videó... De sose csíptem igazán.
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kapcsolat:
Konkrétan az BL-t ért nekünk.ikelemen5 írta:Hé! Ott mentett egy Griezmann ziccernél, akkor ott megbocsátottam neki mindent.raul 4 ever írta:
Amikor nem tudtam eldönteni, h Dani azért sírt az atma ellen, mert megsérült, vagymert LordDanilo jött helyette, s a csapatot sajnálta..![]()
![]()
![]()
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- ikelemen5
- Kedvenc játékosaid: Zidane,Guti,Modric, Kroos
Hé! Ott mentett egy Griezmann ziccernél, akkor ott megbocsátottam neki mindent.raul 4 ever írta:Amikor nem tudtam eldönteni, h Dani azért sírt az atma ellen, mert megsérült, vagymert LordDanilo jött helyette, s a csapatot sajnálta..El Sie7e írta: boldog névnapot a legendának![]()
![]()
![]()

“I don’t trust fish.They breathe water…..that’s crazy.”
- raul 4 ever
Amikor nem tudtam eldönteni, h Dani azért sírt az atma ellen, mert megsérült, vagymert LordDanilo jött helyette, s a csapatot sajnálta..El Sie7e írta: boldog névnapot a legendának![]()

- El Sie7e
- Kedvenc játékosaid: Raúl
“Mindig emlékezz rá; a Real Madrid azért harcol, hogy megvédje a dicsőségét, a többi csapat pedig azért harcol, hogy felérjen a Real Madrid szintjére. Ez az igazság.”
egy 64 éves Real Madrid drukker
egy 64 éves Real Madrid drukker
- Swineherd
- Kedvenc játékosaid: Il Fenomeno
Schmeichel - Cafú, Nesta, Ramos, RC - Modric, Redondo - Laudrup, Zidane - Ronaldo, Benzema
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kapcsolat:
https://twitter.com/Benzema/status/1430 ... 96233?s=20Swineherd írta:Mára rendkívüli módon megszerettem Benzemát, de azért ez túlzás.poronty írta: Szerintem, ha a mai vérprofi, eszméletlen konzisztens, alfahím Benzemát beoltanánk a fiatal lyoni verzióba, aki gyors volt, robbanékony, kurva jól 1v1-ezett, és mozgásra is olyan volt picit, mint Ronaldo, akkor talán kapnánk a prime R9-hez közeli csatárt.
R9 olyan gyorsan cselezett és olyan robbanékony és olyan gyors volt 30 méteren, amit mástól még nem láttam.
Benzema valamelyest persze hasonlítható Ronaldóhoz, a példaképéhez, de ugyanakkor Zidane-hoz is. Más karakterű játékos Karim.
Csináltam már olyat, hogy Ronaldinho videókat felgyorsítottam kétszeresre; na az olyasmi volt, amit a prime Ronaldo tudott. Lassabban látványosabb, Ronaldo sebességével meg goat tempó.

Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema