Prime Casillas se tudott beadásokat lehúzni vagy lábbal jó lenni. Utóbbi nyilván a kisebbik gond. Én rendesen szurkoltam, hogy ne kerüljünk össze a Lyonnal, ha lehet, mert, ha Juninho oda áll egy pontrúgáshoz, bárhol a térfelünkön, konkrétan remegtem.Na de varj, a prime Casillasrol volt szo, nem arrol a balfaszrol az utolso par eveben.
Iker 18 évesen debütált a 99-00-es szezon elején, de akkor még nem volt kezdő kapus, szezon középétől lett az. Aztán 1-2 évvel később konkrétan fél évre kirakták a kezdőből, annyira gyengén teljesített, és ugye a Kusen elleni BL döntőn rakták vissza, mikor César lesérült. Utána a 2002-2003-as szezontól kezdődött Iker igazi aranykorszaka, és tartott kb 2012-ig végéig, amikor Mourinho-val összebalhéztak, meg utána jött a sérülése is. Ez gyakorlatilag 10 év elit teljesítmény, amit nem fogok, és nem is akarok elvenni tőle. Én megértem, ha valakinek Ő a valaha volt legjobb kapus, meg hasonlók, nekem mindig volt/voltak nála jobbak. Ettől függetlenül elfogadom, ha valakinél ez máshogy van.
Én speciel a vonal kapusokat jobban szeretem, mint van der Saar, Cech vagy Körte. Egyébként meg, ahogy Faust is írja, mióta a Real Madrdinak szurkolok, soha olyan nyugodt nem voltam a kapusunkat illetően, mint az elmúlt lassan 3 évben. De én Keylor érkezésének is nagyon örültem, mert Casillas mélyrepülése, annyira szembetűnő volt, mint Marcié sajnos.