Gyááááágaborz1 írta:Lehet nem bánják, hogy lemaradtak a bekapott gólról.Kercsó írta: és a barcások ezt kellett nézzék a saját meccsükre várva![]()
![]()

HozzászólásSzerző: Sorrentino » 2022. január 20., csütörtök 21:41
Gyááááágaborz1 írta:Lehet nem bánják, hogy lemaradtak a bekapott gólról.Kercsó írta: és a barcások ezt kellett nézzék a saját meccsükre várva![]()
![]()
HozzászólásSzerző: flori » 2022. január 20., csütörtök 21:38
HozzászólásSzerző: gaborz1 » 2022. január 20., csütörtök 21:36
Lehet nem bánják, hogy lemaradtak a bekapott gólról.Kercsó írta: és a barcások ezt kellett nézzék a saját meccsükre várva![]()
HozzászólásSzerző: Kercsó » 2022. január 20., csütörtök 21:35
HozzászólásSzerző: El Sie7e » 2022. január 17., hétfő 7:31
Érdekesség h alvesnek is 23 trófeája van a barcavalWhiteheart írta:Hát valaki döntse már meg Dani Alves rekordját mint legtöbb csapat trófeaJim írta: én gratulálok mindenkinek aki pályára lépett![]()
egy újabb cím mindig öröm![]()
Marcelo holtversenyben rekorder, még 1 trófea legalább kell neki a szezonban, hogy egyedüli csúcstartó legyen![]()
(42)
HozzászólásSzerző: R. Carlos » 2022. január 17., hétfő 6:56
Igaz, de akkor is kellene erre egy más megoldást találni, hogy ne a leghúzósabb időszakban kelljen a világ másik felén játszani egy vagy két ilyen meccset. Versenyben vagyunk a bajnoki címért, a kupa is meg lehet és a BL-ben is játszunk nem sokára, ilyenkor egy ilyen távoli helyszínen meccselgetni nem kellemes.sonic írta: Ja csak nyaron az arab felszigeten kimesz a szabadba es spontan ongyulladas. Nem veletlenul kellett a vb-t is telre atrakni.
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2022. január 17., hétfő 6:45
HozzászólásSzerző: Whiteheart » 2022. január 17., hétfő 6:14
Hát valaki döntse már meg Dani Alves rekordját mint legtöbb csapat trófeaJim írta: én gratulálok mindenkinek aki pályára lépett![]()
egy újabb cím mindig öröm![]()
Marcelo holtversenyben rekorder, még 1 trófea legalább kell neki a szezonban, hogy egyedüli csúcstartó legyen![]()
HozzászólásSzerző: Jim » 2022. január 16., vasárnap 23:55
HozzászólásSzerző: Steve » 2022. január 16., vasárnap 23:39
Ne vidámkodjunk itt Realista Úr! Kritizálás, cinikus gúnyolódás, ez az alap.Ne érezd jól magad, ne örülj semminek. Lett 5-0?..naugye.Realista24 írta: Eddig a győzelmek utáná volt panaszkodás, most már kupa után is lehet olvasni.
Zseniális![]()
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2022. január 16., vasárnap 23:22
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2022. január 16., vasárnap 22:37
HozzászólásSzerző: MorataMartin » 2022. január 16., vasárnap 22:33
HozzászólásSzerző: sonic » 2022. január 16., vasárnap 22:29
Ja csak nyaron az arab felszigeten kimesz a szabadba es spontan ongyulladas. Nem veletlenul kellett a vb-t is telre atrakni.R. Carlos írta: Amúgy szerintem nem is a helyszínnel van a legnagyobb baj, hanem az időponttal. Tolhatnánk egy ilyen kupát előszezonban ugyanitt és senkit se zavarna, mert ugye népszerűsítés miatt van. De így szezon közben szarakodni senkinek se kellemes.
HozzászólásSzerző: RealVazquez » 2022. január 16., vasárnap 22:03
Remeljuk nem utoljara lattuk az idei szezonbanKAG írta: Fu erről a magasba emelesrol azert beugrott a sok bl donto.![]()
![]()
HozzászólásSzerző: KAG » 2022. január 16., vasárnap 21:49
HozzászólásSzerző: Babinho » 2022. január 16., vasárnap 21:47
HozzászólásSzerző: Faust » 2022. január 16., vasárnap 21:42
Pont annyit adtunk ki magunkbol, amennyit er ez a kupa. Egy loszar mikiegerkupa a szezon kozepen, a vilag masik vegen, csak mert a szovetseg jo penzt kapott erte. Jol csinaltak a fiuk.Anthony írta: Örülök, hogy nyertünk meg minden, de nagyon lazára vettük ezt a két meccset.
Ezt a flegma focit nagyon tudom utálni..., nem tudom hogy képzelik máskor, de ilyennel a BL-ben szét leszünk verve..
Carlot sem értem, komolyan. Miért nem cserél? Kroos ott alibizett, csinálta a hülyeségeket, hát szedjük le! Hiába sétálgatták el ezt a két meccset, de akkor is benne lesz a lábakban, ez nem úgy megy, hogy majd a kupameccsen nem játszanak oszt ki is van pihenve..
Na nem tudom, nyertünk, van egy kupánk, örülök, de ez a játék borzasztó volt.
HozzászólásSzerző: h3x0r » 2022. január 16., vasárnap 21:37
Foleg, ha rapillantananak az 57-43-as labdabirtoklasra.Professore írta:Ertem én... De Barcelonában lefosnák a bokájukat egy ilyen győztes döntő után az is fixAnthony írta: Örülök, hogy nyertünk meg minden, de nagyon lazára vettük ezt a két meccset.
Ezt a flegma focit nagyon tudom utálni..., nem tudom hogy képzelik máskor, de ilyennel a BL-ben szét leszünk verve..
Carlot sem értem, komolyan. Miért nem cserél? Kroos ott alibizett, csinálta a hülyeségeket, hát szedjük le! Hiába sétálgatták el ezt a két meccset, de akkor is benne lesz a lábakban, ez nem úgy megy, hogy majd a kupameccsen nem játszanak oszt ki is van pihenve..
Na nem tudom, nyertünk, van egy kupánk, örülök, de ez a játék borzasztó volt.![]()
HozzászólásSzerző: flori » 2022. január 16., vasárnap 21:34
Én is a rotáció híve vagyok, de most az egyszer meg tudom érteni Carlot. Fáradtak voltak többen is, de szerintem nem mert cserélni. Bármikor találhatott volna egy gólt a Bilbao, akkor meg visszajönnek a meccsbe. Egy 2-2 után, lecserélt Kroos-szal, Vinivel meg Modric-csal az életben nem nyertünk volna. Nincs olyen játékos a padon, aki tudott volna gólt hozni. Szerintem ezért nem cserélt.Anthony írta: Carlot sem értem, komolyan. Miért nem cserél? Kroos ott alibizett, csinálta a hülyeségeket, hát szedjük le! Hiába sétálgatták el ezt a két meccset, de akkor is benne lesz a lábakban, ez nem úgy megy, hogy majd a kupameccsen nem játszanak oszt ki is van pihenve..
Na nem tudom, nyertünk, van egy kupánk, örülök, de ez a játék borzasztó volt.
Jelenlévő fórumozók: 10 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem