69erssam írta:
Ahoy-ahoy.
Tervben van nálunk a költözés és Győr-Mosonnal szemezgetünk. Vannak ott ismerősök is viszont érdekelne a véleményetek amennyiben van onnan valaki.
Győr 20-25km-es vonzáskörzetében nézünk településeket, újépítésű ingatlanokat 45-50misi körül. Több olyan település van aminek elég alacsony a lakossága a legfrissebb infók szerint(2-3ezer fő). Tudtok mondani olyan települést amit nem ajánlanátok illetve ajánlanátok?
Nyilván ejelneg is nagyközsgéen élek íg ynem gond a vidék de nem feltétlen szeretnék traktorral, kakassal kelni és feküdni.
Ty!
Én Győrtől 8km-re, Abdán nőttem fel, csak ajánlani tudom, mexikóiak nincsenek, rendes hely. Az új építésű részen szerintem szép házakat is lehet fogni. Hogy mennyiért, azt nem tudom. Tömegközzel konkrétan közelebb volt Győr belvárosa időben, mint 1-2 külső részből.
A szigetközi úton kifelé Győrúfajlu felé se rosszak a települések, ahogy szerintem csanak és Gyirmót se rossz.
Felfelé a Kisbajcs Nagybajcs vonalat viszont elengedném, arra botrány a közlekedés minden téren, autóval is.
Ha ennél távolabb mennél, akkor én Pannonhalma felé nézelődnék, Nyúl, Écs, ilyesmi.