realbeckham írta: Puyol szépen ki is hivta magához kupát emelni az ünnepségen telt házas camp nouba Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Abidalt
baszki pont ezt akartam belinkelni.

https://www.youtube.com/watch?v=HNKK4WLJqWY
HozzászólásSzerző: kierkegaard » 2022. január 17., hétfő 15:44
realbeckham írta: Puyol szépen ki is hivta magához kupát emelni az ünnepségen telt házas camp nouba Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Abidalt
HozzászólásSzerző: realbeckham » 2022. január 17., hétfő 15:42
HozzászólásSzerző: 4Rv » 2022. január 17., hétfő 15:23
HozzászólásSzerző: 'shutterisland » 2022. január 17., hétfő 13:52
mondjuk ez sokmindent megmagyaraz, szurkolok meg martak egymast, hogy barca szint vagy sem.🗣 'When Barcelona offered me a contract, and I saw how much I would earn, I didn't think twice.
'I met Barca's sporting director, and he told me I would not get to play many games, but I didn't give a f*** – I knew that now I would become a millionaire.'
Alex Song also revealed he wasn't able to save as much as £100k at Arsenal as he wasted all of his money
HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2022. január 17., hétfő 10:58
HozzászólásSzerző: Sorrentino » 2022. január 17., hétfő 10:52
Hát, szép kis keretet adna ennek a sztorinak, az biztos.füst írta: Most akkor Dembelé is cicire teszi a Barcát? Nyáron se pénz se játékos?
HozzászólásSzerző: KAG » 2022. január 17., hétfő 10:46
Valami 75 be vettek, nem?halamadrid írta: Fabrizio Romano
Nothing confirmed by club sources about Chelsea £33m bid for Frenkie de Jong rumour. Barcelona have not received any official or verbal proposal as things stand. #CFC
Chelsea are currently focused on fullback situation for January window.
HozzászólásSzerző: füst » 2022. január 17., hétfő 10:20
HozzászólásSzerző: halamadrid » 2022. január 15., szombat 20:30
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2022. január 15., szombat 17:56
Mert akár döntőben is lehetnének.zsírosdeszka írta: A Barca - Rayo miért marad el?
HozzászólásSzerző: zsírosdeszka » 2022. január 15., szombat 17:53
HozzászólásSzerző: zsírosdeszka » 2022. január 14., péntek 16:58
HozzászólásSzerző: BlancoMark » 2022. január 14., péntek 16:43
Asszongya, 'majdnem megvolt'. Mi van? Ha jol emlekszem egyszer sem vezettek a meccsen es vegig rohantak az eredmeny utan. Kb csak Rodrygoek balfaszsagan mulott hogy nem kaptak egy otost.Realista24 írta: https://twitter.com/musicoloko7/status/ ... 99202?s=20
Na, ezt nézzétek meg, dzsi, neked különösen ajánlott![]()
HozzászólásSzerző: Faust » 2022. január 14., péntek 16:35
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2022. január 14., péntek 15:52
HozzászólásSzerző: kecsu10 » 2022. január 14., péntek 8:35
HozzászólásSzerző: zsírosdeszka » 2022. január 14., péntek 6:40
HozzászólásSzerző: Faust » 2022. január 14., péntek 6:05
Azert ehhez nagyon sokszor rezgett a lec. Plusz onkontrollrol es fokuszrol beszelni, amikor 6-7 perc alatt kb 3 ajto-ablakot higuainoztak el, meresz.RealAsensio írta:Mert tudták, hogy rutinból behúzzák. Önkontroll, fókusz.zsírosdeszka írta: Gavi, Busquets, Alves, Araújo, Nico mind-mind patkány módon játszottak. Volt aki mehetett volna zuhizni, de sárgalapot, sőt szabadott sem kaptak. Amit Vini kapott, de Kroost, Benzemát sem kímélték. Volt, hogy visszafújták amikor előnyszabályt kellett volna kapjunk, amikor semmi helyzetben nem voltunk a könyöklést is engedték előnyszabályt címén. Ha már Modricon is látszik ez, ott baj van. Nem is értem, hogy maradtak a fiúk ilyen nyugodtak.
Kicsit olyan érzésem volt a meccsel kapcsolatban, mint a bl döntőkben, ha mindenki teszi a dolgát, nem veszítjük el, akkora tartás van a csapatban.
Én azért féltem, nehogy balul süljön el a meccs, de végig éreztem, hogy ott leszünk a döntőben.![]()
A Bilbao nehezebb lesz, mint az Atleti lett volna.
HozzászólásSzerző: MorataMartin » 2022. január 13., csütörtök 23:53
HozzászólásSzerző: RealVazquez » 2022. január 13., csütörtök 23:08
Mert tudták, hogy rutinból behúzzák. Önkontroll, fókusz.zsírosdeszka írta: Gavi, Busquets, Alves, Araújo, Nico mind-mind patkány módon játszottak. Volt aki mehetett volna zuhizni, de sárgalapot, sőt szabadott sem kaptak. Amit Vini kapott, de Kroost, Benzemát sem kímélték. Volt, hogy visszafújták amikor előnyszabályt kellett volna kapjunk, amikor semmi helyzetben nem voltunk a könyöklést is engedték előnyszabályt címén. Ha már Modricon is látszik ez, ott baj van. Nem is értem, hogy maradtak a fiúk ilyen nyugodtak.
Jelenlévő fórumozók: 21 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem