Azt hittem végleges...Az instant 1 hónap off a madridomon![]()

HozzászólásSzerző: torjack » 2013. november 3., vasárnap 10:11
Azt hittem végleges...Az instant 1 hónap off a madridomon![]()
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2013. november 3., vasárnap 10:02
Az instant 1 hónap off a madridomonelbenzemázás
És tényleg, köszi. Akkor még szebb a kép. Tényleg les.arom Messit, meg minden, de mióta nem talált be? Két, három vagy négy meccse? Lenyilatkozza, hogy nincs 100%-os állapotban, erről sincs semmi lehúzó írás.Cé adta a gólpasszt Jesének a Barca ellen.
HozzászólásSzerző: torjack » 2013. november 3., vasárnap 9:58
Persze, hogy nem írnak. Majd, ha lesz egy gyengébb hetük, arról majd fognak...Hegyiék már alig várják. Megy majd a százmillás flop igazolás, meg az elbenzemázás...az megy nekik.Realista24 írta:Bale: 2 meccs, 2 gól, 4 gólpassz
Karim: 2 meccs, 3 gól, 2 gólpassz
CR: 2 meccs, 5 gól, gólpasszt nem tudom, hogy adott-e.
Kár, hogy erről sehol nem írnak, csak a csoda Neymar-Alexis-Messi trióról...
HozzászólásSzerző: Gabo » 2013. november 3., vasárnap 9:58
Cé adta a gólpasszt Jesének a Barca ellen.Realista24 írta:Bale: 2 meccs, 2 gól, 4 gólpassz
Karim: 2 meccs, 3 gól, 2 gólpassz
CR: 2 meccs, 5 gól, gólpasszt nem tudom, hogy adott-e.
Kár, hogy erről sehol nem írnak, csak a csoda Neymar-Alexis-Messi trióról...
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2013. november 3., vasárnap 9:48
HozzászólásSzerző: RealRaúl77 » 2013. november 2., szombat 19:35
HozzászólásSzerző: Géci » 2013. november 2., szombat 19:07
HozzászólásSzerző: norbi19 » 2013. november 2., szombat 19:00
HozzászólásSzerző: norbi19 » 2013. november 2., szombat 18:59
HozzászólásSzerző: morientes » 2013. november 1., péntek 18:28
Remélem hogy legalább a padra leülteti,aztán leesik neki ha Khedira bohóckodik szokás szerint,hogy ott ül a padon...kázmér a keretben!!! :iszunk: :cheers: :happy:
HozzászólásSzerző: wZoLee7 » 2013. november 1., péntek 18:21
HozzászólásSzerző: hehe » 2013. november 1., péntek 18:18
HozzászólásSzerző: Sunsky » 2013. november 1., péntek 17:16
Akkor olvasd el miket írtak 3-2nél, mert azok pontosan arra gondoltak amit odaírtak...... minden egyes gólnál megjegyzik, hogy ezt Casillas kiszedte volna... na perszebesteve7 írta:Nem akarom védeni őket, de valószínüleg nem arra gondoltak, hogy megfogná a 11-st, vagy kiszedné a pipába tartó labdát, hanem lehet máshogy irányítaná a védelmet. Én legalább is nem tudom megmondani a Tv elől, hogy melyik kapus irányítja jobban a védelmet, melyik kommunikál(t) többet velük stb. Ellenben ami tényleg Lopez ellen szól az a meccsenkénti átlag min 1 kapott gól, Casillas a potyáival együtt sem hozott emlékeim szerint ilyen rossz átlagot lényegében ugyanezzel a védelemmel. És mielőtt valaki nekem támadna, vagy kiforgatná a szavaimat nem követelem Ikert a kapuba.
HozzászólásSzerző: morientes » 2013. november 1., péntek 16:51
Milyen védelmet?Én legalább is nem tudom megmondani a Tv elől, hogy melyik kapus irányítja jobban a védelmet, melyik kommunikál(t) többet velük
HozzászólásSzerző: Galacticos » 2013. november 1., péntek 16:28
HozzászólásSzerző: wZoLee7 » 2013. november 1., péntek 15:46
simán Arsenal lenne a dologból, Wenger papa vérszemet kapottGT37 írta:Második számúnak jó lenne, de Llorist nem tudná kiszorítani.Matt009 írta:Adunk a pursnek egy potyakapust
HozzászólásSzerző: GT37 » 2013. november 1., péntek 15:41
Második számúnak jó lenne, de Llorist nem tudná kiszorítani.Matt009 írta:Adunk a pursnek egy potyakapust
HozzászólásSzerző: wZoLee7 » 2013. november 1., péntek 15:39
ajjajj...ismét lelép egy legenda
HozzászólásSzerző: Matt009 » 2013. november 1., péntek 15:05
Adunk a pursnek egy potyakapustGT37 írta:Spurs - Lloris, Chelsea - Cech, Courtois...
Az Arsenal megválna Szczesnytől?![]()
HozzászólásSzerző: besteve7 » 2013. november 1., péntek 14:58
Nem akarom védeni őket, de valószínüleg nem arra gondoltak, hogy megfogná a 11-st, vagy kiszedné a pipába tartó labdát, hanem lehet máshogy irányítaná a védelmet. Én legalább is nem tudom megmondani a Tv elől, hogy melyik kapus irányítja jobban a védelmet, melyik kommunikál(t) többet velük stb. Ellenben ami tényleg Lopez ellen szól az a meccsenkénti átlag min 1 kapott gól, Casillas a potyáival együtt sem hozott emlékeim szerint ilyen rossz átlagot lényegében ugyanezzel a védelemmel. És mielőtt valaki nekem támadna, vagy kiforgatná a szavaimat nem követelem Ikert a kapuba.zalkrisz írta:Na kb ilyeneket lehetett olvasni 3-2-es állásnál a Sevilla ellen, ez a kettő konkrétan megmaradt, mert ha van kapus, aki azt a tizenegyest, meg azt az eltalált lövést kiszedte volna, akkor jöhet.. De kb ez jellemzi a Casillas-t kezdőbe követelők 80 százalékát, akkora baromságokat írnak, hogy az fáj.
Jelenlévő fórumozók: 34 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem