Múltkor még a fővezér is azt mondta hogy nem szeretne negyedik oltást, nem akar sajtként kinézni. persze azóta Kásler megmondta a tutit, azóta ajánlott a negyedik is.davi10 írta:A Lorna Shore koncerten kérni fogják.soadroli írta: 2 pfizer, és több nem lesz, csak ha már nagyon rá leszek kényszerülve. A mostan kártyát 1x kérték el tőlem, még június elején egy strandonha tudtam volna akkor egy pfizer se lenne.
![]()
Ahogy nézem pont február 15 amikor életbe lép ez az új cucc, úgyhogy így nekem az valószínűleg off.
2 kínai, nem tervezek többet. Még az oltások előtt átestem a betegségen, nem hiszem, hogy az omikron komolyabban megviselne.
Arra mondjuk kiváncsi leszek, hogy hány helyen fogják tényleg nézni a QR kódot a kártyákon.
Tőlem csak szórakozóhelyeken kérték, konditeremben és mostmár uszodában se kérik.
Ennek viszont nem vagyok a híve, hogy van kb. 3 millió oltatlan és elkezdik b.sztatni azokat akiknek "csak" 2 lövése van. Mindegy, szerintem még a választások előtt lazítani fognak ezen.
én tudod mit unok? az oltatlan = felelőtlen jelzőt. itt csakis miattunk terjed a pestis.......