OFF

Filmek, zenék, könyvek, off... Egyszóval minden más.
El Sie7e
Kedvenc játékosaid: Raúl
Kedvenc csapatod: Real Madrid

Re: OFF

HozzászólásSzerző: El Sie7e » 2022. január 16., vasárnap 11:56

Marky írta:
Anthony írta: Az Omicron variáns egyáltalán nem tűnik vészesnek, nem tudom minek kell ez a hiszti, most már tényleg..
Nem tudom a korabbiak milyenek voltak, mert ez az elso fertozodesem, de 3 oltassal is kegyetlenul megvisel. Az elso 3 napon aludni se tudtam, olyan lazam volt, aztan ahogy elkezdett csillapodni, jott a fulladozas. Most igy a 7. nap kornyeken pedig furan erzem az izeket, majdnem kikoptem a Cherry Coket :lol:
valszeg inkább a deltát nyelhetted be, 20-30%-ban még az terjed, az omikron még nem szorította ki teljesen
az omikornnál az ízlelés elvesztése / változása már nem tünet de a fulladozás sem, sokkal inkább influenza szerű tünetek jellemzők, felső légúti
“Mindig emlékezz rá; a Real Madrid azért harcol, hogy megvédje a dicsőségét, a többi csapat pedig azért harcol, hogy felérjen a Real Madrid szintjére. Ez az igazság.”
egy 64 éves Real Madrid drukker

Marky
Kedvenc játékosaid: R9, CR7, Benzema, Marcelo
Kedvenc csapatod: csakamadrid.

HozzászólásSzerző: Marky » 2022. január 16., vasárnap 11:52

Anthony írta: Az Omicron variáns egyáltalán nem tűnik vészesnek, nem tudom minek kell ez a hiszti, most már tényleg..
Nem tudom a korabbiak milyenek voltak, mert ez az elso fertozodesem, de 3 oltassal is kegyetlenul megvisel. Az elso 3 napon aludni se tudtam, olyan lazam volt, aztan ahogy elkezdett csillapodni, jott a fulladozas. Most igy a 7. nap kornyeken pedig furan erzem az izeket, majdnem kikoptem a Cherry Coket :lol:

soadroli
Kedvenc csapatod: a másik

HozzászólásSzerző: soadroli » 2022. január 16., vasárnap 11:42

2 pfizer, és több nem lesz, csak ha már nagyon rá leszek kényszerülve. A mostan kártyát 1x kérték el tőlem, még június elején egy strandon :lol: ha tudtam volna akkor egy pfizer se lenne.
Kép

Anthony
Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo

HozzászólásSzerző: Anthony » 2022. január 16., vasárnap 11:38

3 Pfizer, de mostmár kezd elegem lenni.

Én legközelebb szerintem max ősszel veszek fel megint oltást. Ha a 3 nem segíett eleget, akkor ez van.
Az Omicron variáns egyáltalán nem tűnik vészesnek, nem tudom minek kell ez a hiszti, most már tényleg..

tibi18
Kedvenc játékosaid: Ronaldo, Benzema, Varane, Modric, Kroos
Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F.

HozzászólásSzerző: tibi18 » 2022. január 16., vasárnap 11:32

3 Pfizer, a harmadik után feldagadt nyirokcsomók kb 3-4 napig a hónaljban. Más mellékhatás nem volt.

A sport, illetve a sportolási lehetőség miatt oltattam magam.

RealMadridFanatic

HozzászólásSzerző: RealMadridFanatic » 2022. január 16., vasárnap 11:26

2 sinopharm, nulla mellekhatas, kb. fel evvel kesobb antitest minimalis, erre jott egy pfizer, szinten nulla mellekhatas. Korulottem mar kb mindenki belenezett, szerencsere en eddig megusztam es a kozvetlen csalad is.

Ma reggel pont a fonokom irt, hogy pentekre gatyan volt, mai gyorstesztje pozitiv, csutortokon volt meeting... Toltam egy gyorsat en is, negativ.
„Ő volt a tökéletes játékos, megvolt benne az erő, a sebesség, a technika, és a gyorsaság. Döbbenetes játékos volt, mintha egy laborban hozták volna létre." (Gianluigi Buffon Ronaldoról)

Caraway
Kedvenc csapatod: Manchester United

HozzászólásSzerző: Caraway » 2022. január 16., vasárnap 11:16

2 pfizer meg voltam mar elotte koronas is szoval jelenleg rohadtul nincs kedvem a harmadikhoz de szerintem csak ilyen marcius fele lovetem a kovit ha addig nem megyek bulikaba ahova kene az uj vedettsegi. :mrgreen:

el magico
Kedvenc játékosaid: Cristiano, Ramos, Marcelo

HozzászólásSzerző: el magico » 2022. január 16., vasárnap 11:13

2 Sinopharm, 1 Janssen (és ezzel talán a negyedik oltást is kipipálhatom :mrgreen: ). Az első kettőnél semmi mellékhatás, egyedül a harmadik oltás után voltam "kiütve" egy éjszaka erejéig. Másnap reggel már kutya bajom sem volt. :)

lordgabi
Kedvenc játékosaid: Raúl, Puskás, CR, R9, RC, Zidane, Casillas, Ramos, Marcelo, Guti, Nacho

HozzászólásSzerző: lordgabi » 2022. január 16., vasárnap 11:06

3 Pfizer, 0 mellékhatás.
Ex-szerkesztő.

2015. november 25.
UEFA Bajnokok Ligája - Shakhtar Donetsk 3-4 Real Madrid C.F.
Arena Lviv, Lemberg - A nagy találkozás! :sziv: :salute:

mocsok

HozzászólásSzerző: mocsok » 2022. január 16., vasárnap 10:52

Egyelőre két astranal járok.
Meg nem tudom akarok-e harmadikat, és hogy melyik lenne a legjobb.

Realista24
El Padre
Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2022. január 15., szombat 18:46

Két orosz sereg vív bennem egy amcsi csapattal.
És úgy érzem ebből lesz negyedik is, előbb utóbb.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

kierkegaard

HozzászólásSzerző: kierkegaard » 2022. január 15., szombat 18:34

Èn eddig kibekkeltem 0 oltással, viszont sajnos eljon az ido nekem is. Juliusban wardruna koncert ami kihagyhatatlan. + onkentesnek is mennek, oda meg mind a harmat kerik..de azt inkabb kivarom.
Remelem iden lecseng az egesz, mindenesetre mindenkepp a kinait fogom valasztani.

nmate
Kedvenc játékosaid: Arbeloa

HozzászólásSzerző: nmate » 2022. január 15., szombat 18:18

3 oltás. 2 Sino + Pfizer. Ellenanyagot nem nézettem, oltás ingyen volt, a teszt meg drága. :mrgreen: De ezzel ki kell húzzam következő szezonig, ha úgy néz majd ki, hogy szarul fest minden, beadatom. Nálam a reggeli müzlinek több mellékhatása van, mint ezeknek az oltásoknak volt.

Norbi90
Kedvenc játékosaid: SR4
Kedvenc csapatod: RMA

HozzászólásSzerző: Norbi90 » 2022. január 15., szombat 18:08

Amikor a bitcoin 500 forintot ért, ezek akkor is igazak voltak rá, ma is igazak és holnap is igazak lesznek. Akkor esetleg lehet hogy nem ez adja az értéknövekedést hanem amit leírtam alább többször?
atesz, ő csak arra akar kilyukadni hogy az értékét a lutri bikapiac határozza meg, mert bizony vettek érte már pizzát is anno...érted, maga a blockchain meg mittomén biztos jó, de magát az értékét a tözsde verte fel, müködne akkor is ha 1 dollárt érne, meg akkor is ha 1 milliot.

offbó be:
1. jannsen
2.moderna
de azhthiszem én be is fejeztem az oltakozást, testileg leamortizált, érzésre 20 évet öregedtem, a lábaim nagyon fájnak a második oltás óta. teljesen másképp érzem magam mint előtte.

kodo

HozzászólásSzerző: kodo » 2022. január 15., szombat 17:25

Realista24 írta: Kinek van négy oltasa? :kalapos:
Hehenek. :kalapos:

Realista24
El Padre
Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2022. január 15., szombat 17:22

Kinek van négy oltasa? :kalapos:
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

Süti

HozzászólásSzerző: Süti » 2022. január 15., szombat 17:16

atesz írta:

Te a cégrészvényeket hoztad fel. Ennyi erővel annak is a végessége és a hype miatti vásárolni akaró erő nyomja fel az árát, ha emelkedik.
Mondjuk az érvelésed eddig volt komolyan vehető kb.

Pedig örültem volna ha valaki tényleg felvilágosít, de teljesen nyilvánvaló hogy te magad se tudod, hogy mi képviseli az értéket abban az instrumentumban, amibe befektettél.
Legends Never Die.

...popped into the penalty area towards Zidaaaaane! Oh, fantastic... :sziv:

Real Madrid will be back.
You can put that on a poster.
Stick it on your wall.
Pray to it every night.
We will be back.

Halfkey

HozzászólásSzerző: Halfkey » 2022. január 15., szombat 17:05

Ettől még nem lesz a kriptok helyzetének megítélésében igazam. Viszont hogy mi okozza az árfolyamok ingadozását az egy teljesen objektív dolog, ebben viszont biztosan igazam van a tudomány jelenlegi állása szerint, és te ezt nevetségesezted le, elnézést ha ez zavar :)

atesz

HozzászólásSzerző: atesz » 2022. január 15., szombat 17:01

Szóval eljutottunk oda, hogy igazam van, mert van diplomám. Ezt inkább így én engedem el, veled ellentétben ténylegesen, nem csak mondogatva.

Halfkey

HozzászólásSzerző: Halfkey » 2022. január 15., szombat 16:50

Hát atesz, államvizsgán kellett utoljára elmagyaráznom hogyan épülnek be az elvárások az árakba a befektetéseknél. Ott mondjuk sikerült ezzel a kifejtéssel diplomát szerezni, de hát biztosan ott nem értettek hozzá, ha ez ilyen ‘nevetséges utólagos magyarázkodás’.

Szerk: még mindig nem érvelek a kriptovaluták ellen, a blockchain ellen meg aztán főleg nem.

Vissza: