Egy-egy komolyabb token mogott nem csak random kod van, hanem felepitett, atgondolt projektek, komoly fejlesztoi csapattal.
A technológia mögött igen, a valuta mögött sokszor (de sokszor nem, rengeteg a shit crypto csak kevesebb szó esik róla), a te tulajdonod mögött pedig sohasem. Nem egy crypto alapú fizetési rendszerben veszel részesedést, hanem egy coint veszel.
A matekot meg vidd akkor végig, 2.000-szer annyi az ADA max supply mint a bitcoin, és 34.000-szer ér többet.
Te a cégrészvényeket hoztad fel. Ennyi erővel annak is a végessége és a hype miatti vásárolni akaró erő nyomja fel az árát, ha emelkedik.
Természetesen az árban ennek óriási hatása van a részvényeknél is! De ott van mögötte az is, hogy az a cég profitot termel. A kettő között ez a különbség, a részvény hype és fundamentum kombinációja, a crypto mögül utóbbi hiányzik. Ez nem baj, ettől a crypto nem lesz szar, de attól még így van.
Ezzel nem tudok mit csinálni, hogy te a kriptovaluta mögött lévő technológia biztonságosságát, sebességét, működési rendszerét nem vagy képes elfogadni, értéknövelőnek tartani
Amikor a bitcoin 500 forintot ért, ezek akkor is igazak voltak rá, ma is igazak és holnap is igazak lesznek. Akkor esetleg lehet hogy nem ez adja az értéknövekedést hanem amit leírtam alább többször?
Mindenesetre elengedtem, többiektől elnézést a repetitív hszekért. Priviben megtalálsz (meg más is) ha akar a témában beszélgetni, szerintem alapvetően izgalmas téma.
Szerk: és még annyi, hogy ha nem a jövőről beszélünk akkor értelmetlen az egész, múltban nem lehet befektetni.