Mélyebben vannak, mint mi, de ez lesz Xavi első klasszikusa, biztosan meggyújtja a tüzet a játékosokban. Ferran/Alves gól fix.

HozzászólásSzerző: flori » 2022. január 12., szerda 13:24
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2022. január 12., szerda 10:46
De.Nika91127 írta:Kézműtéte volt, nem?Toti írta:
araujora 6 nappal ezelőtt még műtétet írtak meg több hetes fix kihagyástkezdődik
HozzászólásSzerző: Nika91127 » 2022. január 12., szerda 10:44
Kézműtéte volt, nem?Toti írta:araujora 6 nappal ezelőtt még műtétet írtak meg több hetes fix kihagyástPad'em írta: Szerintem is ez leszAztán 3-0-nál bedobjuk Hazardot megalázni őket a 85. percben.
Barca predicted 11-re meg ezt írja AS:
ter S, Araújo, Piqué, Lenglet, Alba, Busquets, Nico, Gavi, Alves, Dembélé, Ferran.
Vén Dani jobb szélsőnek tetszene, retteghet simaláb Vinitől rendesen. Mondjuk nem tudom volt e, hogy AS eltalált valaha felállást![]()
Ki mit érez amúgy?kezdődik
HozzászólásSzerző: Toti » 2022. január 12., szerda 10:37
araujora 6 nappal ezelőtt még műtétet írtak meg több hetes fix kihagyástPad'em írta: Szerintem is ez leszAztán 3-0-nál bedobjuk Hazardot megalázni őket a 85. percben.
Barca predicted 11-re meg ezt írja AS:
ter S, Araújo, Piqué, Lenglet, Alba, Busquets, Nico, Gavi, Alves, Dembélé, Ferran.
Vén Dani jobb szélsőnek tetszene, retteghet simaláb Vinitől rendesen. Mondjuk nem tudom volt e, hogy AS eltalált valaha felállást![]()
Ki mit érez amúgy?
HozzászólásSzerző: kodo » 2022. január 12., szerda 10:35
Remelem nem jotekonykodunk veluk. Kupa kozelebe nem engednem oket legyen az barmilyen szuperkupa.füst írta:Egy hasmenést érzek kibontakozni, de nem a Barcától. A meccs tök érdektelen számomra, gondolom szűken megnyerjük, de nem fogom a falat kaparni, ha mégis a Barca jut tovább.Ki mit érez amúgy?
HozzászólásSzerző: Faust » 2022. január 12., szerda 10:28
HozzászólásSzerző: füst » 2022. január 12., szerda 10:27
Egy hasmenést érzek kibontakozni, de nem a Barcától. A meccs tök érdektelen számomra, gondolom szűken megnyerjük, de nem fogom a falat kaparni, ha mégis a Barca jut tovább.Ki mit érez amúgy?
HozzászólásSzerző: Pad'em » 2022. január 12., szerda 10:12
Szerintem is ez leszRealista24 írta:AS szerint a KAK vezette VAK sor fog elől kezdeni.Pad'em írta: Ancelotti's only doubts regarding the XI ahead of tomorrow's game:
• Lucas Vazquez OR Carvajal
• Asensio OR Rodrygo.
Pufi első Clasico-ja meglesz vajon?
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2022. január 12., szerda 4:54
AS szerint a KAK vezette VAK sor fog elől kezdeni.Pad'em írta: Ancelotti's only doubts regarding the XI ahead of tomorrow's game:
• Lucas Vazquez OR Carvajal
• Asensio OR Rodrygo.
Pufi első Clasico-ja meglesz vajon?
HozzászólásSzerző: p.csabi1 » 2022. január 11., kedd 22:03
Persze ez egyértelmű,de nem csak azért van itt hanem tényleg jó állítólag.Realista24 írta:Hogy a Realnalvan, az az apja miatt van.p.csabi1 írta:
Biztos nem így van.Valahol olvastam,hogy állítólag komoly koponya a fiú.A taktika kidolgozásában is benne van meg szinte mindenben.
Amúgy tényleg jókat mondanak róla.
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2022. január 11., kedd 20:38
Hogy a Realnalvan, az az apja miatt van.p.csabi1 írta:még mindig nem tudom hova Tenni Davidét. Mindenhol csupa jót írnak róla, meg papíron jó képesítései vannak, de nem tudok nem arra gondolni, hogy csak a fater miatt van ott. Mint amikor a síkhülye milliárdosfiút betolják a Harvardra (Jared Kushner) és így papíron jól néz ki.
Biztos nem így van.Valahol olvastam,hogy állítólag komoly koponya a fiú.A taktika kidolgozásában is benne van meg szinte mindenben.
HozzászólásSzerző: Faust » 2022. január 11., kedd 20:33
HozzászólásSzerző: Pad'em » 2022. január 11., kedd 19:27
HozzászólásSzerző: p.csabi1 » 2022. január 11., kedd 15:53
még mindig nem tudom hova Tenni Davidét. Mindenhol csupa jót írnak róla, meg papíron jó képesítései vannak, de nem tudok nem arra gondolni, hogy csak a fater miatt van ott. Mint amikor a síkhülye milliárdosfiút betolják a Harvardra (Jared Kushner) és így papíron jól néz ki.
HozzászólásSzerző: ___Samy___ » 2022. január 11., kedd 14:46
HozzászólásSzerző: babaking » 2022. január 11., kedd 14:38
még mindig nem tudom hova Tenni Davidét. Mindenhol csupa jót írnak róla, meg papíron jó képesítései vannak, de nem tudok nem arra gondolni, hogy csak a fater miatt van ott. Mint amikor a síkhülye milliárdosfiút betolják a Harvardra (Jared KushnerJim írta: Volt
de reméljük hallgat az öreg a fiára,
és jobban fogja forgatni a keretet![]()
HozzászólásSzerző: Jim » 2022. január 11., kedd 14:32
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2022. január 11., kedd 13:52
HozzászólásSzerző: Berti » 2022. január 10., hétfő 13:54
Wow, mikor volt ilyen fullos keretünk legutóbb?halamadrid írta: Keret:
Kapusok: Courtois, Lunin és Fuidias.
Védők: Carvajal, Militão, Alaba, Vallejo, Nacho, Marcelo és F. Mendy.
Középpályások: Kroos, Modrić, Casemiro, Valverde, Lucas V., D. Ceballos, Isco és Camavinga.
Támadók: Hazard, Benzema, Asensio, Jović, Vini Jr. és Rodrygo.
Ha Lucas hozza a hétvégi teljesítményét akkor az esetleges döntőben is játszhatna szerintem.
HozzászólásSzerző: halamadrid » 2022. január 10., hétfő 13:44
Jelenlévő fórumozók: 12 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem