Halfkey: brusszel, soros, megtamadtak.
HozzászólásSzerző: Faust » 2022. január 12., szerda 23:54
HozzászólásSzerző: gaborz1 » 2022. január 12., szerda 23:52
HozzászólásSzerző: Remy » 2022. január 12., szerda 23:38
Ezt kifejtenéd?Halfkey írta: Rossz vége lesz ennek a sok árfagyasztásnak![]()
HozzászólásSzerző: flori » 2022. január 12., szerda 23:35
HozzászólásSzerző: Halfkey » 2022. január 12., szerda 23:34
HozzászólásSzerző: Süti » 2022. január 12., szerda 23:32
HozzászólásSzerző: El Sie7e » 2022. január 12., szerda 23:30
Semmi para majd MZP helyrehozzaHalfkey írta: Rossz vége lesz ennek a sok árfagyasztásnak![]()
HozzászólásSzerző: Halfkey » 2022. január 12., szerda 23:20
HozzászólásSzerző: TheBull6 » 2022. január 12., szerda 11:19
HozzászólásSzerző: Faust » 2022. január 11., kedd 20:22
HozzászólásSzerző: El Sie7e » 2022. január 11., kedd 20:02
még ha átlagos lenne...én felújítandó házakat látok ennyiértBabinho írta:Ugyanez. Azért 60-70 millió egy átlagos házért a francokatRealista24 írta:
Mondjuk az sem mindegy, hogy mikor épült a házatok, mert azért anno bőven egyszerűbb volt az önerőt előteremteni mint most.
Nem is olyan régen sokkal többet ért az emberek pénze. Ahogy más is írta, lemegyek egy tejért meg pékáruért és hatezret fizetek.
Én most fizetem ki a hitelem utolsó részletét hó végén, és marha szívesen mennék nagyobb kecóba, de még úgy is, hogy van egy tehermentes ingatlanom, ami mondjuk 30-35 millió körül érhet valahol, fizetésre abszolút nem panaszkodhatok, nem vágok bele, mert nekem minden olyan instabilnak tűnik.
Mert amire váltanék, ahhoz kéne legalább egy húszas, de inkább több...meg a lófaxt.
HozzászólásSzerző: Dupla D » 2022. január 11., kedd 19:48
HozzászólásSzerző: Babinho » 2022. január 11., kedd 19:16
Ugyanez. Azért 60-70 millió egy átlagos házért a francokatRealista24 írta:Mondjuk az sem mindegy, hogy mikor épült a házatok, mert azért anno bőven egyszerűbb volt az önerőt előteremteni mint most.TheBull6 írta: Komoly fizuk pörögnek azért itt.
Nekem egy ismerősöm sincs, aki kezdőként, vagy 1, max 2 év után nettó 6 kilót vigyen haza. Egy olyan van aki a Lufthansa-nál dolgozik, de mégis beletelt 5 évbe mire 6 kilót keressen, angol-németes pedig és egy kib*szott zseni kb.
Nettó 180-ból megéltünk a ház előtt ketten, úgy hogy én majdnem egy évig munkát kerestem és az ő fizujából ment az albérlet meg minden, aztán még hitelhez önerőt is tudtunk gyűjteni. Nem nagy összeget, de tudtunk. Mondjuk ő az egész egyetem mellett tudatosan a jövőre készült, én meg sz*rtam mindenre.
Aztán nem Pilismaroshegy, hanem Győr, ahol szintén pénzért veszel kb pénzt és 100 ezer Ft alatt nem találsz lakható albérletet.
Most meg három munkahellyel karcoljuk a nettó 500-at. Cafi egyikünknél sincs. Aztán áll a ház, kutya, két autó, stb-stb.
Nem is olyan régen sokkal többet ért az emberek pénze. Ahogy más is írta, lemegyek egy tejért meg pékáruért és hatezret fizetek.
Én most fizetem ki a hitelem utolsó részletét hó végén, és marha szívesen mennék nagyobb kecóba, de még úgy is, hogy van egy tehermentes ingatlanom, ami mondjuk 30-35 millió körül érhet valahol, fizetésre abszolút nem panaszkodhatok, nem vágok bele, mert nekem minden olyan instabilnak tűnik.
Mert amire váltanék, ahhoz kéne legalább egy húszas, de inkább több...meg a lófaxt.
HozzászólásSzerző: ___Samy___ » 2022. január 11., kedd 17:00
Nyilvan, csak ehhez a ciganykodashoz nekem mar nagyon nincs kedvem. Igy konnyebben el tudtuk engedni egymast, jol van ez igy.Faust írta: Hat jobban jartal volna a foglaloval, akkor vissza kellett volna fizetnie a duplajat. Nem veletlenul nem akarta elfogadni.Fereg egy nep ez.
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2022. január 11., kedd 16:40
HozzászólásSzerző: TheBull6 » 2022. január 11., kedd 16:03
2020 közepe-vége és 2021 eleje. Most lesz egy éve majd a kövi hónapban, hogy ott lakunk.Realista24 írta: Mondjuk az sem mindegy, hogy mikor épült a házatok, mert azért anno bőven egyszerűbb volt az önerőt előteremteni mint most.
HozzászólásSzerző: Faust » 2022. január 11., kedd 15:54
HozzászólásSzerző: ___Samy___ » 2022. január 11., kedd 15:50
Nem hala Istennek, egyik sem fogadta el.Faust írta:Tettetek le foglalot?___Samy___ írta: Az nem kifejezes, hogy instabil minden. Mi hazvasarlasra keszulunk, de ebben az egy evben kb 10 evet őszültem. A nyari lagzi ota egymas utan ketszer szoptuk be, mert az aktualis tulaj egyik naprol a masikra gondolt egyet, es emelt 4-5 milliot az ingatlan aron, pedig volt, ahol mar eloszerzodesunk volt. Ugyhogy fuck az egesz.
En ma engedtem el az egeszet, voltunk megnezni par kecot, ilyen lyukakat asok apomosom kertjeben is, az legalabb nem 30 millio. Marad az alberletkereses.
Tipukus magyar. Egy nap alatt akar gazdag lenni, mindegy mibol.ahogy látják a komoly szándékot visszakoznak sok esetben, mert úgy vannak vele, ha ennyiért megvennék akkor többért is meg fogják.
HozzászólásSzerző: davi10 » 2022. január 11., kedd 15:22
Ja, a pontos százalékokkal nem voltam tisztában.El Sie7e írta: nem igazán volt erre lehetőség eddig, legalábbis ami az élelmiszerboltokat illeti, kivétel a coop
a jutalék valóban elég magas, 4 % körüli, szemben a normál bankkártyás fizetés 0,5%-os jutaékához képest
a nagy boltláncok félteni fogják a piaci részesedésüket, és nem merik meglépni h kimaradjanak, az ilyen cba-reál féle hálozatokra meg fentről fognak rászólni h igenis vezessék be mint magyar érdekeltségű boltok
a kettészedés pedig nem nagy mutatvány lesz, kizárólag az alkohol nem játszik, élelmiszerboltban ugye már nem árulnak cigit
Jelenlévő fórumozók: 11 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem