Just sayin'.

HozzászólásSzerző: nmate » 2022. január 12., szerda 10:37
HozzászólásSzerző: Steve » 2022. január 11., kedd 17:58
Kedves volt tőle,hogy ilyen kegyesen hazudott. Ez az igazi szerelem.Remy írta:Hál Istennek nálunk lemondott róla, miután a közelmúltban voltunk több esküvőn is és láttuk, hogy mi pénzek mennek el arra, hogy kurvaszar legyen az egész.nmate írta: Addig meg dolgozok meg meggyőzöm az asszonyt, hogy nem kell nagy esküvő![]()
Inkább elutazzuk azt a pénzt, aztán jól van.
Szerk: Mondjuk Fausté jó volt.![]()
![]()
HozzászólásSzerző: ___Samy___ » 2022. január 11., kedd 17:25
Miafasz'shutterisland írta: meg mindig jobb, mint mikor a menyasszony 47 ezer forintot tancol ossze kaparosbol.![]()
HozzászólásSzerző: 'shutterisland » 2022. január 11., kedd 17:24
HozzászólásSzerző: Remy » 2022. január 11., kedd 17:22
Hál Istennek nálunk lemondott róla, miután a közelmúltban voltunk több esküvőn is és láttuk, hogy mi pénzek mennek el arra, hogy kurvaszar legyen az egész.nmate írta: Addig meg dolgozok meg meggyőzöm az asszonyt, hogy nem kell nagy esküvő![]()
HozzászólásSzerző: sebydani » 2022. január 11., kedd 16:59
SzemétRealista24 írta:Mindjárt megsajnállak dominika hercegesebydani írta:
Mi is úgy indultunk…![]()
![]()
![]()
Meg is nézem az ip-t honnan vagy éppen![]()
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2022. január 11., kedd 16:58
Mindjárt megsajnállak dominika hercegesebydani írta:Mi is úgy indultunk…nmate írta: Addig meg dolgozok meg meggyőzöm az asszonyt, hogy nem kell nagy esküvő![]()
![]()
![]()
HozzászólásSzerző: sebydani » 2022. január 11., kedd 16:57
Mi is úgy indultunk…nmate írta: Addig meg dolgozok meg meggyőzöm az asszonyt, hogy nem kell nagy esküvő![]()
HozzászólásSzerző: nmate » 2022. január 11., kedd 15:52
Ha futná házra, vennék.Halfkey írta: Én vettem inkább, mert évek óta hiába nő szépen a portfólióm értéke, a házak ára még jobban nőtt. Gyerekekkel sem időm sem kedvem nem volt várni, vettem most olyat amire tellett mint hajszoljak egy álmot hogy hol meg milyet szeretnék és közben nyomorogjak a kis lakásban.
A régi lakást egyébként egy hét alatt ki is adtam, elég nagy az igény albira is.
HozzászólásSzerző: Halfkey » 2022. január 11., kedd 15:44
HozzászólásSzerző: nmate » 2022. január 11., kedd 15:42
Igen, ez ilyen, de még mindig jobb, mint csak úgy a bankszámlán.Nika91127 írta: Állampapírokról egy nem olyan régi cikk:
https://forbes.hu/napi-cimlap/inflaciok ... cio-trukk/
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2022. január 11., kedd 15:38
Én is lakáscserén gondolkodtam, rá is szántam volna 10 millió körül, és akkor megoldom hitel nélkül, hogy még felújításra is maradjon.Nika91127 írta:Katasztrófa a lakáspiac.nmate írta:
Az első megnézett lakás után úgy basztam be a pénzemet állampapírba meg tbsz számlára, csak úgy csörgött az utolsó apró is.Majd évente újra és újra megnézzük, addig is letojom.
Én a babavárót anno nem akartam állampapírba tenni, helyette vettem egy telket egy frissen "felkapott" részen. Azóta a telek értéke 2-2,5x-e lett.
Állampapírokról egy nem olyan régi cikk:
https://forbes.hu/napi-cimlap/inflaciok ... cio-trukk/
HozzászólásSzerző: Nika91127 » 2022. január 11., kedd 15:35
Katasztrófa a lakáspiac.nmate írta:Az első megnézett lakás után úgy basztam be a pénzemet állampapírba meg tbsz számlára, csak úgy csörgött az utolsó apró is.Faust írta:
Tettetek le foglalot?
En ma engedtem el az egeszet, voltunk megnezni par kecot, ilyen lyukakat asok apomosom kertjeben is, az legalabb nem 30 millio. Marad az alberletkereses.Majd évente újra és újra megnézzük, addig is letojom.
HozzászólásSzerző: nmate » 2022. január 11., kedd 15:30
Az első megnézett lakás után úgy basztam be a pénzemet állampapírba meg tbsz számlára, csak úgy csörgött az utolsó apró is.Faust írta:Tettetek le foglalot?___Samy___ írta: Az nem kifejezes, hogy instabil minden. Mi hazvasarlasra keszulunk, de ebben az egy evben kb 10 evet őszültem. A nyari lagzi ota egymas utan ketszer szoptuk be, mert az aktualis tulaj egyik naprol a masikra gondolt egyet, es emelt 4-5 milliot az ingatlan aron, pedig volt, ahol mar eloszerzodesunk volt. Ugyhogy fuck az egesz.
En ma engedtem el az egeszet, voltunk megnezni par kecot, ilyen lyukakat asok apomosom kertjeben is, az legalabb nem 30 millio. Marad az alberletkereses.
HozzászólásSzerző: M1Ö » 2022. január 11., kedd 11:54
Csúcs, köszöntem szépen!ThePilgrim írta: Parancsolj:
https://youtu.be/U_0lJGXCtkc
HozzászólásSzerző: ThePilgrim » 2022. január 11., kedd 11:48
Parancsolj:M1Ö írta: Srácok! Van köztetek olyan, aki követi a fókuszcsoportot? Keresem az egyik videóját amiben a változásról beszél, hogy milyen okosan csepegtetik a politikusok az emeléseket, törvénymódosításokat stb stb és csak akkor veszed észre a változást, mikor már nem tudsz tenni ellene. Nem jut eszembe a videó címe, kerestem is az oldalán, de az Istenért sem találom. Úgyhogy jól jönne egy kis segítség, előre is köszi.![]()
HozzászólásSzerző: M1Ö » 2022. január 11., kedd 11:22
HozzászólásSzerző: Anthony » 2022. január 10., hétfő 19:08
Akkor a B terv, hogy offshore számlára tenni amit nem szeretnél megosztani.Halfkey írta: Amúgy ez egy érdekes téma. Én racionális ember vagyok, szeretek papírozni, számolgatni, bebiztosítani magam szinte mindenben - de házassági szerződést nem volt képem a feleségem elé tolni anno. Egy életre tervezek vele, ennek szerintem ez nem a megfelelő kezdete. De hangsúlyozom, én is tudom hogy "kellene", aztán mégse![]()
HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2022. január 10., hétfő 18:35
BraaaaahhhhahahahhahhahahahahaaaaaaaRealista24 írta: Nálunk új szabály van, csak az mehet irodába aki PCR-ezik, függetlenül, hogy van 8 oltásod és 2 millió antitested.+ maszkban kell lenni egész nap
Jelenlévő fórumozók: 13 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem