igen az egy opció, azok között is nézelődök már, de elég kihalásos alapon, vagy ismeretség útján lehet bekerülni.Süti írta: Magániskola vonal? Mennyi esélyed van oda bekerülni? Ott milyenek a fizuk? Fogalmam sincs, csak kár lenne ha elveszne a rendszerből egy ilyen tanár, legalábbis azok alapján amit eddig olvastam tőled.
Meg a barcelonás defektedet leszámítva.![]()
hát de pont azt írtam, hogy én nem sajnálom tőlük.cart írta: Ha így állsz hozzá akkor hiába keresel 300-at havonta, semmi nem fog változni mivel akkor is azt fogod nézni hogy a Pista 500-at visz haza, tehát én keveset keresek.
Ráadásul fölösleges másokhoz hasonlitgatni magadat mivel nekik a saját területükön van mondjuk 5 év előnyük veled szemben amikor te 0-rol fogsz indulni.
de hasonlítani muszáj, mert nem mindegy, hogy 200ezerből élsz vagy 400ezerből.
materiális világot élünk, minden pénzbe kerül.
Halfkey írta: Igen, az angol nyelvtudás nem extra - a plusz egy az az. Egyes diplomák keresettek, mások nem, most ebbe nincs időm nagyon belemenni, 10 évet nyomtam le munkaerőközvetítő cégnél, nem egyenlőek a diplomák.
semmi más extra skilljük van, csak egy alap diploma amiért tanultak, meg angol nyelvtudás.
igen azt is írtam, hogy annyival kezdtek, mára bőven átlépte a 400at 2-3 év alatt, de inkább az 500at.