31 év után PO győzelem. Nagyon komoly.
Most meg elbaszom a vasárnapom egy sima vereségért.
HozzászólásSzerző: Remy » 2022. január 16., vasárnap 1:55
HozzászólásSzerző: ferni » 2022. január 16., vasárnap 1:52
HozzászólásSzerző: Remy » 2022. január 16., vasárnap 1:05
HozzászólásSzerző: ferni » 2022. január 16., vasárnap 1:02
HozzászólásSzerző: Remy » 2022. január 15., szombat 23:20
HozzászólásSzerző: ferni » 2022. január 14., péntek 23:18
A játékosokat még nem (bár a képen látható négy játékos tuti benne lesz), de az új, mindent teljesen felforgató rendszerét a Premier League-nek, bejelentette a PDC!
Matt Porter a PDC vezére elmondta, hogy 17 szezon után úgy érezték meg kell reformálni a Premier League lebonyolítási rendszerét. Egy olyan rendszerben gondolkoztak, ahol minden mérkőzés számít, így teljesen eltörölték a lebonyolításban a csoportköröket. Helyette 16 miniverseny kerül lebonyolításra, ahol a játékosok továbbra is pontokat szereznek (győztes 5 pont, döntős 3 pont, elődöntős 2 pont), és a ranglista első négy helyezettje fog majd a playoffban szerepelni, a 17. estén.
Így a nézők minden alkalommal egy nyolcas táblán levezetett versenyt láthatnak, minden meccs a továbbjutásról szól, és ehhez majd 6 leget kell nyerni minden körben. A napi nyertes 10.000 font bónuszban is részesül, és a végén 1 millió font lesz az idei PL összdíjazása.
HozzászólásSzerző: gaborz1 » 2022. január 14., péntek 10:53
Uhhhh, tényleg van tenisz topic. Sorry.ferni írta:A Packersnél már csak szegény Tenisz topikunk nagyobb RIP....gaborz1 írta: Visszavonták Djokovic vízumát és csomagolhat haza elvileg.![]()
Be is lehetne zárni, elfér az itt![]()
HozzászólásSzerző: babaking » 2022. január 14., péntek 10:36
Ha mind a ketten kizúgnak az első körben akkor remélem kirakunk téged a bl meccsek előtt a döntőigRemy írta: Bucs - Pats.
Minden idők legnagyobb összecsapása lenne. Igazi amerikai szirupos forgatókönyv. Brady vs BB, mester a tanítvány ellen, goat a goat ellen.
Valszeg amúgy nem lenne egy jó meccs, de maga a párosítás miatt történelmi lenne az fix.
Edelman fel is rakott 50-50 ezer dollárt erre a párosításra.![]()
Mondjuk most, hogy ezt leírtam, mind a kettő megy is haza az első körben.![]()
HozzászólásSzerző: ferni » 2022. január 14., péntek 10:28
A Packersnél már csak szegény Tenisz topikunk nagyobb RIP....gaborz1 írta: Visszavonták Djokovic vízumát és csomagolhat haza elvileg.
HozzászólásSzerző: Remy » 2022. január 14., péntek 10:23
HozzászólásSzerző: babaking » 2022. január 14., péntek 10:04
HozzászólásSzerző: Halfkey » 2022. január 14., péntek 9:29
Ezt kértem hogy ne írd le, istenem….Remy írta:Én nem kezdem, de nálam ők a legnagyobb esélyesek. Nem tudom ez jelent e valamit.Halfkey írta: Én nemtudom mit várok, de ha elkezded a Packerst dícsérni akkor letöröm a kezed![]()
(viccen kívül)
HozzászólásSzerző: gaborz1 » 2022. január 14., péntek 9:13
HozzászólásSzerző: Remy » 2022. január 14., péntek 9:05
Én nem kezdem, de nálam ők a legnagyobb esélyesek. Nem tudom ez jelent e valamit.Halfkey írta: Én nemtudom mit várok, de ha elkezded a Packerst dícsérni akkor letöröm a kezed![]()
HozzászólásSzerző: Halfkey » 2022. január 14., péntek 9:03
HozzászólásSzerző: Remy » 2022. január 14., péntek 9:01
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2022. január 10., hétfő 8:24
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2022. január 10., hétfő 8:03
Az attól függ, milyen jogcímen kapta meg.gaborz1 írta:Na most lesz csak igazán nagy botrány.Realista24 írta: BREAKING | The judge has quashed the cancellation of Novak Djokovic's visa
Djokovic must be released from immigration detention immediately and will now be allowed to stay in Australia having his passport returned.
Jelenlévő fórumozók: 2 regisztrált és 0 vendég
Real Madrid
Betis
Estadio Santiago Bernabéu
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem