Messi kapja,
de vajon milyen nevek jöhetnek mellette szóba?
Müller, Robben, CR7 ,Bale, RvP? A Dortmundból szerintem senki, akkor sem, ha behúzzák a BL-t, viszont egy triplázó Bayernből ...

HozzászólásSzerző: Raúl » 2013. május 4., szombat 1:37
HozzászólásSzerző: R.M.C.F » 2013. május 3., péntek 21:41
Csak tényeket közölt,hogy világosabban lássanak az emberek.....mivel nagyon túloznak vele kapcsolatban,messze.....messze.....messze nem volt ő olyan rossz mint ami megy ellene.......átestetek a ló túlsó oldalára.Legkisebbtobi írta:vilagos mint a nap hogy megy. mar elekzdte a mutogatast a klubra meg a sajat erdemeit fenyesre csiszolni. szanalomra melto ember. de attol ugyanugy megbukott itt akarmilyen statisztikat mutogat. azert lett idehozva hogy BL-t nyerjen... hat az nem jott ossze.tibi18 írta:Én továbbra is tartom magam ahhoz, hogy várjuk meg mit mond Mou év végén.. Simán benne van, hogy marad! Ha marad, de az emberek, akiket a sajtó nyom, hogy jönnek- mennek, tőlem maradhat! Ancelottit semmivel nem tartom többre.. Sőt. Az a baj, hogy ezt a Khedira ügyet kéne lenyomni a torkán, hogy felejtse el.. Csak az a baj, hogy ez az egész Khedira szindróma az egész szurkoló közösségben, vezetőségben benne van. (mármint Spanyolországban)
HozzászólásSzerző: Legkisebbtobi » 2013. május 3., péntek 21:38
vilagos mint a nap hogy megy. mar elekzdte a mutogatast a klubra meg a sajat erdemeit fenyesre csiszolni. szanalomra melto ember. de attol ugyanugy megbukott itt akarmilyen statisztikat mutogat. azert lett idehozva hogy BL-t nyerjen... hat az nem jott ossze.tibi18 írta:Én továbbra is tartom magam ahhoz, hogy várjuk meg mit mond Mou év végén.. Simán benne van, hogy marad! Ha marad, de az emberek, akiket a sajtó nyom, hogy jönnek- mennek, tőlem maradhat! Ancelottit semmivel nem tartom többre.. Sőt. Az a baj, hogy ezt a Khedira ügyet kéne lenyomni a torkán, hogy felejtse el.. Csak az a baj, hogy ez az egész Khedira szindróma az egész szurkoló közösségben, vezetőségben benne van. (mármint Spanyolországban)
HozzászólásSzerző: tibi18 » 2013. május 3., péntek 20:59
HozzászólásSzerző: Toky » 2013. május 3., péntek 20:24
Szerintem ne reménykedj. Ancelotti még nincs annyira tisztában a játékosokkal, és hogy mire számíthat tőlük. Ezért is van az, hogy csak Khedira mögé és helyette nem keresünk embert. Azért jön ennyi hír Kondogbiáról.Sierra írta:Tényleg vicc, hogy Khedira is ott van az érinthetetlenek között.Özilen sem lepődtem meg nagyon. De szerencsére csak Mourinhonál azok, egy új edzőnél közel sem biztos, hogy azok lesznek (legalábbis remélem).
HozzászólásSzerző: Sierra » 2013. május 3., péntek 19:17
HozzászólásSzerző: szilamer » 2013. május 3., péntek 18:51
TheodoriK írta:Nem éppen én vagyok az aki gülü szeműzik sem nem én rakom ki szerencsétlen Özil nevének leírása helyett ezt a szmájlitTheodoriK írta: Varane vagy Verane letojomNem a név játszik ;)
Mondjuk tiszteljük már meg a játékost, hogy helyesen írjuk le a nevét :-) szerintem...![]()
Higanynak se én nevezem Higuaint stb..
Rosszul írtam. Pont. Nem pedig gúnyolódtam ahogy az itt jelen lévő 2-3 éves nagy-nagy Madridisták teszik...
Bocs a dupla post-ért
- Mármint az első évében.Már akkor meg kellett volna vennem Diego Lópezt. Akartam, de nem tettem meg érte mindent. Ez sajnálatos.”
HozzászólásSzerző: TheodoriK » 2013. május 3., péntek 17:38
Nem éppen én vagyok az aki gülü szeműzik sem nem én rakom ki szerencsétlen Özil nevének leírása helyett ezt a szmájlitRemy írta:Mondjuk tiszteljük már meg a játékost, hogy helyesen írjuk le a nevét :-) szerintem...TheodoriK írta: Varane vagy Verane letojomNem a név játszik ;)
HozzászólásSzerző: Remy » 2013. május 3., péntek 17:32
Mondjuk tiszteljük már meg a játékost, hogy helyesen írjuk le a nevét :-) szerintem...TheodoriK írta: Varane vagy Verane letojomNem a név játszik ;)
HozzászólásSzerző: Kercsó » 2013. május 3., péntek 17:28
HozzászólásSzerző: Toky » 2013. május 3., péntek 17:17
Lucas mennyiért ment oda? 40-ért? Nem tudom, hogy mennyi a fél éves fizetése. De mondjuk, hogy 45-be fájt cakompakk.Erti írta:Tegyük fel, hogy te felelsz a PSGnél az átigazolásokért. Elfogadnád? Nem hiszemToky írta:Amúgy Lucasért nyugodtan be lehetne próbálkozni egy di Maria + 15-20 milliós ajánlattal. Szerintem több, mint gondolkozóba esnének Párizsban. Továbbá Pérez is letudhatná a galaktikus igazolását. Ancelotti is egy általa egyszer már kért játékost kapna.
Di Maria árában egyetértünk. De nincs az a hülye, aki beszerzési áron elad egy játékost (most Lucast), lévén, hogy ennél jóval többe fájt a megszerzése. A 40 millió az, amit a volt klubja kap. Erre jön még egy jó adag "kenőpénz", illetve a fél éves fizetése.Los Blancos írta:AMúgy meg a + 15-20 az nagyon sok. 40 vagy 45-ért vették nem emlékszem pontosan. Sztem DM 30ért simán eladható a mai árak mellett, ezért én max 10-15-t adnék mellé.
HozzászólásSzerző: Los Blancos » 2013. május 3., péntek 16:53
Lucas a "galaktikus" igazolástól még elég messze van. AMúgy meg a + 15-20 az nagyon sok. 40 vagy 45-ért vették nem emlékszem pontosan. Sztem DM 30ért simán eladható a mai árak mellett, ezért én max 10-15-t adnék mellé. Meg 25-t Verratti-ért(Amúgy Lucasért nyugodtan be lehetne próbálkozni egy di Maria + 15-20 milliós ajánlattal. Szerintem több, mint gondolkozóba esnének Párizsban. Továbbá Pérez is letudhatná a galaktikus igazolását. Ancelotti is egy általa egyszer már kért játékost kapna.
HozzászólásSzerző: RealMadridFanatic » 2013. május 3., péntek 16:44
Ilyen feltételezésbe nem lehet belemenni. Annyi meg annyi szempont van, amivel tisztában kell lenni egy klubnál, annak igazolási stratégiájánál, hogy az nem igaz. Szóval nekünk szurkolóknak halvány fogalmunk nem lehet róla, hogy melyik klub mibe menne bele (persze ebből ki lehet venni a teljesen agyatlan, reálitás-mentes felvetéseket).Tegyük fel, hogy te felelsz a PSGnél az átigazolásokért.
HozzászólásSzerző: peti_madrid » 2013. május 3., péntek 16:40
soha többé nem olvasnék semmit, mert kifolytak volna a szemeimErti írta:Láttad volna ez elődöntők elleni BL magazint. Ott volt vele egy interjú és úgy beszéltek róla mint a csapat egyik legnagyobb erőssége és aki betöltötte az évekig tartó hiányposztot. Nem tudtam, hogy sírjak vagy nevessekpeti_madrid írta:MIT LÁTNAK EZEK OTT KHEDIRÁBAN? Komolyan felbasz már, hogy egy ekkora nullakárolyt itt akarnak tartani...
HozzászólásSzerző: Erti » 2013. május 3., péntek 16:37
Láttad volna ez elődöntők elleni BL magazint. Ott volt vele egy interjú és úgy beszéltek róla mint a csapat egyik legnagyobb erőssége és aki betöltötte az évekig tartó hiányposztot. Nem tudtam, hogy sírjak vagy nevessekpeti_madrid írta:MIT LÁTNAK EZEK OTT KHEDIRÁBAN? Komolyan felbasz már, hogy egy ekkora nullakárolyt itt akarnak tartani...
HozzászólásSzerző: peti_madrid » 2013. május 3., péntek 16:33
HozzászólásSzerző: Erti » 2013. május 3., péntek 16:25
Tegyük fel, hogy te felelsz a PSGnél az átigazolásokért. Elfogadnád? Nem hiszemToky írta:Amúgy Lucasért nyugodtan be lehetne próbálkozni egy di Maria + 15-20 milliós ajánlattal. Szerintem több, mint gondolkozóba esnének Párizsban. Továbbá Pérez is letudhatná a galaktikus igazolását. Ancelotti is egy általa egyszer már kért játékost kapna.
HozzászólásSzerző: Toky » 2013. május 3., péntek 16:19
Én remélem di María fog repkedni.numberone1 írta:Tobb lesz az 10 millanal, ha vkiert a PSG, City es az Chelsea erdeklodik ott nem 10 millio fog repkedni.Erti írta:Attól, mert megjelent pár cikk még nem biztos, hogy igaz. Ha meg is akarják venni akkor nem kell nagy ajánlatra számítani. Esélytelen, hogy ajánljanak 10 milliónál többet érte
HozzászólásSzerző: Legkisebbtobi » 2013. május 3., péntek 16:18
Jelenlévő fórumozók: 15 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem