Első házasság, második házasságHalfkey írta: Kétszer váltál? :o
Kabbe Faust, meg a végén lebukok
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2022. január 9., vasárnap 18:30
Első házasság, második házasságHalfkey írta: Kétszer váltál? :o
HozzászólásSzerző: Faust » 2022. január 9., vasárnap 18:29
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2022. január 9., vasárnap 18:05
HozzászólásSzerző: Faust » 2022. január 9., vasárnap 17:54
HozzászólásSzerző: Halfkey » 2022. január 9., vasárnap 16:58
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2022. január 9., vasárnap 16:44
Én ilyeneket olvastam pl.:portillo írta:Én úgy tudom, hogy volt valami változás, és 3 vagy 5 év után meg minden közös lesz, de annyira nem érdekelt, hogy jobban belemásszak. Viszont szerintem ez az "amit viszel a tiéd" elv már nem működik.Realista24 írta:
Nem vagyok expert, amikor aktuális volt, nem volt vagyonom csak hitelemazóta meg ezt hallottam, olvastam.
HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2022. január 9., vasárnap 15:31
kell az a 4. is, ne legyél puhány bazmegM1Ö írta: Jó ez a 3. Pfizer adag!Úgy begyulladtak tőle mirigyeim, hogy kisugárzik a mellkasomra, a házi orvosom meg beküldött ügyeletre nehogy szívinfarktust kapjak...
![]()
Ott kiderült, hogy nincs semmi gond, csak a gyulladás. De az olyan szinten fáj, hogy nem tudom leengedni a kezem... Elvileg azért ütött ki a gyulladás, mert volt bőven antitestem és erre kaptam meg még plusz a 3. adag oltást.
HozzászólásSzerző: portillo » 2022. január 9., vasárnap 15:12
Én úgy tudom, hogy volt valami változás, és 3 vagy 5 év után meg minden közös lesz, de annyira nem érdekelt, hogy jobban belemásszak. Viszont szerintem ez az "amit viszel a tiéd" elv már nem működik.Realista24 írta:Nem vagyok expert, amikor aktuális volt, nem volt vagyonom csak hitelemhehetheoriginal írta: akkor nem tudom mivel keverem, kulfoldi allampolgi kollegam magyarazott vmit,![]()
azóta meg ezt hallottam, olvastam.
HozzászólásSzerző: M1Ö » 2022. január 9., vasárnap 15:03
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2022. január 9., vasárnap 14:08
Nem vagyok expert, amikor aktuális volt, nem volt vagyonom csak hitelemhehetheoriginal írta: akkor nem tudom mivel keverem, kulfoldi allampolgi kollegam magyarazott vmit,![]()
HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2022. január 9., vasárnap 14:00
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2022. január 9., vasárnap 13:54
Dehogynem. Különvagyonnak számít, és még az is, amit házasság alatt orokolsz.hehetheoriginal írta:ugy lenne az igazsagos igen, de nem igy vanBlancoMark írta:
Mármint a házasság alatt szerzett vagyon felét.![]()
![]()
HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2022. január 9., vasárnap 13:46
ugy lenne az igazsagos igen, de nem igy vanBlancoMark írta:Mármint a házasság alatt szerzett vagyon felét.hehetheoriginal írta: mennyi sok szép történet, érző szívű odaadó tisztességes fiatalemberektől, hogy milyen romantikusan adtátok oda a fele vagyonotokat jófejségből egy szempillantás alatt egy nőnek![]()
HozzászólásSzerző: BlancoMark » 2022. január 9., vasárnap 13:36
Mármint a házasság alatt szerzett vagyon felét.hehetheoriginal írta: mennyi sok szép történet, érző szívű odaadó tisztességes fiatalemberektől, hogy milyen romantikusan adtátok oda a fele vagyonotokat jófejségből egy szempillantás alatt egy nőnek
HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2022. január 9., vasárnap 13:08
HozzászólásSzerző: Halfkey » 2022. január 9., vasárnap 13:05
HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2022. január 8., szombat 15:40
HozzászólásSzerző: Halfkey » 2022. január 8., szombat 12:32
HozzászólásSzerző: Csabi » 2022. január 8., szombat 11:22
Jelenlévő fórumozók: 4 regisztrált és 0 vendég
Real Madrid
Betis
Estadio Santiago Bernabéu
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem