Segítek. Megdugta Dua LipátwZoLee7 írta:Engem mar nagyon erdekel, hogy az ki es miert. Khedirat meg ertettemhalamadrid írta: Szerintem kezdjük el szidni a herceget![]()

HozzászólásSzerző: halamadrid » 2022. január 8., szombat 21:35
Segítek. Megdugta Dua LipátwZoLee7 írta:Engem mar nagyon erdekel, hogy az ki es miert. Khedirat meg ertettemhalamadrid írta: Szerintem kezdjük el szidni a herceget![]()
HozzászólásSzerző: wZoLee7 » 2022. január 8., szombat 21:33
Engem mar nagyon erdekel, hogy az ki es miert. Khedirat meg ertettemhalamadrid írta: Szerintem kezdjük el szidni a herceget![]()
HozzászólásSzerző: halamadrid » 2022. január 8., szombat 21:32
HozzászólásSzerző: Leno16 » 2022. január 8., szombat 21:30
HozzászólásSzerző: wZoLee7 » 2022. január 8., szombat 21:30
HozzászólásSzerző: Yazid » 2022. január 8., szombat 21:29
HozzászólásSzerző: Kerlon » 2022. január 8., szombat 21:28
biztos vagyok benneKerlon írta: dupla nevu fakalap a biro?
HozzászólásSzerző: sebydani » 2022. január 8., szombat 21:28
Yep. Továbbra is idióta.Kerlon írta: dupla nevu fakalap a biro?
HozzászólásSzerző: ___Samy___ » 2022. január 8., szombat 21:28
HozzászólásSzerző: Kerlon » 2022. január 8., szombat 21:27
HozzászólásSzerző: halamadrid » 2022. január 8., szombat 21:25
Csak nekem tűnt fel, hogy az utóbbi pár hónapban milyen sokszor állnak szar helyen a bírók? Legtöbb esetben 1-1 jó passzt is megakadályozhatnak. Persze semmi összeesküvés elmélet meg ilyenek és nem is feltétlenül a mi meccseinken, de nagyon bosszantó.Sorrentino írta:Úriember biztosra nem fogad.Anthony írta: Na mibe hogy Casemiro ki lesz állíva ma?![]()
Duplanevű![]()
HozzászólásSzerző: Sorrentino » 2022. január 8., szombat 21:20
Úriember biztosra nem fogad.Anthony írta: Na mibe hogy Casemiro ki lesz állíva ma?
HozzászólásSzerző: Yazid » 2022. január 8., szombat 21:19
nagyon megfaradt fejben, en nyomatnam camát ottAnthony írta: Na mibe hogy Casemiro ki lesz állíva ma?
HozzászólásSzerző: Anthony » 2022. január 8., szombat 21:15
HozzászólásSzerző: halamadrid » 2022. január 8., szombat 21:10
Rodrygo lenne szerintem a legjobb. Kell neki a sok meccs, nem tudni mi van még benne.Jim írta:kit kéne ott játszatni?chronic írta: Csak a szokásos, jobb oldal fos.![]()
még talán Asensio a legjobb oda, mert benne van a gól legalább
amúgy nyártól úgyis csak csere lesz, addig húzzátok ki![]()
HozzászólásSzerző: wZoLee7 » 2022. január 8., szombat 21:09
HozzászólásSzerző: Jim » 2022. január 8., szombat 21:00
jobbhátvéd poszt tényleg nulla egy jó Carvajal nélkülchronic írta: Csak a szokásos, jobb oldal fos.
HozzászólásSzerző: kierkegaard » 2022. január 8., szombat 20:44
SzB írta: Miért nem vettük meg 15-ért ezt a Tripiert az Atletikótól. Nem egy nagy ász, de legalább lőni meg beadni tud, és csak pár metrómegállóval kellett volna arrébb jönni neki. És nekünk lenne jobbhátvédünk. Mert megint nincs. A két szélsőhátvédünk annyi labdát elszór, mint az egész csapat együttvéve. Hétről hétre, ez sokba kerül még...
HozzászólásSzerző: SzB » 2022. január 8., szombat 20:41
HozzászólásSzerző: chronic » 2022. január 8., szombat 19:43
Hu bajban vagyok ezekkel a madridomos becenevekkel, nekem a herceg még Khedira volt, igaz ő a tuniszi.Faust írta:De legalabb szurosszem kapitanyt nem kell nezni.Berti írta: A herceg újabb esélyt kap.![]()
Jelenlévő fórumozók: 30 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem