Kommentáld a híreket
- raul 4 ever
- Kedvenc játékosaid: Carvajal, Eder, Alaba, Mendy, Case, Modric, Kroos, Fede, Vini, BigBenz
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Re: Kommentáld a híreket
De volt egy olyan story is, ősszel, amiben a 3 Mendyt keverte a firkász (chelsea gk, city bh és mi Mendynk?) egymással nem? Hogy ivott, meg összeveszett az anyjával? (még Samy írta a cikket)
Azt hittem erről volt szó. De akkor a miénknek van/volt valóban ügye?
Azt hittem erről volt szó. De akkor a miénknek van/volt valóban ügye?
2021 04 20 - Ceferintakaroggy
2009 07 09 - 2023 06 06 - uno, dos, tres, Hala Madrid
- Pad'em
Egy oknyomozó újságírónak gondolom megvannak a módszerei. Egy érdekes videó az ügy részleteiről - a lényeg, hogy azért nem kapott rá egy média sem mert nem történt feljelentés a nő részéről az ügyet követően. Majd 4-5 év múlva, az a divatGascoigne írta:Akkor egyáltalán miből írta a cikket az újságíró?Pad'em írta: Nem, Ferland volt az, de kifizette anno a nő hallgatását valószínű. Tehát nincsenek vádak, csak az újságírói sztori.

https://twitter.com/Loconteee/status/14 ... 57441?s=20
"Down for Rodrygo... Éder Militao. Carvajal. It's Carvajal's cross... RODRYGOOO, oooh it's extraordinary!!! They prayed for miracles and miracles arrived! REAL MADRID, THE TEAM OF DREAMS. Where has that come from? How did that happen?!"
- hehetheoriginal
- Kedvenc játékosaid: elfenomeno
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kapcsolat:
Vinicius' new GALACTIC contract with Real Madrid will be negotiated in June. The club and the player's agents have agreed to wait until the end of the season to discuss new terms. @marca
Ha összeesküvést akarok gyártani, akkor tudjuk miért van ez
Ha összeesküvést akarok gyártani, akkor tudjuk miért van ez

Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- raul 4 ever
- Kedvenc játékosaid: Carvajal, Eder, Alaba, Mendy, Case, Modric, Kroos, Fede, Vini, BigBenz
Mendy-Mendy, francia-francia, balbekk-balbekk, darab-darab..Gascoigne írta:Akkor egyáltalán miből írta a cikket az újságíró?Pad'em írta: Nem, Ferland volt az, de kifizette anno a nő hallgatását valószínű. Tehát nincsenek vádak, csak az újságírói sztori.
- Gascoigne
- Kedvenc játékosaid: Paul/Fernando/Roberto
Akkor egyáltalán miből írta a cikket az újságíró?Pad'em írta: Nem, Ferland volt az, de kifizette anno a nő hallgatását valószínű. Tehát nincsenek vádak, csak az újságírói sztori.
- Jim
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Nacho
Te vagy az én emberemhalamadrid írta: Blanco pedig nagy tehetség, ifjúsági BL-t is nyert csk-ként és láttuk, hogy ígéretes. Biztos, hogy nem engedjük el a kezét.

Az oké, hogy mi és a klub nem engedjük el a kezét, nekem a nagy kérdés, hogy Carlo számol- e vele?

Ha nem akkor jobb estetben 1 év kölcsönbe mehet, vagy távozik végleg…
- raul 4 ever
Akkor az örök CMK, Fede, Cama mellé még Kessie is lehet nem lesz megszerezve. Én csak Isco távozását várom egyébként, Modrictól minden perc ajándék és élmény.
Blancoval lehet kéne egy Fede/delaRed programot indítani és valami kiscsapatba lepasszolni 1-1,5 évre, ha nem játszik, minek hosszabbítana és hogy fejlődne?
Blancoval lehet kéne egy Fede/delaRed programot indítani és valami kiscsapatba lepasszolni 1-1,5 évre, ha nem játszik, minek hosszabbítana és hogy fejlődne?
- halamadrid
- Kedvenc játékosaid: C. Ronaldo, Modrić, Asensio, Ramos, Casemiro, Marcelo, Håland, Fede
Ahogy írták, Modric hosszabbítani fog. Blanco pedig nagy tehetség, ifjúsági BL-t is nyert csk-ként és láttuk, hogy ígéretes. Biztos, hogy nem engedjük el a kezét.raul 4 ever írta:Modric, Isco szerződése perpill lejár, úgy emlékszem Blancoé is, Ceba meg lehet nem lesz szint (again), tehát lehet mind 4.halamadrid írta:
Ezt most nem értem. Szerinted ki menne és ki maradna?
Ceballos: “When I saw all those players — Karim, Carvajal, Modric… — playing cards just a few hours before the game I thought ‘wow, well, there’s calmness anyway’. I couldn’t even sleep.”

- Pad'em
Dehogy tűntek. Minden napra jut valami. Ez a mai adag eddig. Találgatnak össze-vissza.
There is pessimism about the 'Operation Haaland' at Real Madrid due to the upcoming auction: many clubs are interested in him. @MarioCortegana
Manchester City will hold meetings with Haaland's representatives soon. There's a feeling Real Madrid are the biggest threat to the deal. However, if Real Madrid sign Mbappé it could dissuade Haaland from joining. @David_Ornstein
There is pessimism about the 'Operation Haaland' at Real Madrid due to the upcoming auction: many clubs are interested in him. @MarioCortegana
Manchester City will hold meetings with Haaland's representatives soon. There's a feeling Real Madrid are the biggest threat to the deal. However, if Real Madrid sign Mbappé it could dissuade Haaland from joining. @David_Ornstein
"Down for Rodrygo... Éder Militao. Carvajal. It's Carvajal's cross... RODRYGOOO, oooh it's extraordinary!!! They prayed for miracles and miracles arrived! REAL MADRID, THE TEAM OF DREAMS. Where has that come from? How did that happen?!"
- Remy
- Kedvenc játékosaid: Zidane, CR, Ramos, Jesé, Griezmann, Varane, Marcelo, Modric, Bappé, Ødegaard
- Kapcsolat:
El is tűntek a hírek Haalandról, vagy mizu? Túl szép lett volna...

2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick
New England Patriots
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick
New England Patriots
- Pad'em
Modric kapni fog megint új szerződést 23-ig.raul 4 ever írta:Modric, Isco szerződése perpill lejár, úgy emlékszem Blancoé is, Ceba meg lehet nem lesz szint (again), tehát lehet mind 4.halamadrid írta:
Ezt most nem értem. Szerinted ki menne és ki maradna?
- raul 4 ever
Modric, Isco szerződése perpill lejár, úgy emlékszem Blancoé is, Ceba meg lehet nem lesz szint (again), tehát lehet mind 4.halamadrid írta:Ezt most nem értem. Szerinted ki menne és ki maradna?raul 4 ever írta:
Ha lép Ceba is, Blanco is Isco, meg Modric mellett,
- halamadrid
- Kedvenc játékosaid: C. Ronaldo, Modrić, Asensio, Ramos, Casemiro, Marcelo, Håland, Fede
Ezt most nem értem. Szerinted ki menne és ki maradna?raul 4 ever írta:
Ha lép Ceba is, Blanco is Isco, meg Modric mellett,
Ceballos: “When I saw all those players — Karim, Carvajal, Modric… — playing cards just a few hours before the game I thought ‘wow, well, there’s calmness anyway’. I couldn’t even sleep.”

- Pad'em
Nem, Ferland volt az, de kifizette anno a nő hallgatását valószínű. Tehát nincsenek vádak, csak az újságírói sztori.
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
Az sztem még mindig a másik Mendy, a City-s, mert éppen most vitték át egy másik börtönbe, ahol a ManU drukkerek szeretettel várják.Gascoigne írta:Jut eszembe, mi lett azzal a Mendy-fele tortenettel? Ha azok a vadak igazak, akkor nem harom vagy tiz meccset fog kihagyni.Realista24 írta:
Ha 10 meccs az 50ből, akkor sem tart senki fent két egyforma minőségű 11-et Pep-en kívül.
Nem életszerű.
Az igazi gond nem a bal oldal, mert oda van két megoldás is, ahogy írtad. A probléma a jobb oldal, ahol Carvajal nem 10 meccsre nem bevethető, hanem 10-en tud talán jól játszani. Oda meg van egy LV/Valverde félmegoldás se.
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- Gascoigne
- Kedvenc játékosaid: Paul/Fernando/Roberto
Jut eszembe, mi lett azzal a Mendy-fele tortenettel? Ha azok a vadak igazak, akkor nem harom vagy tiz meccset fog kihagyni.Realista24 írta:Ha 10 meccs az 50ből, akkor sem tart senki fent két egyforma minőségű 11-et Pep-en kívül.R. Carlos írta:
Ha három meccs lenne én is ezt mondanám. De az év elején volt 8-10 is meccs is az. Érezhető volt a különbség nélküle. Párszor kiesik a francia.
Nem életszerű.
Az igazi gond nem a bal oldal, mert oda van két megoldás is, ahogy írtad. A probléma a jobb oldal, ahol Carvajal nem 10 meccsre nem bevethető, hanem 10-en tud talán jól játszani. Oda meg van egy LV/Valverde félmegoldás se.
- raul 4 ever
Arra a 10 meccsre egy MG szintű fiú tényleg elég, ha most jön valami nem fake hír, hogy megy kölcsönbe és tol egy jó fél szezont (jövőre M12 nélkül (mert egy ekkora legendával nem teszed meg, hogy semmibe veszed)), az az oldal megvan. Nekem szimpi a kiskölyök.
A Ceba Carlo affér min pattant ki? Ok, hogy 10 percet kapott kb., de egyéb? Nem is értem a spanyolt se, Carlo 3szor mondta el róla, hogy csípi, erre pampog? (bár mielőtt pálcát török (megint), azért levárom még, mi is volt)
Bár sok pénz felszabadul.. Ha lép Ceba is, Blanco is Isco, meg Modric mellett, akkor épp kellhetne, bár én olaszból Brozovicot hoznám.. Mindig jól jöhet egy horvát
A Ceba Carlo affér min pattant ki? Ok, hogy 10 percet kapott kb., de egyéb? Nem is értem a spanyolt se, Carlo 3szor mondta el róla, hogy csípi, erre pampog? (bár mielőtt pálcát török (megint), azért levárom még, mi is volt)
Kessie inkább kkp, olyan Fede féle szerintem, bár múltkor irányítót játszott 4231-ben. Szerintem drága mulatság lenne, Milantól is netto 8m-t akar, úgyhogy "bl-ben eddig nagyon súlytalan volt" (mondta milanos munkatársam).R. Carlos írta: *Kessié Casemiro szerepkörében tolja? Nem nagyon követem az olasz focit.
Bár sok pénz felszabadul.. Ha lép Ceba is, Blanco is Isco, meg Modric mellett, akkor épp kellhetne, bár én olaszból Brozovicot hoznám.. Mindig jól jöhet egy horvát

- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
Ha 10 meccs az 50ből, akkor sem tart senki fent két egyforma minőségű 11-et Pep-en kívül.R. Carlos írta:Ha három meccs lenne én is ezt mondanám. De az év elején volt 8-10 is meccs is az. Érezhető volt a különbség nélküle. Párszor kiesik a francia.Realista24 írta: Arra az évi három meccsre miért is kéne kitúrni Marcelót? Nem tarthatsz két Mendyt a keretben csak azért, hogy mi van,ha az egyik lesérül.
Nem életszerű.
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- R. Carlos
- Kedvenc játékosaid: Daniel Carvajal, Xabi Alonso, Roberto Carlos
Ha három meccs lenne én is ezt mondanám. De az év elején volt 8-10 is meccs is az. Érezhető volt a különbség nélküle. Párszor kiesik a francia.Realista24 írta: Arra az évi három meccsre miért is kéne kitúrni Marcelót? Nem tarthatsz két Mendyt a keretben csak azért, hogy mi van,ha az egyik lesérül.
"When everyone thinks we are dead and buried we go and win the Champions League. This is what Real Madrid is all about." - Alvaro Arbeloa