Szal ne törd magad előtte össze, meg igen "mert szemét dögök és nagyon gyorsan kapcsolnak", ezt későbbre is jegyezd meg! De am. nem számít a tervezés, elképzelések, jó story lesz mindenhogy..
Sok sikert!
HozzászólásSzerző: raul 4 ever » 2022. január 7., péntek 22:57
HozzászólásSzerző: Professore » 2022. január 7., péntek 22:56
HozzászólásSzerző: 'shutterisland » 2022. január 7., péntek 22:49
HozzászólásSzerző: Remy » 2022. január 7., péntek 22:27
HozzászólásSzerző: Faust » 2022. január 7., péntek 22:26
HozzászólásSzerző: chosenone46 » 2022. január 7., péntek 22:25
HozzászólásSzerző: Nika91127 » 2022. január 7., péntek 12:57
A Csillagvár nem rossz, de ott főleg a "menüzés"' megy nagyon. Ha buksz az ilyesmire, ajánlom az "A-menü"-t. Nagy adag húsleves (nem a vizes fajta), és a második meg 2 szelet rántotthús, 1 szelet natúr husi, brutál adag köret. 1190 Ft mindössze. De az a lá carte cuccok is finomak és brutál adagok. Még ilyenkor télen is számítani lehet rá, hogy fél1 körül kevés hely lesz - nyáron a járdán szokott állni a sor.TheBull6 írta:Köszi, ez is tetszik.pátkán írta: Balatonszentgyorgy - Csillagvar etterem
erdemes ha meg nem voltal![]()
![]()
HozzászólásSzerző: TheBull6 » 2022. január 7., péntek 12:32
Köszi, ez is tetszik.pátkán írta: Balatonszentgyorgy - Csillagvar etterem
erdemes ha meg nem voltal![]()
HozzászólásSzerző: pátkán » 2022. január 7., péntek 12:19
Balatonszentgyorgy - Csillagvar etteremTheBull6 írta:Tyuuu, ezt nem is tudom miért nem találtam meg. Pöpec, köszi!!!![]()
Lecsekkoltam ezt is, jól néznek ki a kaján nagyon, köszi Neked is!raul 4 ever írta: De a déli parton, Fenyves alsón a Muskátli úgy tűnik nyitva. Kicsit retro a kinézet, de a konyha jó..![]()
HozzászólásSzerző: TheBull6 » 2022. január 7., péntek 10:55
Tyuuu, ezt nem is tudom miért nem találtam meg. Pöpec, köszi!!!
Lecsekkoltam ezt is, jól néznek ki a kaján nagyon, köszi Neked is!raul 4 ever írta: De a déli parton, Fenyves alsón a Muskátli úgy tűnik nyitva. Kicsit retro a kinézet, de a konyha jó..
HozzászólásSzerző: Nika91127 » 2022. január 7., péntek 10:47
https://www.johnspubkeszthely.hu/Berti írta:Lassan az adóbevallásod is innen fogja valaki megcsinálni.TheBull6 írta: Bocs a dupláért, de másik téma, gondoltam nem rondítom be ezt is a szomszéddal.![]()
Asszonnyal 3-4 napot Cserszegtomajon leszünk január végén. Környéken (Hévíz és Keszthely ami ilyen nevesebb település) mennyire ismert itt valaki?
Programokat már nagyjából összeraktam: egy kis túra, egy kis bobofun park, meg ilyenek.
Inkább valami f*sza étterem jöhetne. Mert azt még nem találtam.Bár ha más nem megyünk a mekibe
Jah meg persze azért program ötleteket is szívesen fogadok.![]()
Köszi!!!!![]()
HozzászólásSzerző: raul 4 ever » 2022. január 7., péntek 10:41
Amíg nincs gyerek, a nav faszán kitölti.. De az adókedvezményekbe mindig belezavarodtak eddigTheBull6 írta:Azt meg kell csinálni?!Berti írta: Lassan az adóbevallásod is innen fogja valaki megcsinálni.![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Vonyarcon ha nem lenne zárva a Teraszt, azt esetleg.. (pár éve voltunk ott haverokkal, de azóta bármi történhetett, meg zárva google szerintTheBull6 írta: *Inkább valami f*sza étterem jöhetne. Mert azt még nem találtam.*
HozzászólásSzerző: TheBull6 » 2022. január 7., péntek 10:23
Azt meg kell csinálni?!Berti írta: Lassan az adóbevallásod is innen fogja valaki megcsinálni.![]()
HozzászólásSzerző: Berti » 2022. január 7., péntek 10:20
Lassan az adóbevallásod is innen fogja valaki megcsinálni.TheBull6 írta: Bocs a dupláért, de másik téma, gondoltam nem rondítom be ezt is a szomszéddal.![]()
Asszonnyal 3-4 napot Cserszegtomajon leszünk január végén. Környéken (Hévíz és Keszthely ami ilyen nevesebb település) mennyire ismert itt valaki?
Programokat már nagyjából összeraktam: egy kis túra, egy kis bobofun park, meg ilyenek.
Inkább valami f*sza étterem jöhetne. Mert azt még nem találtam.Bár ha más nem megyünk a mekibe
Jah meg persze azért program ötleteket is szívesen fogadok.![]()
Köszi!!!!
HozzászólásSzerző: TheBull6 » 2022. január 7., péntek 10:10
HozzászólásSzerző: TheBull6 » 2022. január 7., péntek 10:04
Sajnos nem'shutterisland írta: ebbol a mondatbol arra kovetkeztetek, hogy nem a semmelweis egyetem rektora a szomszedod.![]()
csak nagysagrendileg, milyen osszegrol van szo ?
mert gondolom nem lenne mindegy a behajtas szempontjabol sem, hogy 30 ezer vagy 1 millio 200 ezer ft van a papiron.
HozzászólásSzerző: 'shutterisland » 2022. január 6., csütörtök 12:41
ebbol a mondatbol arra kovetkeztetek, hogy nem a semmelweis egyetem rektora a szomszedod.Kb bármit írhatnék a papírba, meg se értenék.
HozzászólásSzerző: TheBull6 » 2022. január 6., csütörtök 12:04
Neeeem, csak feltételezés. Az előtte lévő rész folytatása volt, hogy ha megcsinálnám én, ezek akkor is kifizetnék nekem a szaki árát, annak ellenére is hogy látták hogy ott dolgoztam napokat.Halfkey írta:Akkor ez már tulajdonképpen egy kész dolog? Hát ja, próbálj meg vele íratni valamit, de szerintem azért így elég necces - én tuti nem fizetnék neked ha az én szomszédom vagy és egyszercsak letérkövezel valami közöset anélkül hogy már legalább szóban áldásomat adtam volna rá hogy beszállok.Igazából a vicces az egészben, hogy kifizetné nekem a pénzt úgy, hogy kb látta hogy én csináltam faterral és nem egy szaki volt ott.
HozzászólásSzerző: Halfkey » 2022. január 6., csütörtök 10:26
Akkor ez már tulajdonképpen egy kész dolog? Hát ja, próbálj meg vele íratni valamit, de szerintem azért így elég necces - én tuti nem fizetnék neked ha az én szomszédom vagy és egyszercsak letérkövezel valami közöset anélkül hogy már legalább szóban áldásomat adtam volna rá hogy beszállok.Igazából a vicces az egészben, hogy kifizetné nekem a pénzt úgy, hogy kb látta hogy én csináltam faterral és nem egy szaki volt ott.
HozzászólásSzerző: TheBull6 » 2022. január 5., szerda 8:47
Jelenlévő fórumozók: 16 regisztrált és 0 vendég
Real Madrid
Betis
Estadio Santiago Bernabéu
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem