CS0ki írta:
Raiola sokminden akarhat, főleg pénzt, de azért a játékos dönt. Beszélhet az ügynök mindenkivel, de nehezen hiszem, hogy 20 év fölötti (európai) gyereket lehet jobbra-balra rángatni. Oda megy a norvég, ahova ő akar.
Igazság szerint nekünk kb az lenne a legjobb, ha maradna a seggén még másfél évig, és utána jönne ide. Én nem látom, hogy mit kezdünk az Mbappe, Haaland, Vini, Benzema négyessel. Sok lenne a jóból...És tényleg benne van az is akár Mbappe, akár Haaland esetén, hogy ők akarnak lenni a legnagyobb királyok rövid távon is már. Egymás mellett azért ez nem biztos, hogy menni fog. Mbappe a biztosabb, ott már az lenne a meglepetés, ha nem érkezne. Nyilván azt kell elkerülni, hogy két szék közé essünk, szerencsére most januárban a háttérben remélem szépen le lesz zsírozva legalább az egyik fixre, aztán lehet menni a másikért, ha az a döntés. De rövid távon nem látom, hogy ez a négyes befér egy csapatba reálisan.
Én igazából arra reagálnék, hogy Benzema, Vini, Mbappe, Halaand 4-es hogy férne el.
Szerintem simán, azért lássuk be Benzema hiába óriási király 34 éves idén télen 35 lesz. Nyárig szét lesz hajtva teljesen, mert nem hiszem, hogy Halaand már most télen jönne. Télen VB is.. nem tudom meddig fogja bírni ilyen formában és azt se,hogy mikor kapják el a sérülések ilyen terhelés mellett.. + szerintem ő is tudja, hogy mikor kell háttérbe lépnie és mikor kell CSK-ként a padra leülni és hagyni a fiatalokat.
Amúgy ugye arról is volt szó, hogy vissza szeretne menni még a Lyonba, lehet hogy ez már jövő januárba megtörténik, de ha nem is akkor jövő nyáron 35 és fél évesen sztem megköszönjük neki. Ugye amúgy is 23ig van szerződése.