Nahát, majd nézd meg a Shang Chi-t. A világ legértelmetlenebb filmje basszus...ziro4vr írta: Eternals
Mint amikor bemész a mekibe egy szokásos jó kis sajtbureszért, aztán kapsz valami fura kézműves-szerű cuccot, amiben kevesebb az ízfokozó, egészségesebb, de nem az igazi..
Látszik rajta hogy értelmes ember rendezte, de ettől igazából csak unalmasabb és vontatottabb lett, zéró téttel. Ezen a cast se segít, a két bamba marha a trónok harcából, meg a szétbotoxolt angelina jolie.Na meg ez az eröltetett magyarázat is vicces hogy eddig hol voltak. Ez eléggé mellé ment.
Mozi, filmek
- Anthony
- Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Re: Mozi, filmek
- ziro4vr
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Ronaldo
Eternals
Mint amikor bemész a mekibe egy szokásos jó kis sajtbureszért, aztán kapsz valami fura kézműves-szerű cuccot, amiben kevesebb az ízfokozó, egészségesebb, de nem az igazi..
Látszik rajta hogy értelmes ember rendezte, de ettől igazából csak unalmasabb és vontatottabb lett, zéró téttel. Ezen a cast se segít, a két bamba marha a trónok harcából, meg a szétbotoxolt angelina jolie.
Na meg ez az eröltetett magyarázat is vicces hogy eddig hol voltak. Ez eléggé mellé ment.
Látszik rajta hogy értelmes ember rendezte, de ettől igazából csak unalmasabb és vontatottabb lett, zéró téttel. Ezen a cast se segít, a két bamba marha a trónok harcából, meg a szétbotoxolt angelina jolie.
Nem illik.
- Remy
- Kedvenc játékosaid: Zidane, CR, Ramos, Jesé, Griezmann, Varane, Marcelo, Modric, Bappé, Ødegaard
- Kapcsolat:
Jaja, vágom.
kíváncsi leszek arra.
2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick
New England Patriots
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
New England Patriots
- P. Krisz
Híreket mennyire követted?Remy írta: ETERNALS: Nem annyira vészes ez, CSAK... Ha van jellegtelen, ebben a formában teljesen felesleges film az MCU-ban, akkor az ez! Szürke, túlnyújtott, hosszú, a fél cast pedig rém gyenge.
Sokkal több volt ebben, amire a két + jelenet is rávilágított.
Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!A hang a második jelenetben az nem más volt mint Mahershala Ali. Penge beköszönt szó szerint és képletesen is az MCU-ba.
Hogy híjják?
Bill.
Ide hallgass Bill!... Bill??!!! Mi a lófaszt hallok én, Bill?
Bill.
Ide hallgass Bill!... Bill??!!! Mi a lófaszt hallok én, Bill?
- h3x0r
Mi jön még? Nem tetszett az új halálos iramban film? Vagy nem jinxelsz el egy meccset? Esetleg Hamilton jó arc? Vissza a régi Remyt!!Remy írta: ETERNALS: Nem annyira vészes ez, CSAK... Ha van jellegtelen, ebben a formában teljesen felesleges film az MCU-ban, akkor az ez! Szürke, túlnyújtott, hosszú, a fél cast pedig rém gyenge.
- Remy
- Kedvenc játékosaid: Zidane, CR, Ramos, Jesé, Griezmann, Varane, Marcelo, Modric, Bappé, Ødegaard
- Kapcsolat:
ETERNALS: Nem annyira vészes ez, CSAK... Ha van jellegtelen, ebben a formában teljesen felesleges film az MCU-ban, akkor az ez! Szürke, túlnyújtott, hosszú, a fél cast pedig rém gyenge.
2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
New England Patriots
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
New England Patriots
- Remy
- Kapcsolat:
EGY BECSÜLETBELI ÜGY:
Mekkora film még mindig. Nicholson és Cruise, na meg az a finálé.
Mekkora film még mindig. Nicholson és Cruise, na meg az a finálé.
2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
New England Patriots
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
New England Patriots
Tick, tick... Boom!
Avagy a film melynek promotalasa kozben kerdeztek Garfieldet, hogy benne lesz-e az uj Pokemberbe.
Broadway es Musical szeretokent nagyon-nagyon elvezetes volt nekem ez a film, LMM-et imadom, es eleg erosen debutalt rendezokent is.
Garfield fantasztikusat alakit, egyik legjobbat, amit lattam tole, ha Rami Malek Oscart kapott a Bohemain Rhapsodyert, akkor ot minimum jelolni kell a dijra.
Aki szereti ezt a vilagot, annak kotelezo, mar csak a Sunday miatt is.
Netflixen fent van, magyar szinkronnal is, ami eleg jora sikeredett.
Avagy a film melynek promotalasa kozben kerdeztek Garfieldet, hogy benne lesz-e az uj Pokemberbe.
Broadway es Musical szeretokent nagyon-nagyon elvezetes volt nekem ez a film, LMM-et imadom, es eleg erosen debutalt rendezokent is.
Garfield fantasztikusat alakit, egyik legjobbat, amit lattam tole, ha Rami Malek Oscart kapott a Bohemain Rhapsodyert, akkor ot minimum jelolni kell a dijra.
Aki szereti ezt a vilagot, annak kotelezo, mar csak a Sunday miatt is.
Netflixen fent van, magyar szinkronnal is, ami eleg jora sikeredett.
Sidney Poitier Rip
In the Heat of the Night. egyik legnagyobb film, személyes kedvenc, nézzétek meg
In the Heat of the Night. egyik legnagyobb film, személyes kedvenc, nézzétek meg
- nmate
- Kedvenc játékosaid: Arbeloa
20 percet ki lehetett volna ollózni a Don't look upbol, de ez nagyon jó volt. Imádom az ilyen filmeket.
- Pipita
- Kedvenc játékosaid: Ronaldo, Zidane, Guti, Iker, Higuaín, Marcelo, Bale
- Kedvenc csapatod: Real, Leeds
Mondjuk a 007es ügynököknek eleve feltétel hogy szeressék a nőket, nem látnám a problémát
- El Sie7e
- Kedvenc játékosaid: Raúl
ha lezbi is lenneRealista24 írta: Néger, női 007es?
![]()
Van még lejjebb?![]()
“Mindig emlékezz rá; a Real Madrid azért harcol, hogy megvédje a dicsőségét, a többi csapat pedig azért harcol, hogy felérjen a Real Madrid szintjére. Ez az igazság.”
egy 64 éves Real Madrid drukker
egy 64 éves Real Madrid drukker
- 'shutterisland
- Kedvenc játékosaid: LM / GD
- Kedvenc csapatod: fcb / esp / arg
igen, ha meg egyelore heteroszexualis, akkor meg azzal is lehet majd jatszani.
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kapcsolat:
Néger, női 007es?
Van még lejjebb?
Van még lejjebb?
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- ziro4vr
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Ronaldo
Nekem az a Hereditary, na az kemény.Faust írta: Tyijj, szerintem a Witch kb a legjobb, “tiszta” ertelemben vett (ertsd, semmilyen almufajba/crossmufajba nem tartozik) horrorfilm kb az Ordoguzo ota. De legalabbis top 5. Brutaljo, a borod ala maszik teljesen.
Nem illik.
- realbeckham
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F.
Köszi szépen.
Ja hogy ez jópár éves story. Lemaradtam anno erről a " hullamrol " ezek szerint.
https://www.stuff.co.nz/entertainment/t ... -underwearrealbeckham írta: Northmanrol jut eszembe, hogy nem e tudja valaki mi ez a beteg profilkép imdbn a skarsgard gyereknek?![]()
- realbeckham
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F.
Northmanrol jut eszembe, hogy nem e tudja valaki mi ez a beteg profilkép imdbn a skarsgard gyereknek?
- Pipita
- Kedvenc játékosaid: Ronaldo, Zidane, Guti, Iker, Higuaín, Marcelo, Bale
- Kedvenc csapatod: Real, Leeds
Megnéztem a Don't look upot, nem vagyok lenyűgözve, indokolatlanul hosszú, gyakran unalomba fullad, egyszer nézhető, mint a netflix filmek 95 százaléka, de már most alig emlékszem rá, két hét múlva egy jelenetre sem fogok emlékezni belőle.
6,5/10
Menjetek inkább moziba, kijött (az Oscar díjas) Deák Kristóf új mozifilmje [url=https://www.imdb.com/title/tt13921588/]Az unoka[/url] címmel, és irtó nagy királyság, azt bátran ajánlom mindenkinek.
Egyébként ő rendezte a Foglyok című filmet is, fent van Netflixen, az is jóság, nézzetek igazi filmeket.
6,5/10
Menjetek inkább moziba, kijött (az Oscar díjas) Deák Kristóf új mozifilmje [url=https://www.imdb.com/title/tt13921588/]Az unoka[/url] címmel, és irtó nagy királyság, azt bátran ajánlom mindenkinek.
Egyébként ő rendezte a Foglyok című filmet is, fent van Netflixen, az is jóság, nézzetek igazi filmeket.
Tyijj, szerintem a Witch kb a legjobb, “tiszta” ertelemben vett (ertsd, semmilyen almufajba/crossmufajba nem tartozik) horrorfilm kb az Ordoguzo ota. De legalabbis top 5. Brutaljo, a borod ala maszik teljesen.
A Lighthouse egy nezhetetlen bloff, fuj de rossz. Nem tudom, mit varjak a Northmantol, bar elore viszketek a botoxolt vikingcsajoktol.
Mit muvelt magaval ez a no…
A Lighthouse egy nezhetetlen bloff, fuj de rossz. Nem tudom, mit varjak a Northmantol, bar elore viszketek a botoxolt vikingcsajoktol.