Elektronika
Re: Elektronika
Szigszalag.
- h3x0r
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Tudnatok nekem ajanlani egy egyszeru, ingyenes programot, amivel sorozatokrol le tudnam szedni a feliratokat/hangsavot?
- sebydani
- Kedvenc játékosaid: Raúl, Zidane, Modric, Bellingham
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Eagles
Köszi srácok, majd ma munka után beleásom magam

"A Barcelona történelme, amely az elmúlt 10 évből áll, soha nem lesz egyenlő a Real Madridéval.”- Álvaro Arbeloa
Az innr meg egy alternativa, fele annyi mint a hue es kompatibilis a birdge-dzsel. De amugy egy feher hue izzo 8k korul van, nyilvan draga, de elheto, szines mindenhova felesleges szerintem (csak ha akarod filmezeshez jatekhoz hasznalni, vagy csajozni)géza írta: Hue az jo tenyleg, de egy vagyon mire lecsereled az izzokat, foleg ha a szines verziot veszed. Budget megoldasbol a Lifx marka is egesz jo.
Hue az jo tenyleg, de egy vagyon mire lecsereled az izzokat, foleg ha a szines verziot veszed. Budget megoldasbol a Lifx marka is egesz jo.
Nekem Philips Hue van az egesz lakasban + Philips Tv, eleg mokas, csak koltseges. A ledszalag nalam a konyhaban van a pultot vilagitja, mozgasra kapcsol be - ki plusz a tvhez lehet hasznalni parr izzoval, hogy legyen meno hangulatfeny. En tudom ajanlani ha van ra keret, de rendszerben erdemes vele gondolkodni.sebydani írta: Srácok, ötletekre és tanácsokra lenne szükségem.![]()
Nappaliba az álmennyezethez keresnék valamiféle fényfüzért/szalagot. Sima téglalap a forma, 4 méter hosszú 2,5 méter széles. Esetleg valaki használt már ilyenhez Phillips Hue vagy bármilyen más márkájú "okosvilágítást"?Szeretném nem csak sima LED szalaggal elintézni hanem picit feldobnám a dolgot illetve jó lenne ha tudnám telefonról vezérelni. Bármi ötlet és okosság? Előre is köszi
![]()
-
- Kedvenc játékosaid: Zidane; Ramos
Olyan fénysor egyébként van, ami érzékeli képernyő színeit valahogy és ahhoz alkalmazkodik?
- Süti
Hát, én 5 dolláros alis szalagot dobtam a TV és az íróasztal mögé, az is megy teló appról gond nélkül, villog meg minden, pillanatok alatt XI. kerületi Berghaint csinálok a lakásból.
Szívesen.
Szívesen.

Legends Never Die.
...popped into the penalty area towards Zidaaaaane! Oh, fantastic...
Real Madrid will be back.
You can put that on a poster.
Stick it on your wall.
Pray to it every night.
We will be back.

Stick it on your wall.
Pray to it every night.
We will be back.
- sebydani
- Kedvenc játékosaid: Raúl, Zidane, Modric, Bellingham
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Eagles
Srácok, ötletekre és tanácsokra lenne szükségem.
Nappaliba az álmennyezethez keresnék valamiféle fényfüzért/szalagot. Sima téglalap a forma, 4 méter hosszú 2,5 méter széles. Esetleg valaki használt már ilyenhez Phillips Hue vagy bármilyen más márkájú "okosvilágítást"?
Szeretném nem csak sima LED szalaggal elintézni hanem picit feldobnám a dolgot illetve jó lenne ha tudnám telefonról vezérelni. Bármi ötlet és okosság? Előre is köszi

Nappaliba az álmennyezethez keresnék valamiféle fényfüzért/szalagot. Sima téglalap a forma, 4 méter hosszú 2,5 méter széles. Esetleg valaki használt már ilyenhez Phillips Hue vagy bármilyen más márkájú "okosvilágítást"?

"A Barcelona történelme, amely az elmúlt 10 évből áll, soha nem lesz egyenlő a Real Madridéval.”- Álvaro Arbeloa
Merre találhatok ilyen matricát sütemény? Lehet rossz szavakkal keresem de sehol semmi

Jó ötlet, kösziSüti írta: Bill-re egyébként matricák is vannak, ha költséghatékonyan akarod megoldani.![]()

- Süti
Bill-re egyébként matricák is vannak, ha költséghatékonyan akarod megoldani.

Legends Never Die.
Stick it on your wall.
Pray to it every night.
We will be back.

Stick it on your wall.
Pray to it every night.
We will be back.
- nmate
- Kedvenc játékosaid: Arbeloa
Magic mouse tényleg necces, ha nem szereted normál egér jó lesz, lényeg hogy kényelmes legyen. Nem tudom milyen melót végzel, de lehet a MM felesleges is teljesen. Billentyűzettel nem tökölnék, ha csak nem akarsz egész nap kurvaanyázniHalfkey írta: Stationt meg monitort kaptam jah. Bill is mukodik az univerzalis csak agyfasz h nem az van rajta amit csinal.

Stationt meg monitort kaptam jah. Bill is mukodik az univerzalis csak agyfasz h nem az van rajta amit csinal.
- nmate
Docking station esetén mondjuk érdemes használt Delleket nézni, én 20-asért vettem, 90 wattos saját, gyári dell töltőmet meg kicseréltem a céges raktárban 130 wattosra

A magic mouse az eleg megoszto, en inkabb egy kulso trackpadot ajanlok hozza.Halfkey írta: Kösz, majd váltogatom, az a biztos
Közben elkezdtem első munkanapom Macen és már felkúrt. Tud valaki ajánlani hozzá való bill+egér kombót aminek Maces a gombleosztása?
Az official 100k, annyit nem költenék rá.
Kerdezz ra a cegnel, hogy adnak-e, altalaban ezeket azert biztositani kene nekik. Monitor, billentyuzet, eger, headset, plusz machez egy jo docking stationt is illene adni.
- nmate
Én Macnél anno bárminél agyfaszt kaptam, ami nem Apple. Inkább spórolj még egy kis pénzt és várj 1-2 hónapot.
- hehetheoriginal
- Kedvenc játékosaid: elfenomeno
- Süti
Neten vannak ilyen háttérképek, amin az apple féle bill kombók vannak. Anno mikor váltottam kb 2 hónap alatt ezzel megszoktam hogy mi merre.
Legends Never Die.
Stick it on your wall.
Pray to it every night.
We will be back.

Stick it on your wall.
Pray to it every night.
We will be back.
Nem fizetném ki inkább a cégnekhehetheoriginal írta:parancsoljHalfkey írta: Kösz, majd váltogatom, az a biztos
Közben elkezdtem első munkanapom Macen és már felkúrt. Tud valaki ajánlani hozzá való bill+egér kombót aminek Maces a gombleosztása?
Az official 100k, annyit nem költenék rá.
ebbe belebaszhatod az egesz szart, ahogy van
amugy logitechnél nézz szét, olcsobb, de jo minosegu.