Nem azért, mert én sem csípem Laportát, de amekkora foshalmazt vett a nyakába nagyon nincs mit felróni neki. Ki kell szórnia a ballasztot akár ingyen is.flori írta: Röhöghetünk, de simán kinézem Laportából, hogy all in-ben elviszi a norvégot.
Eddig azért nem egy sikersztori az ő visszatérése sem, amekkora pofája volt a plakátokkal, olyan gyenge eddig a menedzsment. Dörzsölt figura, de bármit csinál már, hivatalosan az ő nevéhez fűződik Messi távozása, ami örök stigma lesz rajta. Valószínűleg ő sem sejtette, hogy ekkora a szar, próbálja ezt megelőzni és kockáztat ezekkel az igazolásokkal. Értitek, úgy leigazol valakit 60 millióért, hogy nem biztos a nevezése. Őrület mi mehet ott a háttérben, mekkora káosz lehet.
Szerintem egy útja van, és azt is fogja választani. Jönnek majd a keleti szponzorok, nou camp felújítás, és a drága igazolások. Előre eladósítja a klubot, de ha jönnek a sikerek, akkor valóban növekedni fognak a bevételek és az évek alatt kihozhatja nullára a klubot. Azonban a matek nem ilyen egyszerű, akkora zakó lehet ebből klub szinten, hogy abból 10-20 év alatt nem jön fel a csapat.
Xavi kinevezése nem volt hülyeség. Az idei szezonjuk úgy is kuka, ezért lehet játszatni a la masias arcokat, és ha vaegy beválik az nekik óriási nyereség.
Azt nem tudom honnan szedne pénzt Haaland kategóriájú igazolásokra, de egy ekkora klub, mint a Barca sok mindent elbír. Max majd fizetik a kölcsönök kölcsönét 50 évig.