Hallgattam, most már felismerem egy kocsmakvízen legalábblestat írta:My Dear Melancholy-it is nyomasd batran ha már Weeknd.

HozzászólásSzerző: nmate » 2022. január 7., péntek 6:42
Hallgattam, most már felismerem egy kocsmakvízen legalábblestat írta:My Dear Melancholy-it is nyomasd batran ha már Weeknd.
HozzászólásSzerző: lestat » 2022. január 6., csütörtök 21:51
HozzászólásSzerző: Yazid » 2022. január 6., csütörtök 20:20
HozzászólásSzerző: nmate » 2022. január 4., kedd 13:10
Hát, úgy értem ez egy jó pop szám, mert dallamos es széles rétegeket megfog. Rádiót idézőjelek között írtam, nem véletlen. Nem hallgatok rádiótel magico írta: A Blinding Lights szerintem azért érződik tucat számnak, mert konkrétan 2 éve a legtöbbet nyomatott zene a földön
Nem, vezetékes fejhallgatón hallgatok minden ilyet, bt is off ilyenkorhehetheoriginal írta:persze ne vmi gagyi airpods legyen a füledben
HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2022. január 4., kedd 10:34
scared to live es a faith azert odateszi, pláne élőben.nmate írta:Ránézek erre a hétvégére, mitől ajnározzák annyira, mivel nem értem a "rádióból" hallott számok alapján. A Blinding Lights az pl. tök tucat szám, csak szépen van összeollózva catchy 80-as évek miami vibe zenékből. Szóval kíváncsi vagyok, letolok egy két albumot tőle majd.el magico írta: Pénteken új albummal jelentkezik The WeekndAfter Hours után jön most a Dawn.
Kíváncsi leszek, az előzővel elég magasra tette a lécet. Remélem pár zene erejére még azért belecsempészik egy kis 80-as évek vibeot![]()
Dawn FM Trailer
Ha már rózsaszín 80-as évek
Savage - Only You
HozzászólásSzerző: el magico » 2022. január 4., kedd 9:50
A Blinding Lights szerintem azért érződik tucat számnak, mert konkrétan 2 éve a legtöbbet nyomatott zene a földönnmate írta: Ránézek erre a hétvégére, mitől ajnározzák annyira, mivel nem értem a "rádióból" hallott számok alapján. A Blinding Lights az pl. tök tucat szám, csak szépen van összeollózva catchy 80-as évek miami vibe zenékből. Szóval kíváncsi vagyok, letolok egy két albumot tőle majd.
HozzászólásSzerző: nmate » 2022. január 4., kedd 9:27
Ránézek erre a hétvégére, mitől ajnározzák annyira, mivel nem értem a "rádióból" hallott számok alapján. A Blinding Lights az pl. tök tucat szám, csak szépen van összeollózva catchy 80-as évek miami vibe zenékből. Szóval kíváncsi vagyok, letolok egy két albumot tőle majd.el magico írta: Pénteken új albummal jelentkezik The WeekndAfter Hours után jön most a Dawn.
Kíváncsi leszek, az előzővel elég magasra tette a lécet. Remélem pár zene erejére még azért belecsempészik egy kis 80-as évek vibeot![]()
Dawn FM Trailer
HozzászólásSzerző: el magico » 2022. január 3., hétfő 20:44
HozzászólásSzerző: nmate » 2022. január 3., hétfő 8:00
HozzászólásSzerző: ferni » 2021. december 30., csütörtök 11:35
HozzászólásSzerző: ferni » 2021. december 29., szerda 11:41
HozzászólásSzerző: portillo » 2021. december 29., szerda 10:23
Akkot most jöhet ez nálam is.nmate írta: Ha Dire Straits, akkor making movies album.
Oda majd mást tartogatokFaust írta: Köszi hogy bedobtad, igazi zeneklub matéria egyébként a cucc. Csak nem ezen a fórumon.![]()
HozzászólásSzerző: nmate » 2021. december 29., szerda 5:58
HozzászólásSzerző: Faust » 2021. december 28., kedd 21:56
Baszki portillo, két napja a Dire straits c. album szól.portillo írta: Nekem olyan, hogy tökéletes, nem igazán van, de így elsőre ez jutott eszembe:
Dire straits - Sultans og swing
Ami Knopfel éneklés címén művel, az szigorúan nézve teljesen értelmetlen, de közben még is zseniálisan működik, a háttérben a dallam pedig egyből fülbe mászik, pedig szintén nincsen túlbonyolítva.
HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2021. december 28., kedd 20:24
Hát amúgy a MBDTF producerileg simán minden idők egyik legjobb albuma. Más kérdés hogy West egy gyökér de akkor is.el magico írta: Számomra Kanye West - Runaway. Akárhányszor meghallgatom mindig találok benne valami újat. Mestermunka.
HozzászólásSzerző: géza » 2021. december 28., kedd 20:03
HozzászólásSzerző: ferni » 2021. december 27., hétfő 18:55
HozzászólásSzerző: 'shutterisland » 2021. december 27., hétfő 16:54
HozzászólásSzerző: Faust » 2021. december 27., hétfő 14:46
Pfu bazzeg, ezt ma sem fogom tudni kilőni.portillo írta: Nekem olyan, hogy tökéletes, nem igazán van, de így elsőre ez jutott eszembe:
Dire straits - Sultans og swing
Ami Knopfel éneklés címén művel, az szigorúan nézve teljesen értelmetlen, de közben még is zseniálisan működik, a háttérben a dallam pedig egyből fülbe mászik, pedig szintén nincsen túlbonyolítva.
Jelenlévő fórumozók: 8 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem