a zárójeles rész plusz egy, szebben le se lehetne írni, pedig már unatkoztam 29-én, de úgy látszik balga voltam
HozzászólásSzerző: Kerlon » 2022. január 3., hétfő 18:11
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2022. január 3., hétfő 17:53
Soha nem tennék ilyet.hehetheoriginal írta: Ugyis tulcsordul es kitiltasz ismerem mar magam![]()
HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2022. január 3., hétfő 17:14
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2022. január 3., hétfő 17:10
Nagyon belekezdtél így 22-benhehetheoriginal írta: A szellemirtokat
(Ugy erzem ma kulonosen produktiv, segitokesz es proaktiv vagyok ugy elso munkanap, hogy a kurvafaszbasszameg)
HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2022. január 3., hétfő 17:08
HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2022. január 3., hétfő 17:02
HozzászólásSzerző: csababarca » 2022. január 3., hétfő 16:39
Hihetetlen, a enaplós helpdesk mond A-t, a bank meg B-t.Realista24 írta:Erre nyilván hamarabb lesz válaszcsababarca írta: Ha valaki csinált már enaplót úgy hogy ketten voltak tulajok, és hitel is volt az írjon rám pls.![]()
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2022. január 3., hétfő 14:59
Erre nyilván hamarabb lesz válaszcsababarca írta: Ha valaki csinált már enaplót úgy hogy ketten voltak tulajok, és hitel is volt az írjon rám pls.
HozzászólásSzerző: csababarca » 2022. január 3., hétfő 14:55
HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2022. január 3., hétfő 14:33
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2022. január 3., hétfő 13:38
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2022. január 2., vasárnap 22:02
Van megoldás, köss csomót az ujjadra és nem reagálsz, ragályos hülyére.zoli0415 írta:Elnézést de engem is felidegesít, ha megválaszolok egy kérdést amibe Te háromszor belekötsz annak ellennére, hogy Te magad is bemásolod ugyan azt a helyes választ de mégsem adsz igazat. Részemről ez a téma lezárva.Realista24 írta:
Mit csodálkozol ha elkezdesz szemelyeskedni?
Ha nem teszed, még meg is köszönöm.
HozzászólásSzerző: zoli0415 » 2022. január 2., vasárnap 21:59
Elnézést de engem is felidegesít, ha megválaszolok egy kérdést amibe Te háromszor belekötsz annak ellennére, hogy Te magad is bemásolod ugyan azt a helyes választ de mégsem adsz igazat. Részemről ez a téma lezárva.Realista24 írta:Mit csodálkozol ha elkezdesz szemelyeskedni?zoli0415 írta:
Egy "köszönöm a tájékoztatást" elég lett volna. Nyilván, ha én idiótáználak le már repülnék ugye?
Ha nem teszed, még meg is köszönöm.
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2022. január 2., vasárnap 21:46
Mit csodálkozol ha elkezdesz szemelyeskedni?zoli0415 írta:Egy "köszönöm a tájékoztatást" elég lett volna. Nyilván, ha én idiótáználak le már repülnék ugye?Realista24 írta:
És akkor a személyeskedés nem maradhat el.
Idióta.
HozzászólásSzerző: zoli0415 » 2022. január 2., vasárnap 21:43
Egy "köszönöm a tájékoztatást" elég lett volna. Nyilván, ha én idiótáználak le már repülnék ugye?Realista24 írta:És akkor a személyeskedés nem maradhat el.zoli0415 írta:
Na mégegyszer...így kezdődik a törvény amit linkeltél: személygépkocsi és 3,5 tonna megengedett össztömegnél nem nehezebb teherautóknál, télies útviszonyok esetén Ausztriában kötelező..." tehát nem csak 3.5 tonna felett. Én ezt itt lezárom mert ezen nincs mit tovább ragozni, ez fekete-fehér. Szívesen mondanám, hogy igazad van mert tudom, hogy addig úgysem nyugszol meg, de ez most sajnos nincs így.
Idióta.
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2022. január 2., vasárnap 21:16
És akkor a személyeskedés nem maradhat el.zoli0415 írta:Na mégegyszer...így kezdődik a törvény amit linkeltél: személygépkocsi és 3,5 tonna megengedett össztömegnél nem nehezebb teherautóknál, télies útviszonyok esetén Ausztriában kötelező..." tehát nem csak 3.5 tonna felett. Én ezt itt lezárom mert ezen nincs mit tovább ragozni, ez fekete-fehér. Szívesen mondanám, hogy igazad van mert tudom, hogy addig úgysem nyugszol meg, de ez most sajnos nincs így.Realista24 írta:
3,5 tonna felett.
HozzászólásSzerző: zoli0415 » 2022. január 2., vasárnap 20:53
Na mégegyszer...így kezdődik a törvény amit linkeltél: személygépkocsi és 3,5 tonna megengedett össztömegnél nem nehezebb teherautóknál, télies útviszonyok esetén Ausztriában kötelező..." tehát nem csak 3.5 tonna felett. Én ezt itt lezárom mert ezen nincs mit tovább ragozni, ez fekete-fehér. Szívesen mondanám, hogy igazad van mert tudom, hogy addig úgysem nyugszol meg, de ez most sajnos nincs így.Realista24 írta:3,5 tonna felett.zoli0415 írta:
Tekerhetjük ezt a kérdést bármeddig de a lényeg az, hogy a téligumi felszerelve a hólánc pedig tartozékként kötelezö!
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2022. január 2., vasárnap 20:39
3,5 tonna felett.zoli0415 írta:Tekerhetjük ezt a kérdést bármeddig de a lényeg az, hogy a téligumi felszerelve a hólánc pedig tartozékként kötelezö!hehetheoriginal írta: en ugy tudom, hogy a gumi nyilvan kotelezo, de a holanc csak akkor, ha olyan uton vagy kenytelen menni. ugy ertem kell legyen a csomagtartoban.
pl az alpokban, ha sielni mesz.
de városban nem fogja csekkolni a yard télen, foleg, hogy van rendes kozuttisztitas hó eseten
HozzászólásSzerző: zoli0415 » 2022. január 2., vasárnap 20:25
Tekerhetjük ezt a kérdést bármeddig de a lényeg az, hogy a téligumi felszerelve a hólánc pedig tartozékként kötelezö!hehetheoriginal írta: en ugy tudom, hogy a gumi nyilvan kotelezo, de a holanc csak akkor, ha olyan uton vagy kenytelen menni. ugy ertem kell legyen a csomagtartoban.
pl az alpokban, ha sielni mesz.
de városban nem fogja csekkolni a yard télen, foleg, hogy van rendes kozuttisztitas hó eseten
HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2022. január 2., vasárnap 20:18
Jelenlévő fórumozók: 10 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem