ToniKroos írta:
Steve írta:
Mondjuk azt megjegyezném, hogy pandémia idején qva fontos volt röpködni Madrid és májámi között, hogy aztán ott pózolhasson és fogsort,fukszot, kosoras cipőt villanthasson.
Szvsz ha az ember omikron meg minden kutyaxar közepette utazgat, kosár meccsekre jár, fél világot ölelgeti és pózol mindenkivel, akkor nem is lenne csoda ha elkapja.
20 évesen mindened megvan és teli vagy pénzzel. Az időd nagy részét a foci teszi ki. Ha van egy kis szabadidőd valószínű te sem otthon ültél volna a PS előtt. Szerintem nincs ebben semmi kivetni való, ha jól tudom asszony, gyerek sincs aki még otthon tarthatná. A második részével egyet értek, mikor lattam pózolni, szinte 100%ig biztos voltam benne, hogy elkapja.
Persze abszolút igazad van. Igazából nem akartam itt véleményt mondani, hogy ez jó vagy sem, ráadásul azon sem lennék meglepődve ha a csapat szponzorálná ezeket az utazásokat, hogy gyerek és feleség hiányában népszerűsítse kicsit még a Föld azon oldalán a csapatot, plusz nyaralgasson, pihenjen. Ha maga utazott az is teljesen érthető.
Csak annyit akartam megjegyezni, hogy ha valaki utazgat orrba-szájba, teli kosár arénákba jár és ölelget egy rakat embert, akkor benne van a dologban, hogy elkapja. Ez van.
Az meg a csapat és a játékos közötti dolog, hogy ennek mennyire örül a Real.