Én azt se melyik sportágban.Realista24 írta: Lacroixot vesszük meg 30milioert.
Nem tudom melyik oldalon játszik.

HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2022. január 1., szombat 20:09
Én azt se melyik sportágban.Realista24 írta: Lacroixot vesszük meg 30milioert.
Nem tudom melyik oldalon játszik.
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2022. január 1., szombat 20:08
Lacroixot vesszük meg 30milioert.ziro4vr írta:Pont nekünk adná őt is oda a hajcsár.SzB írta: Hakimi?![]()
Beszédes ha már a franciák se találnak egy posztra embert, akkor ott gáz van a teljes piacon is. Reece James nem rossz még, előbb hoznám őt onnan mint Rüdigert.
HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2022. január 1., szombat 20:06
Pont nekünk adná őt is oda a hajcsár.SzB írta: Hakimi?
HozzászólásSzerző: p.csabi1 » 2022. január 1., szombat 20:03
Nem hiszem el,hogy ez nem tűnik fel senkinek hogy össze vissza vannak az eredmények.Faust írta: Kiválóak ezek a tesztek.![]()
HozzászólásSzerző: Steve » 2022. január 1., szombat 19:58
Persze abszolút igazad van. Igazából nem akartam itt véleményt mondani, hogy ez jó vagy sem, ráadásul azon sem lennék meglepődve ha a csapat szponzorálná ezeket az utazásokat, hogy gyerek és feleség hiányában népszerűsítse kicsit még a Föld azon oldalán a csapatot, plusz nyaralgasson, pihenjen. Ha maga utazott az is teljesen érthető.ToniKroos írta:20 évesen mindened megvan és teli vagy pénzzel. Az időd nagy részét a foci teszi ki. Ha van egy kis szabadidőd valószínű te sem otthon ültél volna a PS előtt. Szerintem nincs ebben semmi kivetni való, ha jól tudom asszony, gyerek sincs aki még otthon tarthatná. A második részével egyet értek, mikor lattam pózolni, szinte 100%ig biztos voltam benne, hogy elkapja.Steve írta: Mondjuk azt megjegyezném, hogy pandémia idején qva fontos volt röpködni Madrid és májámi között, hogy aztán ott pózolhasson és fogsort,fukszot, kosoras cipőt villanthasson.
Szvsz ha az ember omikron meg minden kutyaxar közepette utazgat, kosár meccsekre jár, fél világot ölelgeti és pózol mindenkivel, akkor nem is lenne csoda ha elkapja.
HozzászólásSzerző: SzB » 2022. január 1., szombat 19:58
Hakimi?kodo írta:Nem igazán van elarasztva veluk a piac.Steve írta:
Amúgy jobb hátvédbe nem lehetne valami jóárúsított fiatal tehetséget behúzni?LV nem szint, Carvajal max 2db meccs per szezon.
HozzászólásSzerző: R. Carlos » 2022. január 1., szombat 19:46
Jó hát azt tudtuk, hogy nem az eszéről volt híres, már az elejétől fogvaSteve írta: Mondjuk azt megjegyezném, hogy pandémia idején qva fontos volt röpködni Madrid és májámi között, hogy aztán ott pózolhasson és fogsort,fukszot, kosoras cipőt villanthasson.
Szvsz ha az ember omikron meg minden kutyaxar közepette utazgat, kosár meccsekre jár, fél világot ölelgeti és pózol mindenkivel, akkor nem is lenne csoda ha elkapja.
HozzászólásSzerző: ToniKroos » 2022. január 1., szombat 19:36
20 évesen mindened megvan és teli vagy pénzzel. Az időd nagy részét a foci teszi ki. Ha van egy kis szabadidőd valószínű te sem otthon ültél volna a PS előtt. Szerintem nincs ebben semmi kivetni való, ha jól tudom asszony, gyerek sincs aki még otthon tarthatná. A második részével egyet értek, mikor lattam pózolni, szinte 100%ig biztos voltam benne, hogy elkapja.Steve írta: Mondjuk azt megjegyezném, hogy pandémia idején qva fontos volt röpködni Madrid és májámi között, hogy aztán ott pózolhasson és fogsort,fukszot, kosoras cipőt villanthasson.
HozzászólásSzerző: Steve » 2022. január 1., szombat 19:16
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2022. január 1., szombat 18:55
Ancelotti: We have to evaluate it. Courtois is fine, it may have been a false positive. He has not had symptoms, he has done individual work at home. He trained well today and I think he can play tomorrow.Faust írta: Kiválóak ezek a tesztek.![]()
HozzászólásSzerző: Faust » 2022. január 1., szombat 17:50
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2022. január 1., szombat 17:36
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2022. január 1., szombat 12:47
HozzászólásSzerző: kodo » 2022. január 1., szombat 12:23
Nem igazán van elarasztva veluk a piac.Steve írta:
Amúgy jobb hátvédbe nem lehetne valami jóárúsított fiatal tehetséget behúzni?LV nem szint, Carvajal max 2db meccs per szezon.
HozzászólásSzerző: Steve » 2022. január 1., szombat 12:05
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2022. január 1., szombat 12:00
hehetheoriginal írta:az.A beton öcskös alatt szerintem Tchouamenire gondolsz, a másik nem tudom ki lehet.
1 meccsen láttam a franciákoknál, meggyőzött.
jo nyilvan bolondozok csak, de azt a fórumot kellene majd megnezni, ahol R24 az admin es elöl meg benzema-bappe-dembele szaladgálDe hagyjuk már, hogy Punishert "elcseréljük" egy ilyen pénzéhes üveglábúra. Ha csak rá plusz embereket kell állítani, képzeljük el mi lesz itt egy esetleges Vini-Haaland-Mbappe triónál![]()
![]()
HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2022. január 1., szombat 11:49
az.A beton öcskös alatt szerintem Tchouamenire gondolsz, a másik nem tudom ki lehet.
jo nyilvan bolondozok csak, de azt a fórumot kellene majd megnezni, ahol R24 az admin es elöl meg benzema-bappe-dembele szaladgálDe hagyjuk már, hogy Punishert "elcseréljük" egy ilyen pénzéhes üveglábúra. Ha csak rá plusz embereket kell állítani, képzeljük el mi lesz itt egy esetleges Vini-Haaland-Mbappe triónál![]()
HozzászólásSzerző: halamadrid » 2022. január 1., szombat 10:40
A beton öcskös alatt szerintem Tchouamenire gondolsz, a másik nem tudom ki lehet.hehetheoriginal írta: espn szerint mindket allatot akarjuk eccerre elore a nyaron.
Daaaaa captain obvious
Még a vini dembele csere (akar hogy vinyo angliaba vagy mashova) , kp-ra a beton uj francia öcsköst (nem jut eszembe a neve, de mar valogatott) meg még valami atombeton tamado szelsohatved, aztan lehet jegyeket rendelni a beelldontokre
![]()
HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2022. január 1., szombat 10:20
HozzászólásSzerző: Halfkey » 2022. január 1., szombat 10:11
Szerintem is, de megegyezni és aláírni más kérdésRealista24 írta:Sztem meg már nyáron megegyeztekHalfkey írta: Úgy érzem sajnos BL meccsig nem lesz aláírva semmi, de remélem Perez felbérelt egy testőrbrigádot aki nem enged mást Kylian fiú közelébe.![]()
Jelenlévő fórumozók: 19 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem