Eden Hazard
- flori
Re: Eden Hazard - 7
Mondjuk a tornazsákjában több foci van, mint Asensioban valaha is lesz. Mindkettő szégyen kategória, ég rajtuk a madridi mez. Főleg a 7-es.
Remélhetőleg mindenki érzi majd júliusban, hogy ez itt megfőtt, mert szerencsére a fizuja is horror.
Remélhetőleg mindenki érzi majd júliusban, hogy ez itt megfőtt, mert szerencsére a fizuja is horror.
¡Va!
¡1, 2 y 3, Madrid!
¡1, 2 y 3, Madrid!
- BlancoMark
Ez az utolso perc zsenialis volt. Haromszor megkapta a balon es haromszor elkezdett forgolodni ahelyett hogy bekrta volna a kapu kozelebe a labdat.

- ___Samy___
Mar nem azert, de a masodik felidoben o volt az egyetlen hasznalhato ember. Inkabb a tobbieket kellene elovenni.
"We will not fight for one decade, when Madrid is the best club of the last century and the best club in history, also the best in the last decade and is the best because we never do something like that, not appreciate someone success"
- Kercsó
- Kedvenc játékosaid: R9, Kroos, Guti, Zidane, Bellingham
csetlik-botlik. undorító amit játék címén mutat... fuera!
#whatisyourexcuse
Zinedine Zidane - When I retire I'll say, I managed Kroos.
"Mégis, ha legvégül össze kellene foglalnom a sikereim okát, csak annyit mondanék, hogy mindig én akartam jobban." Benedek Tibor
Zinedine Zidane - When I retire I'll say, I managed Kroos.
"Mégis, ha legvégül össze kellene foglalnom a sikereim okát, csak annyit mondanék, hogy mindig én akartam jobban." Benedek Tibor
- halamadrid
- Kedvenc játékosaid: C. Ronaldo, Modrić, Asensio, Ramos, Casemiro, Marcelo, Håland, Fede
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
19 júniusában 150et ért. Nem tudom volt-e még valakinél ehhez hasonló esésHalfkey írta: Na vinyo hatására megnéztem egész Realt transfermarkton. Fú gyerekek, Eden 18m, egy értéken CeballossalSzerencsétlen hova süllyedt.
Mármint Ceba![]()

Ceballos: “When I saw all those players — Karim, Carvajal, Modric… — playing cards just a few hours before the game I thought ‘wow, well, there’s calmness anyway’. I couldn’t even sleep.”

- halamadrid
- Kedvenc játékosaid: C. Ronaldo, Modrić, Asensio, Ramos, Casemiro, Marcelo, Håland, Fede
Halfkey írta: Na vinyo hatására megnéztem egész Realt transfermarkton. Fú gyerekek, Eden 18m, egy értéken CeballossalSzerencsétlen hova süllyedt.
19 júniusában 150et ért. Nem tudom volt-e még valakinél ehhez hasonló esés![]()
Mármint Ceba![]()
Ceballos: “When I saw all those players — Karim, Carvajal, Modric… — playing cards just a few hours before the game I thought ‘wow, well, there’s calmness anyway’. I couldn’t even sleep.”

Na vinyo hatására megnéztem egész Realt transfermarkton. Fú gyerekek, Eden 18m, egy értéken Ceballossal
Szerencsétlen hova süllyedt.
Mármint Ceba

Mármint Ceba

- R. Carlos
- Kedvenc játékosaid: Daniel Carvajal, Xabi Alonso, Roberto Carlos
Sajnos sebessége se nagyon van, amellett hogy bizonytalan. A tudás meg van, de az én véleményem az, hogy ő belőle már sosem lesz húzóember. Asensio meg Rodrygo szintjét is nehéz lesz elérnie ha egészségesek lesznek, így mellőzve lesz. Sajnálom, mert nagyon vártam, hogy jöjjön anno és örültem is neki...p.csabi1 írta: Hát én nem tudom de én nekem az jött le,hogy be van szarva.Tegnap is egyszerűen nem mert megindulni előre.Jobb volt mint ezelőtt,de a ziccerét is Benzemának akarta leadni pedig azt simán bekellett volna verni neki.
"When everyone thinks we are dead and buried we go and win the Champions League. This is what Real Madrid is all about." - Alvaro Arbeloa
Hát én nem tudom de én nekem az jött le,hogy be van szarva.Tegnap is egyszerűen nem mert megindulni előre.Jobb volt mint ezelőtt,de a ziccerét is Benzemának akarta leadni pedig azt simán bekellett volna verni neki.
„Úgy élünk együtt, két kis idegen,
valahol messze, mese-szigeten.”
valahol messze, mese-szigeten.”
- R. Carlos
- Kedvenc játékosaid: Daniel Carvajal, Xabi Alonso, Roberto Carlos
Sose. Sajnos kb. annyira volt jó ez az ember, hogy amikor már mindenki covid-os a posztján, akkor két meccsre összeszedjék és hozzon egy vállalható produktumot.flori írta: Ancelotti: "We had doubts about Hazard's physical condition but he did very well tonight. He's back, yes."
Lesz ez valaha no doubts?![]()
"When everyone thinks we are dead and buried we go and win the Champions League. This is what Real Madrid is all about." - Alvaro Arbeloa
Mielott ujra leserul.

- flori
Ancelotti: "We had doubts about Hazard's physical condition but he did very well tonight. He's back, yes."
Lesz ez valaha no doubts?
Lesz ez valaha no doubts?

¡Va!
¡1, 2 y 3, Madrid!
¡1, 2 y 3, Madrid!
Es ugyanennyi golt is lott melle.realistahuni írta:Mindjárt más.El Sie7e írta: Tm-en hetet számoltam össze![]()
![]()
![]()
Cének anno ez egy átlag április volt, szerdán egy bayern aztán hétvégén a tűpontosan beprogramált clásico.
- realistahuni
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Van Nistelrooy, Modric,
- Kedvenc csapatod: Los negros
Mindjárt más.El Sie7e írta: Tm-en hetet számoltam össze

Cének anno ez egy átlag április volt, szerdán egy bayern aztán hétvégén a tűpontosan beprogramált clásico.
- Pad'em
Nem mintha nem lenne krva mind1, de ez az 5 a korrekt szám

Realista24 írta: Yesterday's game against Cadiz was the 5th time Eden Hazard played the full 90' since his arrival in 2019:
- Club Brugge (2019)
- Leganes (2019)
- Real Betis (2019)
- Real Sociedad (2019)
- Cadiz (2021)
"Down for Rodrygo... Éder Militao. Carvajal. It's Carvajal's cross... RODRYGOOO, oooh it's extraordinary!!! They prayed for miracles and miracles arrived! REAL MADRID, THE TEAM OF DREAMS. Where has that come from? How did that happen?!"
- El Sie7e
- Kedvenc játékosaid: Raúl
Kettő vagy hét totál mindegyRealista24 írta: Amúgy én pont leszarom![]()
Mindketto gaz két és fel szezon alatt

“Mindig emlékezz rá; a Real Madrid azért harcol, hogy megvédje a dicsőségét, a többi csapat pedig azért harcol, hogy felérjen a Real Madrid szintjére. Ez az igazság.”
egy 64 éves Real Madrid drukker
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kapcsolat:
Amúgy én pont leszarom

Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- El Sie7e
- Kedvenc játékosaid: Raúl
Tm-en hetet számoltam össze
“Mindig emlékezz rá; a Real Madrid azért harcol, hogy megvédje a dicsőségét, a többi csapat pedig azért harcol, hogy felérjen a Real Madrid szintjére. Ez az igazság.”
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kapcsolat:
The match vs Cádiz was the second time Hazard played a full 90 minutes with Real Madrid. The first time was in 2019 against Real Sociedad. Marca is ezt írja.poronty írta:Ami nyilván nem igaz.Amúgy a hétvégi volt a 2. alkalom, hogy teljes 90 percet a pályán töltötte mióta itt van.
Más meg ezt:
Yesterday's game against Cadiz was the 5th time Eden Hazard played the full 90' since his arrival in 2019:
- Club Brugge (2019)
- Leganes (2019)
- Real Betis (2019)
- Real Sociedad (2019)
- Cadiz (2021)
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
-
- Kedvenc játékosaid: M. Laudrup, Modric, Kroos, Courtois, Fede
Ami nyilván nem igaz.Amúgy a hétvégi volt a 2. alkalom, hogy teljes 90 percet a pályán töltötte mióta itt van.
-----------Courtois
Fede--Saliba--Gvardiol-Mendes
------Tonali-----------Neves
Cherki------Musiala-----Bappé
-------------Haaland
https://www.youtube.com/watch?v=kRzMmt_MFko
Fede--Saliba--Gvardiol-Mendes
------Tonali-----------Neves
Cherki------Musiala-----Bappé
-------------Haaland
https://www.youtube.com/watch?v=kRzMmt_MFko