Szóval te így nevezed a különféle alkoholtartalmú italokat.hehetheoriginal írta: en bevasaroltam 6 társast, ákciós vót kari előtt, csak azert kerdem van e olyan, amit esetleg meg nem probaltam![]()
Mi az Azul-t vettük most, próbálta már valaki?
HozzászólásSzerző: Remy » 2021. december 31., péntek 19:52
Szóval te így nevezed a különféle alkoholtartalmú italokat.hehetheoriginal írta: en bevasaroltam 6 társast, ákciós vót kari előtt, csak azert kerdem van e olyan, amit esetleg meg nem probaltam![]()
HozzászólásSzerző: Steve » 2021. december 31., péntek 19:51
Activity?!hehetheoriginal írta: en bevasaroltam 6 társast, ákciós vót kari előtt, csak azert kerdem van e olyan, amit esetleg meg nem probaltam![]()
HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2021. december 31., péntek 19:46
HozzászólásSzerző: Caraway » 2021. december 31., péntek 19:45
Nem, csak ilyen atlagosokkal, amik mokasak tarsasagba. Most ezeket hoztam: Sequence, Catan telepesei, Tabu, Detektiv klub, Fogda szappant, Fedonevek, Love letters.hehetheoriginal írta:Milyen tarsassal csapatjatok?Caraway írta: Tarsasozunk meg iszogatunk paran barati tarsasagba, szoval eleg lajti lesz.
Vmi expert motyo?
HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2021. december 31., péntek 19:45
de elotte megoltel par embertKöszi! Szerencsére nincsenek tünetek, és minden OK. Simán lehet, hogy már kifelé vagyok belőle.
az tuti nem élő adásSas kabaré.
kettonk kozul nem en gyujtom a fekáliámat a 3 kilós nutellásdobozbaHehe leért a nutellas csupor aljára és ráunt.![]()
HozzászólásSzerző: Steve » 2021. december 31., péntek 19:43
Következő kérdés:hehetheoriginal írta:Milyen tarsassal csapatjatok?Caraway írta: Tarsasozunk meg iszogatunk paran barati tarsasagba, szoval eleg lajti lesz.
Vmi expert motyo?
HozzászólásSzerző: BLaZE » 2021. december 31., péntek 19:37
Köszi! Szerencsére nincsenek tünetek, és minden OK. Simán lehet, hogy már kifelé vagyok belőle.Realista24 írta:Az igenBLaZE írta:
Én a mai pozitív PCR teszt után itthon a macsekkal és megnézzük az AMC-n a háromfejű cápát, utánna meg a Zombik akváriumátIgazi trash év zárás, mint amilyen volt ez az év
![]()
jobbulast.
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2021. december 31., péntek 19:32
Az igenBLaZE írta:Én a mai pozitív PCR teszt után itthon a macsekkal és megnézzük az AMC-n a háromfejű cápát, utánna meg a Zombik akváriumáth3x0r írta: Ha már másik topican szóba került a piálás, ki mit csinál este?Igazi trash év zárás, mint amilyen volt ez az év
![]()
HozzászólásSzerző: nmate » 2021. december 31., péntek 19:26
HozzászólásSzerző: BLaZE » 2021. december 31., péntek 19:21
Én a mai pozitív PCR teszt után itthon a macsekkal és megnézzük az AMC-n a háromfejű cápát, utánna meg a Zombik akváriumáth3x0r írta: Ha már másik topican szóba került a piálás, ki mit csinál este?
HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2021. december 31., péntek 19:02
Milyen tarsassal csapatjatok?Caraway írta: Tarsasozunk meg iszogatunk paran barati tarsasagba, szoval eleg lajti lesz.
HozzászólásSzerző: raul 4 ever » 2021. december 31., péntek 18:32
Én próbálom még az előtt meginni a 2 söröm, hogy a gyerek felébredne a sok puffogató nyomira éjfélkor..h3x0r írta: Ha már másik topican szóba került a piálás, ki mit csinál este?
HozzászólásSzerző: Steve » 2021. december 31., péntek 18:20
Nika91127 írta:Gyerek fél9kor elalszik, mi meg fél10kor. Csodás az élet egy évesselh3x0r írta: Ha már másik topican szóba került a piálás, ki mit csinál este?![]()
HozzászólásSzerző: Caraway » 2021. december 31., péntek 18:12
HozzászólásSzerző: Nika91127 » 2021. december 31., péntek 18:02
Gyerek fél9kor elalszik, mi meg fél10kor. Csodás az élet egy évesselh3x0r írta: Ha már másik topican szóba került a piálás, ki mit csinál este?
HozzászólásSzerző: Donát » 2021. december 31., péntek 18:00
Én is betiltanám az egészet a francba úgy ahogy van.Faust írta: Gondolom probalom visszaaltatni a gyereket a szazotvenedik kibaszott petarda utan, mikozben a kutyat nyugtatom, hogy robbanna lesz az osszes gecinek a kezfeje.![]()
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2021. december 31., péntek 17:57
Nyuggerben csapatjuk, darts-szal megspékelve. Szerencsére a gyerek Price drukker most éppen, így nem lesz lelkifurkám, amikor lealázom.h3x0r írta: Ha már másik topican szóba került a piálás, ki mit csinál este?
HozzászólásSzerző: Faust » 2021. december 31., péntek 17:56
HozzászólásSzerző: h3x0r » 2021. december 31., péntek 17:47
HozzászólásSzerző: zoli0415 » 2021. december 31., péntek 10:37
Nov.1-Ápr. 1 között kötelező a téli gumi használata és tartozzékként a hólánc. Határon nem ellenőrzik a láncot de időjárástól függően használni kell, ha nincs félreállít és nem mehetsz tovább, 5000 euróig büntethet, ha balesetet okozol nélküle az nagyon fájdalmas. Nem nagy befektetés, nem éri meg kockáztatni.CS0ki írta: Sógoréknál kértek már bárkitől hóláncot? Hétvégére mennénk ki, papíron kéne, de nincs kedvem rohangálni utána...
Jelenlévő fórumozók: 7 regisztrált és 0 vendég
Real Madrid
Betis
Estadio Santiago Bernabéu
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem