Látom kimazsoláztad a javát, de meg tudlak érteni.Pipita írta: Hát, én személy szerint nem szomorkodnék, ha a Momentum két erős Annája keveredne hasonló kalandokba.![]()
![]()

HozzászólásSzerző: füst » 2021. december 31., péntek 13:29
Látom kimazsoláztad a javát, de meg tudlak érteni.Pipita írta: Hát, én személy szerint nem szomorkodnék, ha a Momentum két erős Annája keveredne hasonló kalandokba.![]()
![]()
HozzászólásSzerző: Pipita » 2021. december 31., péntek 13:07
Hát, én személy szerint nem szomorkodnék, ha a Momentum két erős Annája keveredne hasonló kalandokba.füst írta: A másik oldalról a felhozatal jobban tetszik, mi?![]()
HozzászólásSzerző: raul 4 ever » 2021. december 31., péntek 13:01
Mert, hogy vagytok? Még karanténban?'shutterisland írta: *mas, covid : erdekesseg, hogy a tortentek alapjan, itt uk-ben az oltottaknak jar a teljes fizetes, ha kiesnek munkabol a covid miatt, az oltatlan kollegaim vagy sick pay-t kapnak (ami a negyede) vagy ki kell lovoldozni a szabikat.
nem tudom, hogy ez a government dontese vagy egyenileg a munkaltatora bizzak, de itt is egyre jobban megy a megkulonboztetes oltottsagi statusz alapjan.
HozzászólásSzerző: csababarca » 2021. december 31., péntek 13:01
Nem. De nem ők voltak a téma.füst írta: A másik oldalról a felhozatal jobban tetszik, mi?![]()
HozzászólásSzerző: 'shutterisland » 2021. december 31., péntek 12:43
HozzászólásSzerző: füst » 2021. december 31., péntek 11:24
A másik oldalról a felhozatal jobban tetszik, mi?csababarca írta:elég szexi nő a kis masculin bajszával.'shutterisland írta: juditos video kijott mar ?![]()
![]()
![]()
HozzászólásSzerző: csababarca » 2021. december 30., csütörtök 19:26
Még nem, pedig én is várom, elég szexi nő a kis masculin bajszával.'shutterisland írta: juditos video kijott mar ?![]()
![]()
HozzászólásSzerző: 'shutterisland » 2021. december 30., csütörtök 17:33
HozzászólásSzerző: 'shutterisland » 2021. december 29., szerda 12:44
hat ezt mondjuk nehez lenne korbe irni de az "emrihárd" eleg szep osszefoglalo fogalomma valt mindazokra, amit heheek leirtak.És ez ki?
HozzászólásSzerző: p.csabi1 » 2021. december 29., szerda 12:14
hehetheoriginal írta: ha valaki szilveszterkor felnezne ide, beteheti podcastba ezt az 50 perc vidamsagot![]()
meg mielott jon a duma, nem en vagyok, nem csaladtag, napiszaron talaltam![]()
HozzászólásSzerző: Halfkey » 2021. december 29., szerda 12:13
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2021. december 29., szerda 11:18
Persze-perszehehetheoriginal írta: ha valaki szilveszterkor felnezne ide, beteheti podcastba ezt az 50 perc vidamsagot![]()
meg mielott jon a duma, nem en vagyok, nem csaladtag, napiszaron talaltam![]()
HozzászólásSzerző: Marky » 2021. december 29., szerda 11:06
A Facebook oldala tanulsagos korkep volt, amikor mar minden bizonyitek ellene szolt, a retardalt kovetoi akkor is csak mosdattak. Szabadon jart-kelt jogositvany nelkul, elvileg letartoztatva….hehetheoriginal írta: tekintve, hogy amiket megtehetett, es ennek ellenere nem kerult racs moge, max eljaras indult ellene vagy egy kis elozetes, nem is kerdes, hogy politikai osszekottetesei voltak.
van par ilyen alak az orszagban.
kurvak futtatasa, illegal autokereskedelem, gyilkossag, rengeteg szabalysertes, kokain, szoval volt ott minden.
ha igaz, hogy meghalt a gecibe, nem kar erte, jobba tette vele a vilagot.
HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2021. december 29., szerda 10:58
HozzászólásSzerző: Süti » 2021. december 29., szerda 10:00
Szijjártó cimbije volt állítólag.hehetheoriginal írta: tekintve, hogy amiket megtehetett, es ennek ellenere nem kerult racs moge, max eljaras indult ellene vagy egy kis elozetes, nem is kerdes, hogy politikai osszekottetesei voltak.
van par ilyen alak az orszagban.
kurvak futtatasa, illegal autokereskedelem, gyilkossag, rengeteg szabalysertes, kokain, szoval volt ott minden.
ha igaz, hogy meghalt a gecibe, nem kar erte, jobba tette vele a vilagot.
HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2021. december 29., szerda 9:53
HozzászólásSzerző: lordgabi » 2021. december 29., szerda 9:45
A Dózsa György úton okozott halálos balesetet, két fiatal halt meg, bedrogozva, jogosítvány nélkül vezette Mercedes sportkocsiját. Azóta nagyon sok botrány szereplője. Politikailag nem tudom, hogy jött ide.Realista24 írta:És ez ki?'shutterisland írta: talan ide :
a riasztas fb oldala szerint meghalt m.richard a bortonben.
egyes kommentek szerint csak meg van rendezve es mar a tropusokon nyaral.
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2021. december 29., szerda 9:40
És ez ki?'shutterisland írta: talan ide :
a riasztas fb oldala szerint meghalt m.richard a bortonben.
egyes kommentek szerint csak meg van rendezve es mar a tropusokon nyaral.
HozzászólásSzerző: raul 4 ever » 2021. december 29., szerda 8:53
HozzászólásSzerző: 'shutterisland » 2021. december 28., kedd 23:40
Jelenlévő fórumozók: 9 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem