Milyen védelmet?Én legalább is nem tudom megmondani a Tv elől, hogy melyik kapus irányítja jobban a védelmet, melyik kommunikál(t) többet velük

HozzászólásSzerző: morientes » 2013. november 1., péntek 16:51
Milyen védelmet?Én legalább is nem tudom megmondani a Tv elől, hogy melyik kapus irányítja jobban a védelmet, melyik kommunikál(t) többet velük
HozzászólásSzerző: Galacticos » 2013. november 1., péntek 16:28
HozzászólásSzerző: wZoLee7 » 2013. november 1., péntek 15:46
simán Arsenal lenne a dologból, Wenger papa vérszemet kapottGT37 írta:Második számúnak jó lenne, de Llorist nem tudná kiszorítani.Matt009 írta:Adunk a pursnek egy potyakapust
HozzászólásSzerző: GT37 » 2013. november 1., péntek 15:41
Második számúnak jó lenne, de Llorist nem tudná kiszorítani.Matt009 írta:Adunk a pursnek egy potyakapust
HozzászólásSzerző: wZoLee7 » 2013. november 1., péntek 15:39
ajjajj...ismét lelép egy legenda
HozzászólásSzerző: Matt009 » 2013. november 1., péntek 15:05
Adunk a pursnek egy potyakapustGT37 írta:Spurs - Lloris, Chelsea - Cech, Courtois...
Az Arsenal megválna Szczesnytől?![]()
HozzászólásSzerző: besteve7 » 2013. november 1., péntek 14:58
Nem akarom védeni őket, de valószínüleg nem arra gondoltak, hogy megfogná a 11-st, vagy kiszedné a pipába tartó labdát, hanem lehet máshogy irányítaná a védelmet. Én legalább is nem tudom megmondani a Tv elől, hogy melyik kapus irányítja jobban a védelmet, melyik kommunikál(t) többet velük stb. Ellenben ami tényleg Lopez ellen szól az a meccsenkénti átlag min 1 kapott gól, Casillas a potyáival együtt sem hozott emlékeim szerint ilyen rossz átlagot lényegében ugyanezzel a védelemmel. És mielőtt valaki nekem támadna, vagy kiforgatná a szavaimat nem követelem Ikert a kapuba.zalkrisz írta:Na kb ilyeneket lehetett olvasni 3-2-es állásnál a Sevilla ellen, ez a kettő konkrétan megmaradt, mert ha van kapus, aki azt a tizenegyest, meg azt az eltalált lövést kiszedte volna, akkor jöhet.. De kb ez jellemzi a Casillas-t kezdőbe követelők 80 százalékát, akkora baromságokat írnak, hogy az fáj.
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2013. november 1., péntek 14:39
HozzászólásSzerző: RealVazquez » 2013. november 1., péntek 14:32
Dehogy meszeltek... Van két megbízható kapusunk,Lopezt pedig el kell ismerni,jár neki a plusz pénz.akkor Ikernek mostmár valóban meszeltek. Nem fogunk több mint 10 milliót fizetni két kapusnak...
HozzászólásSzerző: GT37 » 2013. november 1., péntek 14:12
Spurs - Lloris, Chelsea - Cech, Courtois...
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2013. november 1., péntek 14:10
HozzászólásSzerző: Sunsky » 2013. november 1., péntek 14:08
"Lopez nem képes kapott gól nélkül lehozni egy meccset sem... Casillas állna a kapuban akkor most nem 3-2, hanem 3-0, vagy maximum 3-1 lenne az állás..."A vezetőség teljes mértékben elismeri és bízik Diego Lópezben, akivel hamarosan új szerződést írnak alá. A játékos továbbra is 2017-ig áll majd a Real Madrid rendelkezésére ám a fizetését megduplázzák, így mostantól bruttó 4,5 millió eurót fog keresni szezononként.
HozzászólásSzerző: Mike » 2013. november 1., péntek 14:02
akkor Ikernek mostmár valóban meszeltek. Nem fogunk több mint 10 milliót fizetni két kapusnak...A vezetőség teljes mértékben elismeri és bízik Diego Lópezben, akivel hamarosan új szerződést írnak alá. A játékos továbbra is 2017-ig áll majd a Real Madrid rendelkezésére ám a fizetését megduplázzák, így mostantól bruttó 4,5 millió eurót fog keresni szezononként.
HozzászólásSzerző: morientes » 2013. november 1., péntek 12:07
Én bizakodom,Özilről is azt hittem innen megy nyugdíjba,és voillaAdná az ég
; kár, hogy egyelőre kevés esélyt látok erre a Ramire-Khedira cserére! :roll:
HozzászólásSzerző: sander » 2013. november 1., péntek 10:36
az átigazolási időszak legnagyobb üzlete lenne. bár ahogy Mou ragaszkodni szokott egy két volt játékosához...madridronie írta:Adná az ég; kár, hogy egyelőre kevés esélyt látok erre a Ramire-Khedira cserére!Anuncian un posible cambio Ramires-Khedira![]()
azt hittem hogy ma csak jó hírekkel szolgálsz amikor elolvastam a hozászolásod első felétFőleg így; az El Confidencial szerint ki van adva az ukáz, hogy hosszabbítani kell a Herceggel!Renovar a Khedira se ha convertido en prioridad absoluta para el Real Madrid![]()
![]()
![]()
Nem hiszem el .......
![]()
Xabi Alonso quiere renovar su contrato con el Real Madrid
remélem a vezetőség is belátja hogy nekünk még szükségünk van Xabi-raKözben az AS szerint Xabi Alonso elsődleges célja, opciója a Real Madriddal való tárgyalás, hosszabbítás, amíg nem beszélt a blancók vezetőivel, addig minden más csapat offolva van a részéről!
véleményem szerint ha nem kapja magát össze a télre de legkésőbb márciusra akkor Perez már körbe fog nézni hogy kit hozhatna a helyére.Ami pedig Karimot illeti, a spanyol óriási elvileg (Punto Pelota és François Gallardo állítása szerint) a nyárig egész biztosan kivár a francia támadó jövőjét illetően, ami csak és kizárólag a teljesítményétől függ majd!El Real Madrid ya ha recibido la consulta por Benzema
HozzászólásSzerző: h3x0r » 2013. november 1., péntek 10:28
Magaval a hosszabbitassal nincs semmi gond. Jelenleg 2015ig van szerzodese. Ha nyaron el akarjuk adni, sokkal jobb pozicioban leszunk ugy hogy a jatekosnak meg 4-5 evig van szerzodese, mintha kovetkezo evben ingyen tavozhatna. Ugyan igy Benzema szerzodeset is meg kell hosszabbitani, akar marad, akar nem.madridronie írta:Főleg így; az El Confidencial szerint ki van adva az ukáz, hogy hosszabbítani kell a Herceggel!Renovar a Khedira se ha convertido en prioridad absoluta para el Real Madrid![]()
![]()
![]()
Nem hiszem el .......
![]()
HozzászólásSzerző: madridronie » 2013. november 1., péntek 10:04
Adná az ég; kár, hogy egyelőre kevés esélyt látok erre a Ramire-Khedira cserére!Anuncian un posible cambio Ramires-Khedira
Főleg így; az El Confidencial szerint ki van adva az ukáz, hogy hosszabbítani kell a Herceggel!Renovar a Khedira se ha convertido en prioridad absoluta para el Real Madrid
Közben az AS szerint Xabi Alonso elsődleges célja, opciója a Real Madriddal való tárgyalás, hosszabbítás, amíg nem beszélt a blancók vezetőivel, addig minden más csapat offolva van a részéről!Xabi Alonso quiere renovar su contrato con el Real Madrid
Ami pedig Karimot illeti, a spanyol óriási elvileg (Punto Pelota és François Gallardo állítása szerint) a nyárig egész biztosan kivár a francia támadó jövőjét illetően, ami csak és kizárólag a teljesítményétől függ majd!El Real Madrid ya ha recibido la consulta por Benzema
HozzászólásSzerző: Géci » 2013. október 31., csütörtök 23:11
HozzászólásSzerző: pheco » 2013. október 31., csütörtök 22:37
HozzászólásSzerző: @Sonny » 2013. október 30., szerda 21:18
Hosszú a szezon Modric pedig az egyik kulcsjátékos, szerintem rendben van az,ha pihen néha. Persze Khedira már nekem is szúrja a szemem,de alapvetően a rotálással nem lenne baj.madridronie írta:Hihetetlen, hogy ez a csávó mindig és mindenkor örök; miközben egy Modric padozik már nem először!Real Madrid: Diego López; Arbeloa, Varane, Ramos, Marcelo; Khedira, Illarramendi, Isco, Bale, Cristiano Ronaldo; Benzema.![]()
![]()
![]()
Jelenlévő fórumozók: 7 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem