En ilyen d-kategorias jatekosok kozelebe nem megyek bocsRealista24 írta:Miattad, nehogy elkapdhehetheoriginal írta: De varnyal mar akkor az oltas nem ved?
Vagy ha ved, akkor miert nem edzhetnek/ jatszhatnak?
Nem ertem en mar ezt![]()
![]()

HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2021. december 29., szerda 19:20
En ilyen d-kategorias jatekosok kozelebe nem megyek bocsRealista24 írta:Miattad, nehogy elkapdhehetheoriginal írta: De varnyal mar akkor az oltas nem ved?
![]()
HozzászólásSzerző: R. Carlos » 2021. december 29., szerda 18:06
Fantasztikus... de gondolom a karácsony előtt betegedő játékosaink már túl lesznek a covidon, így "csak" ők négyen meg -sérülés miatt- Ceballos és Carvajal esnek ki a keretből a következő meccsre, ugye?Kerlon írta: Courtois, Valverdr, Cama, Vini az uj covidosaink.
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2021. december 29., szerda 18:02
Miattad, nehogy elkapdhehetheoriginal írta: De varnyal mar akkor az oltas nem ved?
HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2021. december 29., szerda 17:33
HozzászólásSzerző: flori » 2021. december 29., szerda 16:36
HozzászólásSzerző: Nika91127 » 2021. december 29., szerda 16:21
Csodás.Kerlon írta: Courtois, Valverdr, Cama, Vini az uj covidosaink.
HozzászólásSzerző: Kerlon » 2021. december 29., szerda 16:18
HozzászólásSzerző: halamadrid » 2021. december 29., szerda 15:18
Ja és Schicket akarják a helyére.Sorrentino írta:Így ajándék lenne. Viszont csak nyáron lesz 75m, nem?kodo írta: Telen ramozdulunk Haalandra 75 M + Jovic.![]()
HozzászólásSzerző: Sorrentino » 2021. december 29., szerda 15:16
Így ajándék lenne. Viszont csak nyáron lesz 75m, nem?kodo írta: Telen ramozdulunk Haalandra 75 M + Jovic.![]()
HozzászólásSzerző: kodo » 2021. december 29., szerda 14:58
HozzászólásSzerző: R. Carlos » 2021. december 29., szerda 6:53
HozzászólásSzerző: raul 4 ever » 2021. december 28., kedd 21:34
Szerintem ált. jobboson van.. De egy ilyen kaliber megold mindent.. Viszont R24 félmondata a made my day kategória..: "the *six months I have."halamadrid írta:A bajnokság tekintetében való szintlépés és az álomcsapat nyújtotta (nem Hazard féle) extra motiváció szerintem hozzásegít majd a fejlődéséhez. Más kérdés, hogy ha Vini továbbra is hozza az eddigi formáját akkor melyikük hol fog játszani mert ugye mindkettőnek a balszél fekszik jobban.ziro4vr írta: Más kérdés hogy kb 3 éve nem nagyon fejlődik, de annyira magasról indult hogy az lazán elit szint a jelen korban.
HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2021. december 28., kedd 21:34
erre csak ez lehet a valaszRealista24 írta: "For all the respect I have for the fans, the club, my teammates and the staff as well, I think I have to play 100% in the *six months I have.*" @CNN via @ElTraductorRM
Hoppacska.
https://twitter.com/ElTraductorRM/statu ... XQJlg&s=19
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2021. december 28., kedd 21:25
HozzászólásSzerző: halamadrid » 2021. december 28., kedd 21:15
A bajnokság tekintetében való szintlépés és az álomcsapat nyújtotta (nem Hazard féle) extra motiváció szerintem hozzásegít majd a fejlődéséhez. Más kérdés, hogy ha Vini továbbra is hozza az eddigi formáját akkor melyikük hol fog játszani mert ugye mindkettőnek a balszél fekszik jobban.ziro4vr írta: Más kérdés hogy kb 3 éve nem nagyon fejlődik, de annyira magasról indult hogy az lazán elit szint a jelen korban.
HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2021. december 28., kedd 20:22
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2021. december 28., kedd 19:23
HozzászólásSzerző: halamadrid » 2021. december 27., hétfő 15:11
A Haaland-City kombótól ments meg Uram minketPad'em írta: #napiviking
Real Madrid and Barcelona are able to get Haaland. Haaland, like Mbappe, wants to play for Real Madrid. He has asked his agent to try with Real Madrid. @DiMarzio
Erling Haland doesn't like the Premier League as much as La Liga. It is not in his dreams. It is not the perfect league for him at the moment. Haaland prefers La Liga and likes the Spanish league a lot. @DiMarzio
HozzászólásSzerző: Pad'em » 2021. december 27., hétfő 13:27
HozzászólásSzerző: halamadrid » 2021. december 23., csütörtök 19:46
Mármint Neymar játéka nem számítana sokat. Mert ugye aki helyette játszana biztos nem lenne rosszabb.chronic írta:Sokat jelent. Vele a kezdőben szerintem továbbjutnánk, a helyén játszó DM a lelkét is kifogja játszani ellenünk.halamadrid írta: https://www.nemzetisport.hu/bajnokok_li ... ol-2867385
Nem mintha olyan sokat jelentene, meg egyébként is sejteni lehetett a hugi szülinapja miatt
Jelenlévő fórumozók: 4 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem