Zeneklub
- davi10
- Kedvenc csapatod: FC Barcelona
Re: Zeneklub
Látom babaking beelőzött, engem is érdekelne, hogy mikor indul a buli. Nekem jó a ma is, de kezdhetünk jövő hétvégén is, hogy legyen idő mindenkinek "rákészülni".
Csak üssük le a startot.
Csak üssük le a startot.
- babaking
- Kedvenc játékosaid: Guti, Kaká, Varane, Marcelo, SR4, Modric, Kroos, Nacho
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Induljunk ma, vagy várjunk még?
A Futball mindenké. A pénz viszont, csak a kiválasztott keveseké, és mindent meg is tesznek, hogy ez így is maradjon.
- El Sie7e
- Kedvenc játékosaid: Raúl
1. babaking
2. sebydani
3. Süti
4. soadroli
5. davi10
6. lestat
7. El Sie7e
“Mindig emlékezz rá; a Real Madrid azért harcol, hogy megvédje a dicsőségét, a többi csapat pedig azért harcol, hogy felérjen a Real Madrid szintjére. Ez az igazság.”
egy 64 éves Real Madrid drukker
- lestat
- Kedvenc játékosaid: Beckham, Zidane, C.Ronaldo, Ramos
Benne vagyok. Mehet

Cristiano Ronaldo
❼
2014-2024 Champions League Dynasty.
Danke Toni
Zinedine Zidane
92:48

Danke Toni
Zinedine Zidane

- davi10
Felőlem is indíthatjuk lassan.
- Süti
Mehet.

Legends Never Die.
...popped into the penalty area towards Zidaaaaane! Oh, fantastic...
Real Madrid will be back.
You can put that on a poster.
Stick it on your wall.
Pray to it every night.
We will be back.

Stick it on your wall.
Pray to it every night.
We will be back.
- sebydani
- Kedvenc játékosaid: Raúl, Zidane, Modric, Bellingham
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Eagles
Részemről szintén okés

"A Barcelona történelme, amely az elmúlt 10 évből áll, soha nem lesz egyenlő a Real Madridéval.”- Álvaro Arbeloa
- babaking
- Kedvenc játékosaid: Guti, Kaká, Varane, Marcelo, SR4, Modric, Kroos, Nacho
Na hölgyeim és uraim, mindenki megemésztette a bejglit? Mivel lassan a kezdem unni a diótörőt, meg már nincs is szezonja, ha van kedvetek belevághatunk egy újabb körbe. Részemről mehet jövő hét végétől isvagy akár 2 hét múlva is (jan 30).
A Futball mindenké. A pénz viszont, csak a kiválasztott keveseké, és mindent meg is tesznek, hogy ez így is maradjon.
- davi10
Én is adom, majd ha mindenki visszatért az életbe a nagy zabálások után

- Süti
Én is benne lennék jan. második felétől, volt egy kis csúszásom költözés miatt dec. közepén, köszönöm a türelmet utólag is, és egyetértek, volt 1-2 nagyon érdekes darab.

Legends Never Die.
Stick it on your wall.
Pray to it every night.
We will be back.

Stick it on your wall.
Pray to it every night.
We will be back.
- El Sie7e
Akkor ünnepélyesen is végére értünk ennek a körnek, köszi mindenkinek a részvételt!
Sok érdekes ajánlás volt, részemről ez volt az eddigi zeneklubok közül a legérdekesebb
mindenkinek köszönöm az ajánlást és az aktív részvételt
egy kis szünet után gondolkozhatunk, hogy akarunk-e következő kört, többen már jeleztétek is, hogy benne lennétek, sztem január második felében, vége felé indulhatna
eddigi zeneklubok táblázata
Sok érdekes ajánlás volt, részemről ez volt az eddigi zeneklubok közül a legérdekesebb

egy kis szünet után gondolkozhatunk, hogy akarunk-e következő kört, többen már jeleztétek is, hogy benne lennétek, sztem január második felében, vége felé indulhatna

eddigi zeneklubok táblázata
“Mindig emlékezz rá; a Real Madrid azért harcol, hogy megvédje a dicsőségét, a többi csapat pedig azért harcol, hogy felérjen a Real Madrid szintjére. Ez az igazság.”
- lestat
- Kedvenc játékosaid: Beckham, Zidane, C.Ronaldo, Ramos
Ratatat - Classics
Elöször is bocsi a késésért.
Nos az első szám nagyon tetszett,nem hiányzott az ének.Mentettem is.
második szám még jó, és utána nekem elég hullámzó lett,nemtudta végig fenn tartani az érdeklődésem.
Inkább ilyen jó pillanatok voltak benne mint pl a Wildcat,Kennedy.
Nekem hosszu igy 40x percig hallgatni az albumot.
Háttérzenének viszont tökéketes amugy. Nagyon kellemes minőségi hangzás tényleg. Én nem vagyok a műfaj szakértője de tényleg jók.
Filmzenének ütnénenk nagyot abban biztos vagyok amugy.
Láttam hogy Kid Cudival is dolgoztak együtt szóval köszi az ajánlást mert tanultam is valami ujjat.
Kellemes laza album nekem kicsit hosszu szóval nálam 6,5
Elöször is bocsi a késésért.
Nos az első szám nagyon tetszett,nem hiányzott az ének.Mentettem is.
második szám még jó, és utána nekem elég hullámzó lett,nemtudta végig fenn tartani az érdeklődésem.
Inkább ilyen jó pillanatok voltak benne mint pl a Wildcat,Kennedy.
Nekem hosszu igy 40x percig hallgatni az albumot.
Háttérzenének viszont tökéketes amugy. Nagyon kellemes minőségi hangzás tényleg. Én nem vagyok a műfaj szakértője de tényleg jók.
Filmzenének ütnénenk nagyot abban biztos vagyok amugy.
Láttam hogy Kid Cudival is dolgoztak együtt szóval köszi az ajánlást mert tanultam is valami ujjat.
Kellemes laza album nekem kicsit hosszu szóval nálam 6,5
Cristiano Ronaldo
❼
Danke Toni
Zinedine Zidane

Danke Toni
Zinedine Zidane

- Süti
Ratatat - Classics
Tipikus finishing on a high érzésem volt végig, zseniális ez a cucc, én nagyon élveztem.
Személy szerint az ilyesmiért jövök Zeneklubozni, hogy valami olyat halljak, amit magamtól nemhogy nem hallgatnék, de nem is tudok a létezéséről. Danheim album hozta még ezt a váratlan faktort nekem ebből a körből. Viszont ez ráadásul olyan volt, amit tényleg simán elő fogok venni később is, annyira jó hangulata van. Nem komplex, vagy változatos, háttérzene, de annak nagyon egyedi, és jó.
Be is könyvjelzőztem, köszönöm az ajánlást.
8,5/10
Tipikus finishing on a high érzésem volt végig, zseniális ez a cucc, én nagyon élveztem.

Be is könyvjelzőztem, köszönöm az ajánlást.
8,5/10
Legends Never Die.
Stick it on your wall.
Pray to it every night.
We will be back.

Stick it on your wall.
Pray to it every night.
We will be back.
- Caraway
- Kedvenc csapatod: Manchester United
Nyilvan karacsony elott az utolso pillanatra kell hagynom ezt is bazdmeg, mint minden mast, igyis egy felfordulas jelenleg az eletem.
Kicsit osszecsapott lesz, bocs miatta.
Nirvana - Nevermind
Szegyenszem vagy sem, de en azok azok tartozok, akik annyit tudtak a Nirvanarol, hogy Cobain volt az enekesuk, plusz ismertem 1-2 szamukat. Viszont most ennek koszonhetoen azert utanaolvasgattam a sztorijuknak, plusz maganak az albumnak is. Ami elmondhato roluk, hogy ez az a rock, ami egy magamfajta mainstream hallgatonak is tok kellemes. Egyaltalan nem szemvedtem vele, 11/13 szam teljesen hallgathato volt. Talan ezt nevezik radio rocknak?
Ellenben a Terrorial Pissings es az Endless,Nameless szam nagyon nem az en vilagom, azok kicsit lefele huztak az akbumon.
Amin rohogtem, hogy ennek a Smell like Teen spiritnek milyen bugyuta refrenje van. Pedig en mar annyiszor enekeltem meg leggitaroztam ezt a szamot igen ittas allapotban, de az eletbe nem gondoltam volna, hogy a Mosquito, Albino rimek vannak benne.
Nyilvan messze ez a szam emelkedett ki a legjobban, a tobbi ilyen siman hallgathato kategoria, a fentebb emlitett ket nota pedig egyaltalan nem tetszett. Osszessegeben legyen egy 7,5/10, mert meg tanultam is egy kis tortenelmet.
Koszi az ajanlast!
Ratatat - Classics
Hu, errol viszont nem konnyu irni. Szeretem az elektronikus zenet, de itt is picit azt ereztem, mint a Danheimnel, hogy hianyzott valami atuto ero. En edzes kozben hallgattam meg, es az eleje sokkal jobban tetszett az albumnak, mint a kozepe, ott sajnos elegge beszurkult. A Montanita nagyon fasza albumnyito, es a Lex meg ezt is tudta uberelni, talan ez a szam emelkedett ki legjobban az albumrol. Marmint termeszetesen a Wildcaten kivul, en is egybol felismertem a Daft Punk szamot benne. De ez egyaltalan nem problema, legalabb volt valami ismeros hangzas is benne.
Ahogy mondtam az album kozepe kisse laposra sikeredett nalam, az a resz teljesen atment hatterzenebe, viszont a lezaro szam es a bonus track jo vegszo volt. Peldaul tobb szamot is meghallgatnek filmzenekent, ott nagyot utnenek szerintem.
Osszessegeben ez is konnyeden lecsuszott, viszont valami hianyzott belole. Koszi neked is az ajanlast, ez nalam 6,5/10.

Nirvana - Nevermind
Szegyenszem vagy sem, de en azok azok tartozok, akik annyit tudtak a Nirvanarol, hogy Cobain volt az enekesuk, plusz ismertem 1-2 szamukat. Viszont most ennek koszonhetoen azert utanaolvasgattam a sztorijuknak, plusz maganak az albumnak is. Ami elmondhato roluk, hogy ez az a rock, ami egy magamfajta mainstream hallgatonak is tok kellemes. Egyaltalan nem szemvedtem vele, 11/13 szam teljesen hallgathato volt. Talan ezt nevezik radio rocknak?

Amin rohogtem, hogy ennek a Smell like Teen spiritnek milyen bugyuta refrenje van. Pedig en mar annyiszor enekeltem meg leggitaroztam ezt a szamot igen ittas allapotban, de az eletbe nem gondoltam volna, hogy a Mosquito, Albino rimek vannak benne.

Nyilvan messze ez a szam emelkedett ki a legjobban, a tobbi ilyen siman hallgathato kategoria, a fentebb emlitett ket nota pedig egyaltalan nem tetszett. Osszessegeben legyen egy 7,5/10, mert meg tanultam is egy kis tortenelmet.

Ratatat - Classics
Hu, errol viszont nem konnyu irni. Szeretem az elektronikus zenet, de itt is picit azt ereztem, mint a Danheimnel, hogy hianyzott valami atuto ero. En edzes kozben hallgattam meg, es az eleje sokkal jobban tetszett az albumnak, mint a kozepe, ott sajnos elegge beszurkult. A Montanita nagyon fasza albumnyito, es a Lex meg ezt is tudta uberelni, talan ez a szam emelkedett ki legjobban az albumrol. Marmint termeszetesen a Wildcaten kivul, en is egybol felismertem a Daft Punk szamot benne. De ez egyaltalan nem problema, legalabb volt valami ismeros hangzas is benne.

Ahogy mondtam az album kozepe kisse laposra sikeredett nalam, az a resz teljesen atment hatterzenebe, viszont a lezaro szam es a bonus track jo vegszo volt. Peldaul tobb szamot is meghallgatnek filmzenekent, ott nagyot utnenek szerintem.
Osszessegeben ez is konnyeden lecsuszott, viszont valami hianyzott belole. Koszi neked is az ajanlast, ez nalam 6,5/10.

Ratatatatatatatatata
Huhh, lezarasnak ez megkonnyebbules volt, ha lenne meg egy het valszeg bedobna valaki az uj ikszfaktoros gyoztes gyikembermajom albumat, merthogyhat micsoda tehetseg, hadd hulljon a fergese.
Annyira egyebkent nem ragadott meg, de valahogy szep finale volt egy jo hangulatu instrumentalis album. Nekem ahogy mar emlitettem, semmi problemam a vokal hianyaval, irtak is es egyetertek, hogy itt meg rontott is volna az osszkepen. Kicsit egy kaptafara meno, de fogos dallamok es riffek, nincs tultolva egyik szam sem, de kicsit tomeny, es elegge egybefolyik nekem visszagondolva, kb csak a Wildcatet tudom fejbol kiemelni (azt is ertheto okokbol), plusz a Nostrand tetszett nagyon. Amugy valamiert a hangzas, fokent a gitar hangja egyaltalan nem tetszik, ami azert kellemetlen, mert full trademark es az egesz albumot ez hatja at.
Valamiert inkabb zavart, nem is tudom megfogalmazni, miert.
Szerintem meghallgatni megegyszer nem fogom, de lehet szetnezek a tobbi lemezuk kozott, neha jol jon az ennyire konnyed rockzene. Koszonom az ajanlast!
6/10
Es koszonom mindenkinek, asszem meghallgattam mindent, amit kellett.
Huhh, lezarasnak ez megkonnyebbules volt, ha lenne meg egy het valszeg bedobna valaki az uj ikszfaktoros gyoztes gyikembermajom albumat, merthogyhat micsoda tehetseg, hadd hulljon a fergese.

Annyira egyebkent nem ragadott meg, de valahogy szep finale volt egy jo hangulatu instrumentalis album. Nekem ahogy mar emlitettem, semmi problemam a vokal hianyaval, irtak is es egyetertek, hogy itt meg rontott is volna az osszkepen. Kicsit egy kaptafara meno, de fogos dallamok es riffek, nincs tultolva egyik szam sem, de kicsit tomeny, es elegge egybefolyik nekem visszagondolva, kb csak a Wildcatet tudom fejbol kiemelni (azt is ertheto okokbol), plusz a Nostrand tetszett nagyon. Amugy valamiert a hangzas, fokent a gitar hangja egyaltalan nem tetszik, ami azert kellemetlen, mert full trademark es az egesz albumot ez hatja at.

Szerintem meghallgatni megegyszer nem fogom, de lehet szetnezek a tobbi lemezuk kozott, neha jol jon az ennyire konnyed rockzene. Koszonom az ajanlast!
6/10
Es koszonom mindenkinek, asszem meghallgattam mindent, amit kellett.

- soadroli
- Kedvenc csapatod: a másik
Ratatat - Classics
Na ez érdekes volt, jó ajánlás.
Mikor először nekiálltam, nem bírtam egybe végighallgatni, annyira tömény volt vagy nem is tudom. Másodjára már könnyebben csúszott, de egszerűen nem tudtam mit kezdeni vele.
Talán a Loud Pipes-t tudnám kiemelni, az volt legfülbemászóbb. Az nem zavart hogy nincs ének, szerintem csak rontott volna rajta.
Amúgy nem tudom magamtól mikor hallgatnék ilyet, talán valami nyugis tevékenység mellé, pl olvasás. De amúgy nem az én világom, így nagyon mást nem is tudok róla írni.
6/10.
Kellemes ünnepeket mindenkinek, aztán jövőre tőlem mehet egy újabb kör
Na ez érdekes volt, jó ajánlás.
Mikor először nekiálltam, nem bírtam egybe végighallgatni, annyira tömény volt vagy nem is tudom. Másodjára már könnyebben csúszott, de egszerűen nem tudtam mit kezdeni vele.
Talán a Loud Pipes-t tudnám kiemelni, az volt legfülbemászóbb. Az nem zavart hogy nincs ének, szerintem csak rontott volna rajta.
Amúgy nem tudom magamtól mikor hallgatnék ilyet, talán valami nyugis tevékenység mellé, pl olvasás. De amúgy nem az én világom, így nagyon mást nem is tudok róla írni.
6/10.
Kellemes ünnepeket mindenkinek, aztán jövőre tőlem mehet egy újabb kör

- El Sie7e
Ratatat - Classics
igazából pro és kontra szinte minden elhangzott az albummal kapcsolatban már
én a konrtát erősítem
számomra a zenében az ének alapvető fontosságú, ezért a véleményem elsősorban Barniéhoz illeszkedik
az album hangulatát (itt-ott) talán a Beirut együttes dalaival tudnám összevetni, annyi különbséggel, hogy ott ének is van
egyébként egy kellemes háttérzenének elmegy az album, de összességében nem mondanám extrának
amit ki tudnék emelni az rögtön az első szám, a Montanita
a vége felé viszont már nehezen vánszorogtak végig a számok
köszi az ajánlást!
6/10
szerk: bátorkodom mindenkinek egy pü-t írni, akinek van elmaradása, ne vegyétek tolakodásnak
igazából pro és kontra szinte minden elhangzott az albummal kapcsolatban már
én a konrtát erősítem
számomra a zenében az ének alapvető fontosságú, ezért a véleményem elsősorban Barniéhoz illeszkedik
az album hangulatát (itt-ott) talán a Beirut együttes dalaival tudnám összevetni, annyi különbséggel, hogy ott ének is van

egyébként egy kellemes háttérzenének elmegy az album, de összességében nem mondanám extrának
amit ki tudnék emelni az rögtön az első szám, a Montanita
a vége felé viszont már nehezen vánszorogtak végig a számok
köszi az ajánlást!
6/10
szerk: bátorkodom mindenkinek egy pü-t írni, akinek van elmaradása, ne vegyétek tolakodásnak

- Süti
Nirvana - Nevermind
2-3 szám megvolt az albumról hallgatás előtt is, de valahogy utána is ugyanaz a 2-3 szám volt az, amit konkrétan fel is tudnék idézni, szóval valószínűleg nem véletlen. A Nirvana azért az én korosztályom előtti korosztály sajátja volt, és szerintem az utókornak azért jellemzően ez a 2-3 szám maradt meg.
Smells Like sokakhoz hasonlóan nekem is nagy kedvenc, és Come as You Are-t is szeretem, viszont az albumnak szerintem nem tett jót, hogy az ismert, és szeretett dolgok ilyen hamar lementek, mert nagyon magasra tette az elvárásaimat. Ilyen indítás után nehéz tartani a figyelmet, meg a színvonalat, nem is annyira sikerült, de a végére azért újra elkapott a hangulat, On A Plain tetszett kifejezetten. A zárásnál mondjuk a Something In The Way - Endless, Nameless finish szerintem kifejezetten rossz, fordítva talán jobban működött volna. Bár Endless,Namelesstől szerintem alapból el lehetett volna tekinteni.
Köszönöm az ajánlást, számokban ez 6/10
2-3 szám megvolt az albumról hallgatás előtt is, de valahogy utána is ugyanaz a 2-3 szám volt az, amit konkrétan fel is tudnék idézni, szóval valószínűleg nem véletlen. A Nirvana azért az én korosztályom előtti korosztály sajátja volt, és szerintem az utókornak azért jellemzően ez a 2-3 szám maradt meg.
Smells Like sokakhoz hasonlóan nekem is nagy kedvenc, és Come as You Are-t is szeretem, viszont az albumnak szerintem nem tett jót, hogy az ismert, és szeretett dolgok ilyen hamar lementek, mert nagyon magasra tette az elvárásaimat. Ilyen indítás után nehéz tartani a figyelmet, meg a színvonalat, nem is annyira sikerült, de a végére azért újra elkapott a hangulat, On A Plain tetszett kifejezetten. A zárásnál mondjuk a Something In The Way - Endless, Nameless finish szerintem kifejezetten rossz, fordítva talán jobban működött volna. Bár Endless,Namelesstől szerintem alapból el lehetett volna tekinteni.

Köszönöm az ajánlást, számokban ez 6/10

Legends Never Die.
Stick it on your wall.
Pray to it every night.
We will be back.

Stick it on your wall.
Pray to it every night.
We will be back.
- nmate
- Kedvenc játékosaid: Arbeloa
Na, orulok, hogy sokatoknak ujdonsag volt, raadasul azert tetszett is. Kb. azert remeltem, 1-2 embernek fog tetszeni, az mar siker