Carnagenek voltak jó pillanatai, de ide most Woody nem volt jó választás.
Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!A végén azért eltolták itt is az új Póki-féle multiverzumot.
HozzászólásSzerző: Remy » 2021. december 27., hétfő 0:42
HozzászólásSzerző: el magico » 2021. december 26., vasárnap 13:21
HozzászólásSzerző: Remy » 2021. december 26., vasárnap 10:58
HozzászólásSzerző: P. Krisz » 2021. december 26., vasárnap 10:46
HozzászólásSzerző: Remy » 2021. december 26., vasárnap 10:10
HozzászólásSzerző: Kerlon » 2021. december 26., vasárnap 7:23
Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Szerintem Hardyt kiírták ebből és visszament az univerzumába, viszont a szimbióta maradt, ezért új Eddie Brock lesz. Legalábbis én azt úgy értelmeztem.Remy írta: Póki
Legjobb Pókember film all time.![]()
Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!
- Tobey végre jó volt. Most először nem volt idegesítő. Imádtam minden pillanatát, pedig nagyon nem vagyok oda érte. De végre nem az emós köcsög szerepet hozta a balfasz Dunsttal az oldalán.
- Garfield alap, hogy jó.
- Holland most volt a legjobb.
- Gonoszokat jó volt látni, de talán egy kicsit sokan is voltak. Nem igazán lehetett őket jól besűríteni a játékidőbe.
- Csóri Dafoe jól megöregedett. Eddig se volt egy adonisz, de most nagyon látszódott már a kor. - Hardy extra jelenete remélem előrevetíti, hogy megkapjuk őt is a folytatásban.
Ha pedig tényleg összejönne a Garfield-féle harmadik rész, remélem egy hajszálnyi kapcsolódása lesz ehhez a filmez. Összejönne egy spin-off franchise.![]()
HozzászólásSzerző: Remy » 2021. december 26., vasárnap 0:34
HozzászólásSzerző: KAG » 2021. december 25., szombat 23:48
HozzászólásSzerző: Remy » 2021. december 25., szombat 20:43
NE NÉZZ FEL!: Idiocracy upgradelve, jobb színészekkel, komolyabban és igényesebben tálalva. Ez részben az előnyére és egyben a hátrányára is válik. A játékidő feleslegesen túltolt.nzooli93 írta: Új Dicaprio filmet nézte valaki? Netflixen volt a premier. Elvileg valami groteszk, szatíra feleseg. Leot ilyenbe még biztos nem lattam,de tuti megosztó lesz.
HozzászólásSzerző: Remy » 2021. december 25., szombat 19:33
Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Az összes filmjében egy sírós, búvalbaszott gyökér.soadroli írta:
Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!úgy írod mintha mindhárom filmjében végig emos lenne, közben meg vagy 5-10 percet volt. ami remek mém-alapanyag![]()
volt pár jó pillanata, remélem még látni fogjuk Garfielddel őket.
HozzászólásSzerző: soadroli » 2021. december 25., szombat 19:19
Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!úgy írod mintha mindhárom filmjében végig emos lenne, közben meg vagy 5-10 percet volt. ami remek mém-alapanyagRemy írta: Póki
Legjobb Pókember film all time.![]()
Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!
- Tobey végre jó volt. Most először nem volt idegesítő. Imádtam minden pillanatát, pedig nagyon nem vagyok oda érte. De végre nem az emós köcsög szerepet hozta a balfasz Dunsttal az oldalán.

HozzászólásSzerző: Remy » 2021. december 25., szombat 18:59
HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2021. december 25., szombat 15:22
HozzászólásSzerző: soadroli » 2021. december 25., szombat 13:01
tegnap este néztem, nagyon bejött. Leonak jól állt ez a szerep is.nzooli93 írta: Új Dicaprio filmet nézte valaki? Netflixen volt a premier. Elvileg valami groteszk, szatíra feleseg. Leot ilyenbe még biztos nem lattam,de tuti megosztó lesz.

HozzászólásSzerző: nzooli93 » 2021. december 25., szombat 12:08
HozzászólásSzerző: Remy » 2021. december 24., péntek 21:49
Bárcsak az lett volna.Faust írta:Marvel film a Mátrix is?Remy írta: MÁTRIX 4: Netflix-filter, dögunalmas karakterek, hulladék önreflektív szarságok, unalmas copy paste akciók
![]()
HozzászólásSzerző: Faust » 2021. december 24., péntek 21:46
Marvel film a Mátrix is?Remy írta: MÁTRIX 4: Netflix-filter, dögunalmas karakterek, hulladék önreflektív szarságok, unalmas copy paste akciók
HozzászólásSzerző: Remy » 2021. december 24., péntek 21:41
HozzászólásSzerző: P. Krisz » 2021. december 23., csütörtök 22:05
HozzászólásSzerző: halamadrid » 2021. december 23., csütörtök 21:47
Én valami olyasmit is láttam, hogy a nemsokára a negyedik film forgatást is elkezdik, vagy ilyesmi, de valszeg ez is hülyeség.el magico írta:Nem, az fake news volt, ezzel a filmmel lejárt a szerződése. De persze azt sem cáfolták, hogy nem lesz több TH-féle Pókember. Még tárgyalnak egymással a felek.Remy írta: Elvileg még 3 filmre van szerződése.![]()
Jelenlévő fórumozók: 4 regisztrált és 0 vendég
Real Madrid
Betis
Estadio Santiago Bernabéu
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem