Persze jövőre már nem ússzuk meg.
HozzászólásSzerző: Faust » 2021. december 23., csütörtök 21:12
HozzászólásSzerző: sebydani » 2021. december 23., csütörtök 20:19
HozzászólásSzerző: Csabi » 2021. december 23., csütörtök 19:59
HozzászólásSzerző: csababarca » 2021. december 23., csütörtök 19:05
HozzászólásSzerző: Remy » 2021. december 23., csütörtök 18:49
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2021. december 23., csütörtök 17:59
HozzászólásSzerző: Marky » 2021. december 22., szerda 2:11
Jelen, habar en elotte nezettem antitesteket, hogy ha szinte 0 vedelmem lenne ne kockaztassak. 1.5 napig szarul voltam, antitestet azota nem merettem meg. Az utazasrol sem tudok nyilatkozni, mert kozben lelottek a ceges utazasokatateeemadrid írta: Van valaki, aki szputnyikra jansent kért? Utazás miatt nagyon arra hajlok, hiába nem ajánlják.
HozzászólásSzerző: ateeemadrid » 2021. december 21., kedd 21:23
Sem Merkely sem ő nem írt vissza.El Sie7e írta:Kérdezd róla Gulyás Gergőtateeemadrid írta: Van valaki, aki szputnyikra jansent kért? Utazás miatt nagyon arra hajlok, hiába nem ajánlják.
Kösz a tippet, így lehet maradok a fájzernél.Előbb nézd meg, hogy hova utaznál. A legtöbb ország elfogadja a kettő + egyet, pl spanyolok is, így voltam kint most hétvégén. Osztrákok szintén.
Két orosz, egy pfizer van belőve.
HozzászólásSzerző: R. Carlos » 2021. december 21., kedd 19:42
Nekem az első Szputnyik után éjjel hidegrázás kezdődött, másnap hajnalba-reggel pedig lázam volt, de utána gyógyszer hatására minden elmúlt. A második Szputnyiktól csak a karom fájt a szúrás helyénél kb. 1 napig. Most november végén a booster Modernánál, 3 napig le voltam gyengülve. Kisebb hőemelkedésem is volt sokáig és a karom is fájt végig a 3 nap alatt. Ezzel ment el egy jó szabad hétvége...csababarca írta:Apum meg a két szputnyik után kapott pfizert, azok meg se kottyantak, a pfizernél meg kidőlt 2 napra.Remy írta: Johnsson után Pfizer. Mint mikor abszint után leversz egy cidert. Pont akkora volt a különbség érzésre, mikor beadták.![]()
Nekem az első két pfizer "fájt", legalábbis a karomat nem tudtam felemelni pár napig, a 3. már meg se kottyant.
Haverom meg a Janssen után nem érzett semmit, még fáradtságot sem, most kapott pfizert, attól meg kidőlt.
nincsenek általános igazságok ennél, tök máshogy hat egy egy oltás, így rövidtávú mellékhatásokban is.
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2021. december 21., kedd 19:25
Előbb nézd meg, hogy hova utaznál. A legtöbb ország elfogadja a kettő + egyet, pl spanyolok is, így voltam kint most hétvégén. Osztrákok szintén.ateeemadrid írta: Van valaki, aki szputnyikra jansent kért? Utazás miatt nagyon arra hajlok, hiába nem ajánlják.
HozzászólásSzerző: csababarca » 2021. december 21., kedd 19:24
HozzászólásSzerző: Remy » 2021. december 21., kedd 19:21
HozzászólásSzerző: csababarca » 2021. december 21., kedd 18:56
Apum meg a két szputnyik után kapott pfizert, azok meg se kottyantak, a pfizernél meg kidőlt 2 napra.Remy írta: Johnsson után Pfizer. Mint mikor abszint után leversz egy cidert. Pont akkora volt a különbség érzésre, mikor beadták.![]()
HozzászólásSzerző: El Sie7e » 2021. december 21., kedd 18:54
Kérdezd róla Gulyás Gergőtateeemadrid írta: Van valaki, aki szputnyikra jansent kért? Utazás miatt nagyon arra hajlok, hiába nem ajánlják.
HozzászólásSzerző: ateeemadrid » 2021. december 21., kedd 18:53
HozzászólásSzerző: raul 4 ever » 2021. december 21., kedd 18:49
'shutterisland írta: holnap megyek a boosterert en is.
...habaaar ma a managerem pozitivra tesztelt es sokan voltunk egy legterben.
mindennki negativat tesztelt, de gondolom par oraval a kontaktolas utan meg aki pozitiv, annak sem mutathato ki ?
HozzászólásSzerző: Remy » 2021. december 21., kedd 18:48
HozzászólásSzerző: 'shutterisland » 2021. december 21., kedd 18:43
HozzászólásSzerző: Remy » 2021. december 21., kedd 18:22
HozzászólásSzerző: csababarca » 2021. december 20., hétfő 20:31
Jelenlévő fórumozók: 8 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem