bassey
ceske budejovice

1,5 millió euró
ha jol latom,van kb 50 meccse cseh 1 es 2. ligaban 23 eves korara.
nem tudom, palyafutasa alapjan azert ha lenne ennyi penzem igazolni, nem biztos, hogy ra koltottem volna.
HozzászólásSzerző: 'shutterisland » 2022. január 18., kedd 12:49
HozzászólásSzerző: Remy » 2022. január 17., hétfő 19:02
HozzászólásSzerző: 'shutterisland » 2022. január 17., hétfő 18:51
HozzászólásSzerző: Remy » 2022. január 17., hétfő 18:38
HozzászólásSzerző: ferni » 2022. január 17., hétfő 18:34
Ő nem a Barca utánpótlásnál volt?'shutterisland írta: real madrinal is megfordult jatekossal erositett a loki![]()
Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!babunski![]()
HozzászólásSzerző: 'shutterisland » 2022. január 17., hétfő 17:41
HozzászólásSzerző: 'shutterisland » 2022. január 10., hétfő 19:41
HozzászólásSzerző: El Sie7e » 2021. december 22., szerda 15:02
csercsaszov beszél angolul, lehet most épp nem perfekt, de januárra az lesz, a felesége is angol tanár'shutterisland írta: en nem banom, azon kevesek koze tartoztam aki elvezte a wyxz vs world csorteket.![]()
errol a csercseszovrol most az jut eszembe, hogy azok az edzok, akik se (ez esetben) magyarul, se gondolom angolul nem tudnak, hogy adjak at a dolgokat ?
mindig ott egy tolmacs vagy az a 2-3 jatekos, aki erti, es forditanak mindent vica-versa ?
most ez nem csak a fradi eseteben, hanem akarhol a vilagban, mikor valahova olyan edzo ul, aki se az adott orszag nyelvet, sem az angolt nem tudja.
HozzászólásSzerző: Steve » 2021. december 20., hétfő 20:25
Ja sorry akkor félreértettem.'shutterisland írta: nem azt mondtam, hogy szimpatizaltam vele es azzal, amiket mondott, hanem hogy szorakoztato volt, ahogy fightolt vele a forum.
tokmindegy, hogy zidane, haaland, chelsea vagy magyar foci volt a tema.
na mindegy, atesz a reinkarnacio.![]()
HozzászólásSzerző: 'shutterisland » 2021. december 20., hétfő 19:46
HozzászólásSzerző: Steve » 2021. december 20., hétfő 19:31
Mondjuk azt megértjük, hogy neked nem szúrta a szemedet, hogy valaki olyan dolgokat állít teljes meggyőződéssel, hogy Zidane a BL-triplát bemákolta.'shutterisland írta: en nem banom, azon kevesek koze tartoztam aki elvezte a wyxz vs world csorteket.![]()
HozzászólásSzerző: raul 4 ever » 2021. december 20., hétfő 17:17
Úr'shutterisland írta: nso komment : na most mar ket orosz pali van a fradinal.![]()
HozzászólásSzerző: 'shutterisland » 2021. december 20., hétfő 17:12
HozzászólásSzerző: atesz » 2021. december 20., hétfő 16:09
HozzászólásSzerző: BBarni » 2021. december 20., hétfő 16:07
HozzászólásSzerző: atesz » 2021. december 20., hétfő 15:57
Végük lesz az alibi, léhűtő játékosoknak, akik nem alkalmazkodnak mehetnek a gulagba!!!Marky írta:Nem tudjak, hogy ide kemenykezu edzo kell! Attol futni fognak a lehutok!!111atesz írta: Hagyjatok már a hülyeségeitekkel
A Fradi bejelentése szerint egy újabb SZTÁREDZŐ
Közben az insta oldalukat ellepték az oroszok rip ftc kommentekkel.
HozzászólásSzerző: LiamGallagher » 2021. december 20., hétfő 15:51
HozzászólásSzerző: Marky » 2021. december 20., hétfő 15:44
Nem tudjak, hogy ide kemenykezu edzo kell! Attol futni fognak a lehutok!!111atesz írta: Hagyjatok már a hülyeségeitekkel
A Fradi bejelentése szerint egy újabb SZTÁREDZŐ
Közben az insta oldalukat ellepték az oroszok rip ftc kommentekkel.
HozzászólásSzerző: atesz » 2021. december 20., hétfő 15:41
HozzászólásSzerző: Berti » 2021. december 20., hétfő 15:38
Mondhatom, hogy már másból is látszódott, hogy ízlésficamod van?'shutterisland írta: en nem banom, azon kevesek koze tartoztam aki elvezte a wyxz vs world csorteket.![]()
errol a csercseszovrol most az jut eszembe, hogy azok az edzok, akik se (ez esetben) magyarul, se gondolom angolul nem tudnak, hogy adjak at a dolgokat ?
mindig ott egy tolmacs vagy az a 2-3 jatekos, aki erti, es forditanak mindent vica-versa ?
most ez nem csak a fradi eseteben, hanem akarhol a vilagban, mikor valahova olyan edzo ul, aki se az adott orszag nyelvet, sem az angolt nem tudja.
Jelenlévő fórumozók: 8 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem